Jel Netsi igraju sutra ili u ponedjeljak?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ponedjeljak u 20:30suhakrpa je napisao/la:Cuj ode Toko, prava steta, nekako smo se navikli na njega.![]()
Super termin, vjerovatno ce opet biti na SportKlubu?Bihac96 je napisao/la:Ponedjeljak u 20:30suhakrpa je napisao/la:Cuj ode Toko, prava steta, nekako smo se navikli na njega.![]()
Toko je za teaguea izmislio kosarku , toko je bio jedan od najtalentovanijih mladih igraca u europi ... Teague ne zna prevest loptu preko pola centra to ces se i uvjerit ja ne znam on je samo radi brata uletio u nba nema drugog razloga. Prosle godine frajer se mucio da prevede loptu preko pola centra, toko barem ima muda i talenat ovo je samo jedan od milion koji dodje u nba. Drago mi je sto ide Toko nije dobio nikakvu sansu i steta za njega , drago mi je jer je ok mladic sem toga ne bi se druzio sa mirzom da nije tako...Bihac96 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Bullsi dali Teaguea za Toku,i hvala Bogu da su trejdali onog Taylora..nerkolfc je napisao/la:Ode Tokomotiva izgleda u Bullse
To si upravo za Toku ali nekad bio veliki talenat danas su ga Netsi unistili.Mozda se bolje razumijes od mene u kosarku i po ovom postu sigurno si vise puta gledao Teaguea od mene,ali ja sam ga gledao ove sezone u par utakmica i bio je odlican,pa sad neznam,al opet na nama je vidjet cemo sezona je duga !grgr je napisao/la:Toko je za teaguea izmislio kosarku , toko je bio jedan od najtalentovanijih mladih igraca u europi ... Teague ne zna prevest loptu preko pola centra to ces se i uvjerit ja ne znam on je samo radi brata uletio u nba nema drugog razloga. Prosle godine frajer se mucio da prevede loptu preko pola centra, toko barem ima muda i talenat ovo je samo jedan od milion koji dodje u nba. Drago mi je sto ide Toko nije dobio nikakvu sansu i steta za njega , drago mi je jer je ok mladic sem toga ne bi se druzio sa mirzom da nije tako...Bihac96 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Bullsi dali Teaguea za Toku,i hvala Bogu da su trejdali onog Taylora..nerkolfc je napisao/la:Ode Tokomotiva izgleda u Bullse
+1 pogotovo me razbio deo razgovora koji Mirza počinje sa "Majka je majka"BaDa12 je napisao/la:Čitam ovaj razgovor pola sata. Otvorila ga uz kafu. Ne znam je li do mene, je li do vremena, ili jednostavno do toga da Mirzu volim i poštujem mnogo, ali mene je nešto strašno pogodilo čitajući ovo. Gotovo kao onaj razgovor s njegovim ocem od prije godinu ili dvije.
Želim mu svako dobro ovog svijeta, mnogo zdravlja i nafake. Sve prolazi, istinske ljudine prerastaju u legende i ostaju! Mirza će biti jedan od tih!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 7 gostiju.