Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 20 jan 2014, 21:32

slika

:)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 jan 2014, 21:36

Bzvz rasprave, kada se tim nalazi tamo gde treba i ide u pravom smeru, igra se dopadljiv fudbal, i naznake da se moze zavrsiti u top 4 su dobre, i raspored relativno ide na ruku.

Gresilo se sa transferima, ali ova ekipa je jos od Hodgsona imala gomilu polovnjaka, i za vreme poslednje Rafine sezone, kada je tim i finansijski pao, a bilo malo onih pravih igraca vrhunskog kvaliteta, svaki rok se uvek zavrsavao sa 50-50% uspesnosti, ili u gorem procentu po klub, pogotovo na pocetku post-Rafa ere, sto bi znacilo da mozda cak ni 3-4 roka, nisu mogla ovaj klub u potpunosti da postave na noge, pogotovo ne sa ovakvim ulaganjem, a ne ulaganjem, tipa Chelsea/City ili ne znam ko.

Rodgers je isto gresio, ali cini mi se da ti igraci nisu bili previse placeni preko cene, a neki su opet bili bonus. A velika vecina su mladi igraci, dakle igraci koji mogu da iznenade, kao sto je Jordan Henderson iznenadio. Dakle treba imati i strpljenje.

Sticem utisak da pojedini forumasi ocekuju neku borbu za titulu vec ove sezone (bolje je reci i bolje igre od ovog), iako bez Lige Sampiona tesko privuci neke igrace. Nije to da LFC nema kesa, ima se ali za odredjene igrace, za koje se proceni da vrede toliko i toliko. Kao sto se za Costu nudio novac, za Williana, ili za Mkhitaryana, a to su sve igraci koji su otisli/ostali u LS klub/u. Tacno je, bilo je igraca koji su mogli mozda i bez LS da se uzmu, ali uvek je izuzetno lako biti general posle bitke, pogotovo ljudima koji umisle da znaju posao bolje od ljudi koji su zaduzeni za transfere u LFC.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 jan 2014, 21:43

Rosicky je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Rodgers je prokockao toliki novac, ali gledajući da svaki prijelazni rok dobije sićušnih 20m da pokrpi mnoge pozicije u timu. Sumnjam da bi i jedan vrhunski trener mogao obaviti nešto više s tim parama svaki prijelazni rok.
4 ili 5 prijelaznih rokova po 20M,imaš 3,4 pozicije za zakrpat a ti dovodiš samo zamjene za više manje prosječne prvotimce?
Ima smisla,ako si Swansea :roll:
Salis se ako misliš da od dolaska Rodgersa treba popuniti samo 3ili4 pozicije a u vaktu smo kad je svaki igrač precijenjen. ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 jan 2014, 21:53

donCorleone1892 je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Rodgers je prokockao toliki novac, ali gledajući da svaki prijelazni rok dobije sićušnih 20m da pokrpi mnoge pozicije u timu. Sumnjam da bi i jedan vrhunski trener mogao obaviti nešto više s tim parama svaki prijelazni rok.
4 ili 5 prijelaznih rokova po 20M,imaš 3,4 pozicije za zakrpat a ti dovodiš samo zamjene za više manje prosječne prvotimce?
Ima smisla,ako si Swansea :roll:
Salis se ako misliš da od dolaska Rodgersa treba popuniti samo 3ili4 pozicije a u vaktu smo kad je svaki igrač precijenjen. ;)
Opet ne možeš reć da se BR previše oslonio na postojeći kadar pa tvroglavo kao Wenger proširivao momčad a ne unaprjeđivao je (Nemoj shvatit doslovno da je nije unaprijedio nekim pojačanjima)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2014, 22:08

gaston je napisao/la:slika

:)
Bas :( Svaka cast za ovo
Paradajz je napisao/la:
Sticem utisak da pojedini forumasi ocekuju neku borbu za titulu vec ove sezone (bolje je reci i bolje igre od ovog), iako bez Lige Sampiona tesko privuci neke igrace. Nije to da LFC nema kesa, ima se ali za odredjene igrace, za koje se proceni da vrede toliko i toliko. Kao sto se za Costu nudio novac, za Williana, ili za Mkhitaryana, a to su sve igraci koji su otisli/ostali u LS klub/u. Tacno je, bilo je igraca koji su mogli mozda i bez LS da se uzmu, ali uvek je izuzetno lako biti general posle bitke, pogotovo ljudima koji umisle da znaju posao bolje od ljudi koji su zaduzeni za transfere u LFC.
A gledaaj, od one sezona kad smo nismo prosli grupnu fazu LP, mi cekamo da procepe vise i stalno slusas pricu da se gradi tim za buducnost a stalno smo manje - vise na istom sto se tice kvalitete sastava. OK, neka se gradi tim za buducnost, ali, onda neka se za jedan prelazni rok dobro razmotre sve pozicije koje skripe i nadju odgovarajuci igraci i da konacno krenemo u jednu sezonu gdje se imamo cemu nadati. Mi u svakog prelaznog roka dovedemo nekog, eto, cisto da ne bude da nema pojacanja, a opet udjemo u sezonu sa milion nedostataka koje ce cekati neko novo ljeto, zimu, sta vec, da se zakrpe.. I tako se vrtimo non stop u krug, gdje nam uvijek nesto fali :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 jan 2014, 22:46

