Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

zenicanin
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la zenicanin » 20 jan 2014, 23:22

Solidna partija Teletovica,igrao je dobru odbranu,napad u nekim situacijama se mora bolje izvuci i sutirati,pravi dosta blokova u toku tekme.Osjeti se bitna razlika kada igra s DW u petorci,bolje je i sve izgleda bolje nego kad je Livingston tu...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 jan 2014, 23:30

Odlicna partija Mirze ! Kidd mu vjeruje i on ima svoje mjesto u jedno vrlo jakoj ekipi ! Sutra protiv Orlanda novi career high ;) !!! Garantujem .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 20 jan 2014, 23:31

o kakvom terminu vi pricate, pa danas je bio odlican termin ? ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jan 2014, 23:33

knabs je napisao/la:o kakvom terminu vi pricate, pa danas je bio odlican termin ? ;)

termin koji pratimo 2 godine,mi u ovo vrijeme spavamo :lol: :lol: :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2014, 23:39

Ja ipak nisam zadovoljan, ponovo je ispao iz ozbiljnih planova. Mene licno ne interesuje gdje ce igrati, neka igra u najgoroj ekipi tamo ali da je starter

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2014, 00:02

moradoh prekinut nazalost gledanje kad je prvi put izasao iz igre..koliko je lopti imao do kraja, jesul ga opet ignorisali ili? i koliko minuta je igrao do blowouta :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 jan 2014, 00:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:moradoh prekinut nazalost gledanje kad je prvi put izasao iz igre..koliko je lopti imao do kraja, jesul ga opet ignorisali ili? i koliko minuta je igrao do blowouta :D
Mislim da je sutao 3-6 , 2-5 za tri... Ma nisu ga ignorisali blatche je bio vruc krompir , deron je eskperimentisao sa sutem tako da je 90 % suteva uzeo on il blatche kojeg je sve islo... Mirza nije toliko igrao, pik n pop sa deronom pokusavao je kad ga preuzme manji igrac da udje u reket ali ni 1 nije dobio loptu za post play.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 jan 2014, 00:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak nisam zadovoljan, ponovo je ispao iz ozbiljnih planova. Mene licno ne interesuje gdje ce igrati, neka igra u najgoroj ekipi tamo ali da je starter
Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?

Naravno, svi bi mi voljeli da igra 35 minuta i uzme 20 suteva, ali to je nerealno s obzirom s kim igra. Valjda ti je jasno da su Netsi po igracima u Top 5 ove lige, na stranu njihova losa forma u prva 2 mjeseca. No evo, ljudi se vracaju i da nije bilo onog dvostrukog overtimea protiv heata, imali bi sada 8 uzastopnih pobjeda, od cega je vise od pola protiv timova koji su u vrhu.

Mirza ce u ovakvim uslovima imati do 10 suteva po tekmi i nekih 20 minuta, osim ako ga ne krene kako inace zna. Sve ostalo je nerealno ocekivati. Ali neka, dovoljno je i ovo za ovu god, a sl god akoBogda idemo jos korak dalje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 jan 2014, 00:23

_dreamer_ je napisao/la: Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?
pa ne bi ni bilo tih 20 minuta da nije bilo blowouta, izašao bi negdje oko sredine četvrte a ušli jj, kg i pp..
nije ispao iz ozbiljnijih planova, nego ova 'smanjena' minutaža i klupa su plod small ball postave koju forsira kidd, a koja ga je, itekako, izvukla iz govanaa jer daje i više nego odlično rezultate ;)
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 jan 2014, 00:32

kokuz je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?
pa ne bi ni bilo tih 20 minuta da nije bilo blowouta, izašao bi negdje oko sredine četvrte a ušli jj, kg i pp..
nije ispao iz ozbiljnijih planova, nego ova 'smanjena' minutaža i klupa su plod small ball postave koju forsira kidd, a koja ga je, itekako, izvukla iz govanaa jer daje i više nego odlično rezultate ;)
imaju oni i sutra utakmicu, valjda trebas i to da imas u vidu. ovo je daleko od ispadanja iz planova, to moze reci za plumleeja ili redzu, ali mirza je dio rotacije i ima svojih 15tak minuta, a kada ga ide onda sigurno i vise

drugo je sad to sto smo se razmazili pa nam to malo. na pocetku sezone bi potpisali svi ovu minutazu i ovaj prosjek poena i sve ostalo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 jan 2014, 00:35

