HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
JBT ove Gance,uvijek iste gluposti sa ovim iz Afrike,kasne po mjesec dana,treba njih po kratkom postupku vratit odakle su i dosli te ih jos tuzit za neizvrsenje ugovorenih obaveza!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
-
- Kontakt:
Citiram Krunu:
Moram priznati da nisam odmah prihvatio ideju o igranju te utakmice iz vrlo jednostavnog razloga. Igrači su tek na početku priprema, još nisu u punoj formi, a naš je nadolazeći suparnik dosta jak. U ovoj fazi priprema obično smo orijentirani na slabije suparnike, no kako god bilo, iako nećete moći očekivati lijepu i atraktivnu igru iz navedenih razloga, dobro je da moji igrači osjete igru. Jer svakako im je potreban i taj situacijski dio, ali najbitnije je da se nitko ne povrijedi - istaknuo je Kruno.
Jaki,nego sta

Moram priznati da nisam odmah prihvatio ideju o igranju te utakmice iz vrlo jednostavnog razloga. Igrači su tek na početku priprema, još nisu u punoj formi, a naš je nadolazeći suparnik dosta jak. U ovoj fazi priprema obično smo orijentirani na slabije suparnike, no kako god bilo, iako nećete moći očekivati lijepu i atraktivnu igru iz navedenih razloga, dobro je da moji igrači osjete igru. Jer svakako im je potreban i taj situacijski dio, ali najbitnije je da se nitko ne povrijedi - istaknuo je Kruno.
Jaki,nego sta

