Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Salis se ako misliš da od dolaska Rodgersa treba popuniti samo 3ili4 pozicije a u vaktu smo kad je svaki igrač precijenjen.Rosicky je napisao/la:4 ili 5 prijelaznih rokova po 20M,imaš 3,4 pozicije za zakrpat a ti dovodiš samo zamjene za više manje prosječne prvotimce?donCorleone1892 je napisao/la:Rodgers je prokockao toliki novac, ali gledajući da svaki prijelazni rok dobije sićušnih 20m da pokrpi mnoge pozicije u timu. Sumnjam da bi i jedan vrhunski trener mogao obaviti nešto više s tim parama svaki prijelazni rok.
Ima smisla,ako si Swansea
Opet ne možeš reć da se BR previše oslonio na postojeći kadar pa tvroglavo kao Wenger proširivao momčad a ne unaprjeđivao je (Nemoj shvatit doslovno da je nije unaprijedio nekim pojačanjima)donCorleone1892 je napisao/la:Salis se ako misliš da od dolaska Rodgersa treba popuniti samo 3ili4 pozicije a u vaktu smo kad je svaki igrač precijenjen.Rosicky je napisao/la:4 ili 5 prijelaznih rokova po 20M,imaš 3,4 pozicije za zakrpat a ti dovodiš samo zamjene za više manje prosječne prvotimce?donCorleone1892 je napisao/la:Rodgers je prokockao toliki novac, ali gledajući da svaki prijelazni rok dobije sićušnih 20m da pokrpi mnoge pozicije u timu. Sumnjam da bi i jedan vrhunski trener mogao obaviti nešto više s tim parama svaki prijelazni rok.
Ima smisla,ako si Swansea
Basgaston je napisao/la:
A gledaaj, od one sezona kad smo nismo prosli grupnu fazu LP, mi cekamo da procepe vise i stalno slusas pricu da se gradi tim za buducnost a stalno smo manje - vise na istom sto se tice kvalitete sastava. OK, neka se gradi tim za buducnost, ali, onda neka se za jedan prelazni rok dobro razmotre sve pozicije koje skripe i nadju odgovarajuci igraci i da konacno krenemo u jednu sezonu gdje se imamo cemu nadati. Mi u svakog prelaznog roka dovedemo nekog, eto, cisto da ne bude da nema pojacanja, a opet udjemo u sezonu sa milion nedostataka koje ce cekati neko novo ljeto, zimu, sta vec, da se zakrpe.. I tako se vrtimo non stop u krug, gdje nam uvijek nesto faliParadajz je napisao/la:
Sticem utisak da pojedini forumasi ocekuju neku borbu za titulu vec ove sezone (bolje je reci i bolje igre od ovog), iako bez Lige Sampiona tesko privuci neke igrace. Nije to da LFC nema kesa, ima se ali za odredjene igrace, za koje se proceni da vrede toliko i toliko. Kao sto se za Costu nudio novac, za Williana, ili za Mkhitaryana, a to su sve igraci koji su otisli/ostali u LS klub/u. Tacno je, bilo je igraca koji su mogli mozda i bez LS da se uzmu, ali uvek je izuzetno lako biti general posle bitke, pogotovo ljudima koji umisle da znaju posao bolje od ljudi koji su zaduzeni za transfere u LFC.
To tvoje stoji na mjestu možda je BR uvidio da treba proširiti klupu pa kupovao svakakav hamelj. S druge strane, sa 20 m možeš kupiti 2 igrača po 10m s time da moraš imati mnogo sreće i jak skaut tim pa da taj igrač odmah uleti u prvi tim i zadivi sve, kao što se dogodilo sa Sturridge-om i Coutinhom. Jednog igrača dovesti za 20m za jedan prijelazni rok a pored imas jos 4 pozicije pokriti je besmisleno.Opet ne možeš reć da se BR previše oslonio na postojeći kadar pa tvroglavo kao Wenger proširivao momčad a ne unaprjeđivao je (Nemoj shvatit doslovno da je nije unaprijedio nekim pojačanjima)
Ma dobro to, rekoh vec da je tad klub bio u finansisjkom krahu, Gillet i onaj njegov ortak nmg mu se imena setit' su bas unazadili klub u poslednjih godinu, dve.reds_forever je napisao/la:A gledaaj, od one sezona kad smo nismo prosli grupnu fazu LP, mi cekamo da procepe vise i stalno slusas pricu da se gradi tim za buducnost a stalno smo manje - vise na istom sto se tice kvalitete sastava. OK, neka se gradi tim za buducnost, ali, onda neka se za jedan prelazni rok dobro razmotre sve pozicije koje skripe i nadju odgovarajuci igraci i da konacno krenemo u jednu sezonu gdje se imamo cemu nadati. Mi u svakog prelaznog roka dovedemo nekog, eto, cisto da ne bude da nema pojacanja, a opet udjemo u sezonu sa milion nedostataka koje ce cekati neko novo ljeto, zimu, sta vec, da se zakrpe.. I tako se vrtimo non stop u krug, gdje nam uvijek nesto fali
nerkolfc je napisao/la:Kiks Evertona, ostanak u top 4 i jos se Coleman povrijedi. Mislim ne treba se radovati tome al' on im je jako bitan igrac i moguce da nece igrati protiv nas
Milslim da je poslije nove godine pravilo da se nakon 10tog zutog kartona dobija kazna od 2 utakmice. Wilshere je protiv A.Ville dobio 5ti zuti karton i igrao je slijedecu utakmicu protiv Fulhama.EDO299 je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Kiks Evertona, ostanak u top 4 i jos se Coleman povrijedi. Mislim ne treba se radovati tome al' on im je jako bitan igrac i moguce da nece igrati protiv nas
Takodjer i Osman se povrijedio a i Mirallas je dobio 5. zuti karton tako da i njih nema protiv nas. Treba ih nabit' ko kokoši.
Jest' Hicks, setih se sad.fera je napisao/la:ja mislim da se hicks jaran zvao al nisam siguran![]()
ma tesko da mene mogu razocarati![]()
ja kazem da se sto se transfera tice moze raditi pametnije. a sve ovo sto mi pricamo svakako nema neku vrijednost jer realno nismo mi ni blizu upoznati sa tim kako i sta se radi u klubu. koji se igraci zele dovesti ko je prvi na listi zelja itd. mi smo osuđeni komentarisati ono sto vidimo u medijima.
Ovo je normalna forumaska rasprava a ne kada pojedinac dolijeva ulje na vatru s tim da je ostalim forumasima već odavno dokur**** sa svojim postovima koji vode ka besmislenim temama BRvsKenny i ko je bolja pojačanja dovodio.Carlo je napisao/la:Raja se voli raspravljati džabe svejelde fera
ma ja samo nek nije mirnoCarlo je napisao/la:Raja se voli raspravljati džabe svejelde fera
Pa nisu gunnerifera je napisao/la:ma ja samo nek nije mirnoCarlo je napisao/la:Raja se voli raspravljati džabe svejelde fera
ja samo ne znam sto nece da vode ljubav ko sto si im ti rekao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.