Tako je, sutra ocekujem jos visu minutazu ali i produkciju Mirze, nekih 15-ak mislim..jos ako se Kidd bude pridrzavao onoga da odmara KG-a na B2B utakmicama, jos bolje...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 jan 2014, 00:52

Nije ispao iz nikakvih planova ali plan je da igra 15 min po tekmi to je sto posto , dalje zavisi od kvaliteta tekme umora / odmora drugih igraca itd. A takodje zavisi od toga sta uradi cim udje garantujem da je danas sasuo 5-6 poena cim je uso kid bi razmislio dal da ga odma vadi. Dio je rotacije , ulazi kao 4 ti sa klupe. S obzirom da smo ovde prosle godine u ovo vrijeme raspravljali dal uopce moze igrat u nba a imao je daleko slabiju konkurenciju ovo je fantastican napredak. Igra slobodno , breme bi mu definitivno palo da ima malo malo visu minutazu i da dobije neke malo lakse suteve jbg , vazda gadja kad treba pogodit volio bi nekad neko lagano polaganje na fantasticnu asistenciju a ne spot up il utrcavanje. Ima prosjek od 8.2 poena sto ga stavlja na 7 mo mjesto na listi strijelaca ispred njega je anderson koji ima moyda 0,2-3 vise poena od njega. Neka samo radi , najbitnije je da ne gubi fokus moze dopustit sebi eventualno jednu bas losu tekmu od 4 npr... Sutra orlando koji je ocajan sutra ce svi dobit minuta , ne bi me iznenadilo da mu neko od evanas/plumlee uzme minuta i da opet ostane na 15-20. Al necu se time zamarat volio bi samo da vise vremena provodi sa deronom i da blatchea malo stane sutra siguran sam da bi dobio 7-10 suteva.A ne bi se brinuo ako PP il KG ne budu u rosteru tad ima sigurno minimalno 15 minuta.

Banderas1
Kontakt:

Post Postao/la Banderas1 » 21 jan 2014, 10:36

nerkolfc je napisao/la:slika

:lol: :oops:
ono kao, hajmo mi za mirzom :D

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 21 jan 2014, 12:25

Veceras ga Vučević čuva :D jao kad se sjetim Eurobasketa i onog terora od zakucavanja preko Vučka pod faulom.unio ga čovjek u obruč

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jan 2014, 12:33

emko1995 je napisao/la:Veceras ga Vučević čuva :D jao kad se sjetim Eurobasketa i onog terora od zakucavanja preko Vučka pod faulom.unio ga čovjek u obruč
Hem je Vucevic centar, hem povredjen. Masio si ceo fudbal.

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 21 jan 2014, 14:17

Hebiga,čuvo ga je Vučko u Sloveniji drugo poluvrijeme,u prvom mislim Bjelica.a to da je povrijeđen nisam upratio.halali

fearzaa
Kontakt:

Post Postao/la fearzaa » 21 jan 2014, 17:35

http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/

Netsi trjdovali Taylora za prava na Edina Bavcica, hahahahhha.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jan 2014, 17:40

fearzaa je napisao/la:http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/

Ne možeš mi to raditi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa oni stvarno nisu normalni, jes' da im je ovo dobra stvar al' gdje baš preko Balvana to da se lomi :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jan 2014, 17:45

*p!p!t@* je napisao/la:
fearzaa je napisao/la:http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/

Ne možeš mi to raditi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa oni stvarno nisu normalni, jes' da im je ovo dobra stvar al' gdje baš preko Balvana to da se lomi :mrgreen:

Jeli ovo stvarno istina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.