2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Ovaj Blake nije normalan, nikad da uzvrati
ili je mnogo fin, ili su mu mnogo damu mala!

Grbavica naš je Hram!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lijepo odgojeno dijeteRiverPlate je napisao/la:Ovaj Blake nije normalan, nikad da uzvratiili je mnogo fin, ili su mu mnogo damu mala!

Danas dobri termini, hvala Martinu Lutheru Kingu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Odlicni termini danas
Nije mi jasno kako svaki dan nema barem jedna tekma u ranijem terminu... Pa, NBA je popularan u Evropi kao i u Americi, to bi bilo strasno gledano

Nije mi jasno kako svaki dan nema barem jedna tekma u ranijem terminu... Pa, NBA je popularan u Evropi kao i u Americi, to bi bilo strasno gledano
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Al zato utakmice i nisu bas zanimljive, jedino mozda BKN-New York, ostalo ako vam ne igra omiljeni tim, bezveze skroz.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa ko bi gledao utakmicu u podne, ako je na poslu, na fakultetu ili školi!? Zato ovi rani termini idu samo vikendom i na praznik.Consigliere je napisao/la:Odlicni termini danas![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
podsjetnik za one koji ne znaju

kao i uvijek trazice vam broj kreditne kartice, ali nema razloga da brinete
otkazete sve do 26-tog i niste duzni nista platiti

kao i uvijek trazice vam broj kreditne kartice, ali nema razloga da brinete
otkazete sve do 26-tog i niste duzni nista platiti

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Westu bi samo Westbrook i Svjetski Mir smjeli uzvratit.RiverPlate je napisao/la:Ovaj Blake nije normalan, nikad da uzvratiili je mnogo fin, ili su mu mnogo damu mala!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Consigliere
- Kontakt:
82 tekme se igraju... Ako ih 5-10 ne mogu zrtvovati (iako ne vidim tu neku zrtvu, isti qurac 20 ili 15 000 navijaca) onda stvarno... Primera stavi svako kolo po jednu tekmu u podne, upravo radi azijata.jose je napisao/la:Pa ko bi gledao utakmicu u podne, ako je na poslu, na fakultetu ili školi!? Zato ovi rani termini idu samo vikendom i na praznik.Consigliere je napisao/la:Odlicni termini danas![]()
A, meni je iskreno svejedno ko igra, pogledat cu svakog u normalnom teminu, kao sinoc npr Toronto-Lakersi... Skoro svaka ekipa ima nekog ekstra igraca.
Fit Tony: I keep my friends close...
https://lh6.googleusercontent.com/-EiLr ... o+Look.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovog Adamsa iz OKC ce vrlo brzo neko nokautirati, igra vrlo prljavo, I 5-6 igraca ove godine je izbaceno s tekme jer su uzvratili njegovim laktovima. Ne treba mu to, a igraci u ligi itkekao ce ga drzati na ziceru zbog tog.
braco za LP ne znam sta da ukucam ovo credit card sta god napisem nedaju ???????
ista stvar, vjerovatno nemaš love na kartici kao i jamirzatele je napisao/la:braco za LP ne znam sta da ukucam ovo credit card sta god napisem nedaju ???????

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Knicksi 7 izgubljenih lopti u prvoj četvrtini.
DeAndre Jordan samo 5x ove sezone nije skupio 10+ skokova.

DeAndre Jordan samo 5x ove sezone nije skupio 10+ skokova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako je kriminalna ova ekipa Catsa. Ljudi su imali polovinom trece cetvrtine i +30, evo sad egal, imaju samo +3.

Sve na istoku su takve osim dvojca
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
2nd chance points : 28:0 za Raptorse ako ja dobro vidhjoh na streamu 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Kriminalno iritantno je gledati Knickse, posebno J.R.Smitha. kad mene toliko nervira sto uopste ne gleda suigrace vec samo vidi obruc, mogu misliti kako je tek navijacima New Yorka.
P.s, ovaj pdf cvijeta od kada nema nekih ljudi.
P.s, ovaj pdf cvijeta od kada nema nekih ljudi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitanje je za Knickse sta sad? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.