-
- Kontakt:
Šteta jeste što se sastajemo sa njima na početku priprema i dok nam još kadar nije potpun, ali odlična provjera da vidimo gdje smo na odnosu na jače klubove od ovih u BIH.
Iako je dosta hladno ipak očekujem pristojan broj ljudi za prijateljsku utakmicu. Ultrasi sigurno neće zakazati.
Ljude od stadiona odvlače i one kretenske izjave mupa ali i ova novinarska preseravanja kao što je ovaj naslov iz Večernjaka:
Jurčić i u Mostaru drhti zbog huligana
Iako je dosta hladno ipak očekujem pristojan broj ljudi za prijateljsku utakmicu. Ultrasi sigurno neće zakazati.
Ljude od stadiona odvlače i one kretenske izjave mupa ali i ova novinarska preseravanja kao što je ovaj naslov iz Večernjaka:
Jurčić i u Mostaru drhti zbog huligana
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
- ZRINJSKI-MOSTAR
Krešimir Kordić:Želja nam je dupla kruna
Pripreme nogometaša Zrinjskog traju već desetak dana, a danas će Plemići odigrati prvu pripremnu utakmicu. Bit će to prilika da navijači Zrinjskog vide koliko su spremni njihovi ljubimci, a svakako da najviše očekuju od Krešimira Kordića koji je ljubimac navijača i najbolji strijelac momčadi.
Evo iza nas je desetak dana treniranja, kako ocjenjuješ početak ovih priprema?
"Manje-više sve je uobičajeno za početak priprema i mogu reći da sve ide svojim tijekom. Većina nas trenira normalno, osim ovih par nogometaša koji imaju lakše probleme sa ozljedama. Kako sada stvari stoje i oni će sanirati svoje ozlijede i bit će spremni za početak prvenstva".
Očekuje nas utakmica sa Dinamom, dobar razlog da na stadion dođe veliki broj gledatelja?
"Ja osobno bih volio da ih dođe što više i da oni uživaju u jednoj dobroj utakmici. To je ipak utakmica u kojoj se sastaju prvaci BiH i Hrvatske i susret dva velika Hrvatska kluba, i iako su pripreme u tijeku možemo vidjeti gdje smo i što smo".
Ono što naše čitatelje još zanima svakako su igrači iz Gane, imaš li ikakvih informacija o njima?
"Vjerujte da nemamo informacija, ono što znam pročitam na internetu i novinama. Nama igračima niko ne govori da li će i kada trebaju doći, tako da stvarno nemam neku potpuniju informaciju".
Dakle nema igrača iz Gane, nema ni Tabija, ali vratili su se igrači koji su dugo bili povrijeđeni. Po tebi kakva je razlika između tima koji je igrao prvi dio prvenstva i ovoga sada?
"Mislim da će povratkom povrijeđenih igrača biti bolja situacija, premda se u nogometu nikada ništa ne zna. Povratkom povrijeđenih pojačava se konkurencija, trener ima više nogometaša na raspolaganju i u svakom slučaju dobivamo na širini. Ja očekujem da će biti sve bolje i bolje, te da ćemo to i dokazati na travnjaku".
Neizbježno pitanje je koliko Zrinjski može u nastavku sezone?
"Naše želje su osvajanje dvije titule. Sada se ne smijemo ničim zanositi jer puno je utakmica i rada pred nama. Kvalitetu za to imamo, ali opet kažem ne smijemo se puno zanositi jer koliko god smo blizu tom cilju isto toliko smo i daleko od njega. Znači idemo korak po korak ka cilju, pa vidjet ćemo kako će to ispasti".
Za kraj poruka navijačima?
"Da dođu u što većem broju kako danas tako i u narednim utakmicama. I naravno da nas prate kao što su do sada, a mi ćemo im se pokušati odužiti igrama i pobjedama".
IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Pripreme nogometaša Zrinjskog traju već desetak dana, a danas će Plemići odigrati prvu pripremnu utakmicu. Bit će to prilika da navijači Zrinjskog vide koliko su spremni njihovi ljubimci, a svakako da najviše očekuju od Krešimira Kordića koji je ljubimac navijača i najbolji strijelac momčadi.
Evo iza nas je desetak dana treniranja, kako ocjenjuješ početak ovih priprema?
"Manje-više sve je uobičajeno za početak priprema i mogu reći da sve ide svojim tijekom. Većina nas trenira normalno, osim ovih par nogometaša koji imaju lakše probleme sa ozljedama. Kako sada stvari stoje i oni će sanirati svoje ozlijede i bit će spremni za početak prvenstva".
Očekuje nas utakmica sa Dinamom, dobar razlog da na stadion dođe veliki broj gledatelja?
"Ja osobno bih volio da ih dođe što više i da oni uživaju u jednoj dobroj utakmici. To je ipak utakmica u kojoj se sastaju prvaci BiH i Hrvatske i susret dva velika Hrvatska kluba, i iako su pripreme u tijeku možemo vidjeti gdje smo i što smo".
Ono što naše čitatelje još zanima svakako su igrači iz Gane, imaš li ikakvih informacija o njima?
"Vjerujte da nemamo informacija, ono što znam pročitam na internetu i novinama. Nama igračima niko ne govori da li će i kada trebaju doći, tako da stvarno nemam neku potpuniju informaciju".
Dakle nema igrača iz Gane, nema ni Tabija, ali vratili su se igrači koji su dugo bili povrijeđeni. Po tebi kakva je razlika između tima koji je igrao prvi dio prvenstva i ovoga sada?
"Mislim da će povratkom povrijeđenih igrača biti bolja situacija, premda se u nogometu nikada ništa ne zna. Povratkom povrijeđenih pojačava se konkurencija, trener ima više nogometaša na raspolaganju i u svakom slučaju dobivamo na širini. Ja očekujem da će biti sve bolje i bolje, te da ćemo to i dokazati na travnjaku".
Neizbježno pitanje je koliko Zrinjski može u nastavku sezone?
"Naše želje su osvajanje dvije titule. Sada se ne smijemo ničim zanositi jer puno je utakmica i rada pred nama. Kvalitetu za to imamo, ali opet kažem ne smijemo se puno zanositi jer koliko god smo blizu tom cilju isto toliko smo i daleko od njega. Znači idemo korak po korak ka cilju, pa vidjet ćemo kako će to ispasti".
Za kraj poruka navijačima?
"Da dođu u što većem broju kako danas tako i u narednim utakmicama. I naravno da nas prate kao što su do sada, a mi ćemo im se pokušati odužiti igrama i pobjedama".
IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
a brate gorilo je.. šteta što nezabišmo gol-dva... imali smo 5-6 mrtvih šansi ali eto neće u gol pa neće..
ja sam pobjego u 85-oj min. s utakmice... smrzo se ko foka

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
1-0 za Dinamo.. Mandžukić u 18 minuti ja mislim...COYB je napisao/la:To je sve ? Rezultat,posjeta ?silenT. je napisao/la:a brate gorilo je.. šteta što nezabišmo gol-dva... imali smo 5-6 mrtvih šansi ali eto neće u gol pa neće..
bilo je dosta ljudi.. sigurno preko 5000... Ultrasa skoro pun kavez, Boysa oko 250
i hladno ko k.u.r.a.c

evo ima tu nekih slika
http://www.****/vijesti/spo ... #news_view
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Otprilike koliko je Ultrasa bilo....Sto toliko malo Boysa
Za koga su ultrasi navijali

