2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
sve mi se vise cini da ce Netsi uzet to 3. mjesto na istoku,i to ljudi proigrase bas kad se najmanje ocekivalo bez 2 najbolja igraca,vecina zasluga ide Johnsonu
Melo bjezi dok mozes

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nastaviti gubiti.tuzlak1987 je napisao/la:Pitanje je za Knickse sta sad?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zar nije pick Denverov?Carlo je napisao/la:Nastaviti gubiti.tuzlak1987 je napisao/la:Pitanje je za Knickse sta sad?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ekipa prepuna polovnjaka, sve trejdati ili otpustiti, prije svega mislim na Smitha, Feltona, Stoudemirea, Bargnania onda probati dovesti neke solidne FA i cekati eventualno neki pik. Ova sezona je unistena za Knickse, bar ja tako mislim.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Amarea koji nakon tri operacije koljena igra kao preporođen ne možeš staviti u isti koš s tom trojicom. I da, ova sezona će biti uništena ako ne bude promjena, mislim prvenstveno na promjenu trenera.asunsao je napisao/la:Ekipa prepuna polovnjaka, sve trejdati ili otpustiti, prije svega mislim na Smitha, Feltona, Stoudemirea, Bargnania onda probati dovesti neke solidne FA i cekati eventualno neki pik. Ova sezona je unistena za Knickse, bar ja tako mislim.
PERO ANTIĆ 

Joj jesi ti dosadan sa Amareom k'o da igra kao Malone iz najboljih dana, a ne covjek obicni klosar koji uzima 20 miliona.Carlo je napisao/la:Amarea koji nakon tri operacije koljena igra kao preporođen ne možeš staviti u isti koš s tom trojicom. I da, ova sezona će biti uništena ako ne bude promjena, mislim prvenstveno na promjenu trenera.asunsao je napisao/la:Ekipa prepuna polovnjaka, sve trejdati ili otpustiti, prije svega mislim na Smitha, Feltona, Stoudemirea, Bargnania onda probati dovesti neke solidne FA i cekati eventualno neki pik. Ova sezona je unistena za Knickse, bar ja tako mislim.
prodje brat za 5min. samo me jedan poen Mirze sjebao za 100kmLuminary je napisao/la:PERO ANTIĆ

Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 20 jan 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
kako komentirate igre LA Clippersa bez Paula?
mnogi su pisali da ce bez njega to bit katastrofa ali po rezultatima se ni nevidi razlika,izgleda da Russ puno vise znaci OKC-u nego Paul Clippersima
mnogi su pisali da ce bez njega to bit katastrofa ali po rezultatima se ni nevidi razlika,izgleda da Russ puno vise znaci OKC-u nego Paul Clippersima
Još jedan dokaz da je Russ bolji igrač od Paula.andro234 je napisao/la:kako komentirate igre LA Clippersa bez Paula?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je njih porediti, OKC nema rotaciju kao Clippersi..
Tu su negdje kao Portland sto se tice klupe..
Tu su negdje kao Portland sto se tice klupe..
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno, Paul sputava Clipperse i unosi nervozu u njihove redove, dok je Russel igrac koji smiruje igrace OKC i donosi pametne odluke, prije svega ne dozvoljava Durantu da mahnito sutira cigle i igra bez mozga. Tony je najbolji, pa onda Westbrook, dok Paul vjerovatno nije ni u top 5.Kawhi je napisao/la:Još jedan dokaz da je Russ bolji igrač od Paula.andro234 je napisao/la:kako komentirate igre LA Clippersa bez Paula?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Jašta nego dosadan. Obzirom na minute koje igra i više nego je odličan. I usput, svi zaboravljaju tri operacije koljena u zadnjih godinu i kusur dana, a druga je stvar što si ti hejter.STEVEN je napisao/la:Joj jesi ti dosadan sa Amareom k'o da igra kao Malone iz najboljih dana, a ne covjek obicni klosar koji uzima 20 miliona.Carlo je napisao/la:Amarea koji nakon tri operacije koljena igra kao preporođen ne možeš staviti u isti koš s tom trojicom. I da, ova sezona će biti uništena ako ne bude promjena, mislim prvenstveno na promjenu trenera.asunsao je napisao/la:Ekipa prepuna polovnjaka, sve trejdati ili otpustiti, prije svega mislim na Smitha, Feltona, Stoudemirea, Bargnania onda probati dovesti neke solidne FA i cekati eventualno neki pik. Ova sezona je unistena za Knickse, bar ja tako mislim.
Per 36:

Amare je tu najmanje kriv, momak ima povreda i povreda, al se bar nekako trudi. Njujork je samim njegovim angažovanjem i masnim ugovorm uzeo mac sa dvije ostrice i nažalost po njih rizik se izgleda nije isplatio, a vec placaju cjenu, a vrlo moguce placati ce je i u narednom periodu
nema potpisa
@Carlo
Kakve veze imaju i njegove operacije i njegov per on ne igra 36 minuta po utakmici, a ima 20 miliona. Je l' ti mislis da igrac sa 9 poena i 4 skoka u prosjeku zasluzuje 20 miliona ?
U Knicksima da su pametni sve bi otjerali osim Chandlera, Carmela, Imana i ovog Hardaweya.
Kakve veze imaju i njegove operacije i njegov per on ne igra 36 minuta po utakmici, a ima 20 miliona. Je l' ti mislis da igrac sa 9 poena i 4 skoka u prosjeku zasluzuje 20 miliona ?

Paul je u 5 playmakera,pisao sam već o tome.Samo što je on u drugoj klasi s Curryem i Lillardom.U prvoj su Tony i Russ svakako.adriano_leite je napisao/la:Naravno, Paul sputava Clipperse i unosi nervozu u njihove redove, dok je Russel igrac koji smiruje igrace OKC i donosi pametne odluke, prije svega ne dozvoljava Durantu da mahnito sutira cigle i igra bez mozga. Tony je najbolji, pa onda Westbrook, dok Paul vjerovatno nije ni u top 5.Kawhi je napisao/la:Još jedan dokaz da je Russ bolji igrač od Paula.andro234 je napisao/la:kako komentirate igre LA Clippersa bez Paula?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Paul je u 5 playmakera,pisao sam već o tome.Samo što je on u drugoj klasi s Curryem i Lillardom.U prvoj su Tony i Russ svakako.adriano_leite je napisao/la:Naravno, Paul sputava Clipperse i unosi nervozu u njihove redove, dok je Russel igrac koji smiruje igrace OKC i donosi pametne odluke, prije svega ne dozvoljava Durantu da mahnito sutira cigle i igra bez mozga. Tony je najbolji, pa onda Westbrook, dok Paul vjerovatno nije ni u top 5.Kawhi je napisao/la: Još jedan dokaz da je Russ bolji igrač od Paula.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kawhi imas li poster ovog Greivisa u svojoj sobi ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.