Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Yaya TureSarajlijc@ je napisao/la:Kako bi ja volio nekog tamnijeg da dovedu za zadnjeg veznog, da jede teren i protivnike
Sarajlijc@ je napisao/la:Kako bi ja volio nekog tamnijeg da dovedu za zadnjeg veznog, da jede teren i protivnike
Ali nesto tipa Bebop and Rocksteady, nista merhametli. Taj je slag na tortiamypitar je napisao/la:Do kraja sedmice jos jedno pojacanje.Prioritet nam je zadnji vezni.
Hajmo malo sa imenima,cisto onako da ubijemo vrijeme.
Nije samo Husref u pitanju ima jos ...hilmo je napisao/la:Joj što ga Aco na ziceru uhvati![]()
![]()
....
Ovo za Husrefa me baš iznenadilo, šteta prava što neće biti u tom projektu za akademiju. Ja sam se nadao da će oko nje okupiti sve legende, čak sam i Čalu očekivao kao jednog od trenera kad on ode kod Nijaza..
Edit: Milošu sretan rođendan!
nemam ime, ali nije ni bitno, niko ne očekuje ništa od njega,amypitar je napisao/la:Do kraja sedmice jos jedno pojacanje.Prioritet nam je zadnji vezni.
Hajmo malo sa imenima,cisto onako da ubijemo vrijeme.
DenchiNL je napisao/la:treba vidjet jesu li zauzeti The Corrigan Brothers u maju![]()
[youtube][/youtube]
E jbg vise ti braca, fkt sam se drzao tvojih verzija ne kontam poentu :Sfarukzidane je napisao/la:Opet je aktuelan dolazak jednog igraca,,,koji je vec sada trebao biti u klubu,,,propao je transfer vani,,,nadam se da ce ipak sada doci,,,,,,ubrzo ce se sve znati
A valjda će se uigrati do sljedeće sezonefedeltafrotta je napisao/la:vi ko da hokej igrate, kad misli jarni uigrat sve to