Opet ne možeš reć da se BR previše oslonio na postojeći kadar pa tvroglavo kao Wenger proširivao momčad a ne unaprjeđivao je (Nemoj shvatit doslovno da je nije unaprijedio nekim pojačanjima)
To tvoje stoji na mjestu možda je BR uvidio da treba proširiti klupu pa kupovao svakakav hamelj. S druge strane, sa 20 m možeš kupiti 2 igrača po 10m s time da moraš imati mnogo sreće i jak skaut tim pa da taj igrač odmah uleti u prvi tim i zadivi sve, kao što se dogodilo sa Sturridge-om i Coutinhom. Jednog igrača dovesti za 20m za jedan prijelazni rok a pored imas jos 4 pozicije pokriti je besmisleno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2014, 22:49

imamo mi tim za buducnost samo nam jos treba par igraca za sad :D
ja ne znam sta ima lose u tome da se uvijek ocekuje vise, bez toga se ne moze napredovati.
You are someone else I am still right here

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 20 jan 2014, 22:53

WBA 1-1 EVERTON. Ostali smo na 4. poziciji. Kokoši se pribrižile, čeka nas derbi sa Evertonom. Sad bi trebali pokazati zube i nabit ih ko nikad. COME ON YOU MIGHTY REDS !
At the end of the storm there's a golden sky..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jan 2014, 22:55

Kiks Evertona, ostanak u top 4 i jos se Coleman povrijedi. Mislim ne treba se radovati tome al' on im je jako bitan igrac i moguce da nece igrati protiv nas :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 jan 2014, 22:55

reds_forever je napisao/la:A gledaaj, od one sezona kad smo nismo prosli grupnu fazu LP, mi cekamo da procepe vise i stalno slusas pricu da se gradi tim za buducnost a stalno smo manje - vise na istom sto se tice kvalitete sastava. OK, neka se gradi tim za buducnost, ali, onda neka se za jedan prelazni rok dobro razmotre sve pozicije koje skripe i nadju odgovarajuci igraci i da konacno krenemo u jednu sezonu gdje se imamo cemu nadati. Mi u svakog prelaznog roka dovedemo nekog, eto, cisto da ne bude da nema pojacanja, a opet udjemo u sezonu sa milion nedostataka koje ce cekati neko novo ljeto, zimu, sta vec, da se zakrpe.. I tako se vrtimo non stop u krug, gdje nam uvijek nesto fali :roll:
Ma dobro to, rekoh vec da je tad klub bio u finansisjkom krahu, Gillet i onaj njegov ortak nmg mu se imena setit' su bas unazadili klub u poslednjih godinu, dve.
Mada velika prekretnica je prodaja Alonsa i dovodjenja tada ekstra talentovanog Aquilanija koji je od stakla bio, kada je Alonso presao u Real i tamo poceo da pokazuje klasu, ja sam tek posle neke jednu i po, dve sezone, shvatio koliko je on bio znacajan za nasu ekipu, i koliko cemo patiti za tim veznjakom, do dana danasnjeg.
E kada Rafa dobio otkaz i kada je klub bio u ocajnoj formi i psiholoski totalno pao, onda vise nije bilo ni priliva love, kada nije bilo LS, pa se sledeci rok dovodili Jovanovic, Konchesky i ne znam ko sve. Meireles bio najzvucnije, a na njega se cekalo da pokaze igre pola sezone, taman kad je i Kenny stigao, mada je to sve bilo kratkog daha, jedino pozitivno u svemu tome je Suarez kojeg niko nije hteo upravo zbog zajebanog temperamenta (slicna stvar i sa M'Vilom koji umesto u vrh klub, ode u Rubin). U medjuvremenu su stigli jos ranije novi vlasnici.

E sledeci rok je trebao da bude prekretnica na gore, ali bilo je skroz obratno i tada je klub zavrsio na jos gorem mestu. Isto je problem bio LS, ali ovog puta su se celni ljudi uz Kennya i Commolija odlucili za engleske/britanske igrace. Opet se Henderson izvlaci iz ove price, ali dosta love potroseno za jedan rok kada pogledamo januar, a s obzirom da tim nije imao nameru da trosi u januaru niti je Kenny zeleo ikoga, to je bilo to. Kennya sam podrzavao isto koliko i Brendana sada, ali morao je da ide, jer jednostavno nije islo, pregazio ga savremeni fudbal.

Onda BR dolazi na scenu i sa manjom zalihom uzima igrace poprilicno sumnjivog kvaliteta i Sahina na pozajmicu, uz Assaidija kojeg je Ayre usput pokupio iz Holandije u kojoj je bio, da bi se tada pregovaralo sa Mertensom za kojeg PSV trazio nekih 20m.