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
- Kontakt:
hahahahaAda je napisao/la:Za koga su ultrasi navijali![]()
-
- Kontakt:
sta hladno?!
jos se nisam odledio
Ova utakmica je pokazala da nema bas neke razlike,mozda samo u fizickoj spremi,ostalo je tu negdje,u nas Zizovic se nadebljao jedno 10ak kila,ne moze potrcat
,al bit ce bolje,Zadro standarno promasuje,4,5 mrtvih sansi jedna stativa,Dinamo također pored gola imao jos par sansi jedno 2 100%,atmosfera exstra,dinamovi navijaci pozivali na U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ,TE i ostale parole tipa Hrvatska ovo ono,drago mi je sto su Ultrasi ostali imuni i zapjevali im malo o hercegovini i HB,ma ljepota!
Sve u svemu istinski derby,ova momcad bi bila odmah iza Dinama u HNL-u !

jos se nisam odledio

Ova utakmica je pokazala da nema bas neke razlike,mozda samo u fizickoj spremi,ostalo je tu negdje,u nas Zizovic se nadebljao jedno 10ak kila,ne moze potrcat

to sam i ja odmah rekao... prvo poluvrijeme smo ih potpuno nadigrali, a drugo su igrali juniori i u jednih i drugihantipolitika2 je napisao/la:sta hladno?!![]()
jos se nisam odledio![]()
Ova utakmica je pokazala da nema bas neke razlike,mozda samo u fizickoj spremi,ostalo je tu negdje,u nas Zizovic se nadebljao jedno 10ak kila,ne moze potrcat,al bit ce bolje,Zadro standarno promasuje,4,5 mrtvih sansi jedna stativa,Dinamo također pored gola imao jos par sansi jedno 2 100%,atmosfera exstra,dinamovi navijaci pozivali na U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ,TE i ostale parole tipa Hrvatska ovo ono,drago mi je sto su Ultrasi ostali imuni i zapjevali im malo o hercegovini i HB,ma ljepota!
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=17341
evo po Sportskim Novostima na stadionu bilo 12 000 ljudi, ja sam ipak malo smanjio xD
-
- Kontakt:
i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini 

Boysi su samo to pjevali pred kraj utakmice.. čak su pokušali dići zapad na noge (bilo je ajmo cijeli stadion,pa ta pjesma)...antipolitika2 je napisao/la:i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini
a sa zapada i sa stajanja se to nije čulo !!!
-
- Kontakt:
Kakva su vremena rađe bi im zapjevao jeb.. te hrvatskoooo 

antipolitika2 je napisao/la:i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini
Možda se nije danas čula, ali ne moram pisati kada se čuje.

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Svaka cast ultrasima ako su ostali imuni na ovo , ak je istina da niste pjevali je... te bosno mijenjam misljenje o vama i o Zrinjskom.....silenT. je napisao/la:Boysi su samo to pjevali pred kraj utakmice.. čak su pokušali dići zapad na noge (bilo je ajmo cijeli stadion,pa ta pjesma)...antipolitika2 je napisao/la:i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini
HZ 4 EVER
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ja mislim da nama nemože nitko ništa ove godine.. toliko smo jaki da glava boli...
još smo igrali bez Žuržinova, P.Sušića i Ganaca i u potpunosti nadigrali Dinama... stvarno je nemoguće šta su fulili Stojanović, Zadro i Krešo u prvom i u 2.pol Selimović..
i još samo da kažem da je Musa danas bio kriminalan.. najgori igrač na terenu uvjerljivo
odo sad bježat gledat rukomet

još smo igrali bez Žuržinova, P.Sušića i Ganaca i u potpunosti nadigrali Dinama... stvarno je nemoguće šta su fulili Stojanović, Zadro i Krešo u prvom i u 2.pol Selimović..
i još samo da kažem da je Musa danas bio kriminalan.. najgori igrač na terenu uvjerljivo
odo sad bježat gledat rukomet

pjavali smo i mi tu pjesmu ne
ne mijenjamo se mi kako vjetar puše

ne mijenjamo se mi kako vjetar puše

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
-
- Kontakt:
Uvjek bili i ostali NACIONALISTIum vuk je napisao/la:pjavali smo i mi tu pjesmu ne![]()
ne mijenjamo se mi kako vjetar puše![]()
![]()
hahaha, ojjjj, pa kad nemas nesto pametno za napisati bolje nemoj ni pisati.SemPer_fi je napisao/la:Svaka cast ultrasima ako su ostali imuni na ovo , ak je istina da niste pjevali je... te bosno mijenjam misljenje o vama i o Zrinjskom.....silenT. je napisao/la:Boysi su samo to pjevali pred kraj utakmice.. čak su pokušali dići zapad na noge (bilo je ajmo cijeli stadion,pa ta pjesma)...antipolitika2 je napisao/la:i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini
HZ 4 EVER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.