Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Marotta uscito ora: "Non ancora fatta, ma puó andare avanti bene

Zadnja izmjena: macak88, dana/u 20 jan 2014, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pendjercity
- Kontakt:
TonnyMontana je napisao/la:PO Guarinovom izrazu lica i nije bas kako je ocekivao XD
Tuguje za pocetnom postavom u .interu

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Marotta "Tomorrow you will know more about the deal [Guarin-Vucinnic]. It went well."

koji je ovo danas vragInter director Ausilio "Tomorrow you will know everything."

Arsenal are reportedly planning a £65m sweep for Juventus players Paul Pogba and Carlos Tevez. (Daily Mail)”

Zadnja izmjena: macak88, dana/u 20 jan 2014, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- TonnyMontana
- Kontakt:
pa da a mi se radujemo novoj pocetnoj sa D'Ambrosijem i Hernanesompendjercity je napisao/la:TonnyMontana je napisao/la:PO Guarinovom izrazu lica i nije bas kako je ocekivao XD
Tuguje za pocetnom postavom u .interu![]()
![]()
Interista al 100 %
Nista prije sutra, izgleda nema popustanje ni sa jedne strane
. Ne bih sutra ni dosao, koga briga za njih... 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
jasta radi, odjednom vam drago sto ide GuarinTonnyMontana je napisao/la:pa da a mi se radujemo novoj pocetnoj sa D'Ambrosijem i Hernanesompendjercity je napisao/la:TonnyMontana je napisao/la:PO Guarinovom izrazu lica i nije bas kako je ocekivao XD
![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Jos cemo ga poslati na posudbu u Sassulo,,,do susreta sa sinterom,,da im uvali tri komada,,,i onda cemo ga vratiti,,,pendjercity je napisao/la:TonnyMontana je napisao/la:PO Guarinovom izrazu lica i nije bas kako je ocekivao XD
![]()

- Interista02
- Kontakt:
I vama je odjednom drago što dolazi 

wtfBeppe Marotta paid the lunch bill when he met inter directors l for a total of 360 € , inter were the ones requesting vuci deal

Beppe si to ti

na stranu to sto mi je licno veoma korektan igrac
zar ima veceg zadovoljstva nego uzeti najvecem rivalu njihovog najboljeg igraca ? i pri tome napraviti sapunicu da on pocne bojkotovati klub.. mi smo prezadovoljni..
njemu platit 360€ za rucak, ko nama platit nekom kafu 1,5km
zar ima veceg zadovoljstva nego uzeti najvecem rivalu njihovog najboljeg igraca ? i pri tome napraviti sapunicu da on pocne bojkotovati klub.. mi smo prezadovoljni..
njemu platit 360€ za rucak, ko nama platit nekom kafu 1,5km

Zadnja izmjena: Italia, dana/u 20 jan 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ne kontas poentu.. marotta dokazuje da vas posjeduje, guarina koji je medju najboljim igracima intera je preobratio za nekoliko sati da zatrazi transfer iz intera, prijeti strajkom i sta vec ne samo da dodje u JuventusInterista02 je napisao/la:I vama je odjednom drago što dolazi

Zadnja izmjena: VCD, dana/u 20 jan 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
macak88 je napisao/la:wtfBeppe Marotta paid the lunch bill when he met inter directors l for a total of 360 € , inter were the ones requesting vuci deal![]()
![]()
![]()
Beppe si to ti![]()
![]()
@ramiral tebra uvijek si pisao da Marotta ne bi platio račun, a vidi direktora

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Padovan je napisao/la:macak88 je napisao/la:wtfBeppe Marotta paid the lunch bill when he met inter directors l for a total of 360 € , inter were the ones requesting vuci deal![]()
![]()
![]()
Beppe si to ti![]()
![]()
@ramiral tebra uvijek si pisao da Marotta ne bi platio račun, a vidi direktora![]()

Jest drug ramiral@ je govorio kako je Marotta **** ni kafu nebi platio ali ovo je zamaskirano od strane Marotte tj marketinski trik

Ovaj rucak ulazi u Deal sa Guarinom odbice im od ukupne cijene

Inter director Ausilio & Vucinic's agent

Inter director Ausilio to the reporters "Now I just want to go home." - SKY
Thohir official statement: "I understand the disappointment. We are ready to work harder"

Vratiće njima Marotta ovaj ručak i to duplo, kad tad

Pa što mislite da ima još jedan sastanak sutra? Ima Marotta da gladuje sve do tog ručka.

Pa što mislite da ima još jedan sastanak sutra? Ima Marotta da gladuje sve do tog ručka.
Ja te volim, volim Željo..
Ne znam da li sam za Marottu govorio ali za Elkanna jesam sigurno.
A dobro ste rekli, sutra do ručka Marotta će možda samo jedan kus heldove pure tek toliko da ubije glad, da može nemilice satirati janjetinu i suhovinu.

A dobro ste rekli, sutra do ručka Marotta će možda samo jedan kus heldove pure tek toliko da ubije glad, da može nemilice satirati janjetinu i suhovinu.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
http://pbs.twimg.com/media/BeczZuuIEAA1dW6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pitanje novinara,,,,Sutra sinteristi izlaze na proteste,,sta im to radite,,,a direktor odgovara

Pitanje novinara,,,,Sutra sinteristi izlaze na proteste,,sta im to radite,,,a direktor odgovara

- L'Avvocato
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.