Tek u januaru se potrosilo dodatnih 20m funti na dva igraca koja okrecu sezonu i igru na bolje. Ove sezone bilo je i dobrih transfera, ali i losih. Mada, Aspas nije toliko puno igrao, a dobar je bio na pocetku, dok Alberto uopste nije igrao. Ostali su manje vise, slozice se vecina ok deal-ovi. Za Ilorija treba strpljenje i pozajmica ce mu dobro doci, mada je to trebalo odmah na pocetku sezone.

Nije klub uzimao samo talente i gradio samo mlad tim, vec su se dovodili jednostavno pogresni igraci za ogromne pare. Razmotre oni sve opcije, koje su dosta ogranicene, i nije da udjemo sa gomilom nedostataka, nego je ovaj tim unazad godinama na vise pozicija deficitaran kvalitetom ali cak i kvantitetom, koji se nije nadoknadio tokom godina i za sta nije samo Rodgers kriv.

Nije lose ocekivati vise @fera, samo je fora sto se onda vise razocaras ako ne docekas to nesto "vise" sto si zamislio. :)

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 20 jan 2014, 22:58

nerkolfc je napisao/la:Kiks Evertona, ostanak u top 4 i jos se Coleman povrijedi. Mislim ne treba se radovati tome al' on im je jako bitan igrac i moguce da nece igrati protiv nas :)

Takodjer i Osman se povrijedio a i Mirallas je dobio 5. zuti karton tako da i njih nema protiv nas. Treba ih nabit' ko kokoši.
At the end of the storm there's a golden sky..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2014, 23:02

ja mislim da se hicks jaran zvao al nisam siguran :D
ma tesko da mene mogu razocarati :mrgreen:
ja kazem da se sto se transfera tice moze raditi pametnije. a sve ovo sto mi pricamo svakako nema neku vrijednost jer realno nismo mi ni blizu upoznati sa tim kako i sta se radi u klubu. koji se igraci zele dovesti ko je prvi na listi zelja itd. mi smo osuđeni komentarisati ono sto vidimo u medijima.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 jan 2014, 23:04

EDO299 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Kiks Evertona, ostanak u top 4 i jos se Coleman povrijedi. Mislim ne treba se radovati tome al' on im je jako bitan igrac i moguce da nece igrati protiv nas :)

Takodjer i Osman se povrijedio a i Mirallas je dobio 5. zuti karton tako da i njih nema protiv nas. Treba ih nabit' ko kokoši.
Milslim da je poslije nove godine pravilo da se nakon 10tog zutog kartona dobija kazna od 2 utakmice. Wilshere je protiv A.Ville dobio 5ti zuti karton i igrao je slijedecu utakmicu protiv Fulhama.
Pld W D L
38 26 12 0

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 jan 2014, 23:08

fera je napisao/la:ja mislim da se hicks jaran zvao al nisam siguran :D
ma tesko da mene mogu razocarati :mrgreen:
ja kazem da se sto se transfera tice moze raditi pametnije. a sve ovo sto mi pricamo svakako nema neku vrijednost jer realno nismo mi ni blizu upoznati sa tim kako i sta se radi u klubu. koji se igraci zele dovesti ko je prvi na listi zelja itd. mi smo osuđeni komentarisati ono sto vidimo u medijima.
Jest' Hicks, setih se sad. :)
Ja sam odavno oguglao na razocarenja, ali sada sam nikad veci optimista jos od sezone kada smo drugi bili.
Uvek moze bolje, tacno.

Najvaznije sto im nece mozda igrati ni Barkley. Delimicno tekma sezona, ali tekma koja nista ne mora da znaci.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 jan 2014, 23:11

Raja se voli raspravljati džabe sve :D jelde fera :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 jan 2014, 23:13

slika

Nek dovede i bekove Leotara, ne zanima me sve dok smo 4.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jan 2014, 23:16

Gledaj gol razliku top 4 i onda ostale. Zasluzujemo to 4 mjesto po do sad prikazanom najvise od svih ostalih konkurenata.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 jan 2014, 23:25

Carlo je napisao/la:Raja se voli raspravljati džabe sve :D jelde fera :D
Ovo je normalna forumaska rasprava a ne kada pojedinac dolijeva ulje na vatru s tim da je ostalim forumasima već odavno dokur**** sa svojim postovima koji vode ka besmislenim temama BRvsKenny i ko je bolja pojačanja dovodio.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2014, 23:33

ma ja samo nek nije mirno :D ja samo ne znam sto nece da vode ljubav ko sto si im ti rekao :mrgreen:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jan 2014, 23:39

fera je napisao/la:
ma ja samo nek nije mirno :D ja samo ne znam sto nece da vode ljubav ko sto si im ti rekao :mrgreen:
Pa nisu gunneri :mrgreen:

If you know what I mean :lol: :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.