lafomamone je napisao/la:

Insajderska.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam da je Husref odbio.pile87 je napisao/la:Fakat nemojte ljudima kvariti temu, ako imate nesto konstruktivno napisite ako ne i nemojte.Radi opsteg stanja na forumu.Eto da ne idem u off da dodam nesto na temu.
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Znam da je Husref odbio.pile87 je napisao/la:Fakat nemojte ljudima kvariti temu, ako imate nesto konstruktivno napisite ako ne i nemojte.Radi opsteg stanja na forumu.Eto da ne idem u off da dodam nesto na temu.
Cujem da je bilo dosta krvi oko te akademije da su ljudima ponudjeni jedni uslovi i dogovoreno a onda kod potpisa nesto kroz drugo ne samo kod djece nego i kod trenera koji su trebali tu biti neki su se povukli skroz iz projekta!
Konačno!Sabinho je napisao/la:Jel ovo TL banovan![]()
![]()
Nije prihvatio to je bilo ono da se stisaju strasti i on je jedan od onih koji je ljut i kojem je ponudjeno jedno a na kraju servirano drugo!koalem je napisao/la:?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?
Husref je ljut jer kad su ga tjerali bila je priča kao imamo super ekipu ali struka je nije najbolje vodila, i onda su ga promijenili, a sad doveli pet novih igrača, tako se bar priča ovdje u mahali kod njegove raje a da je stvarno tako treba naći jer mislim da je nešto slično i rekao javno za neku novinu, čini mi se Novo Vrijeme, nek pogleda ko ako imapile87 je napisao/la:Nije prihvatio to je bilo ono da se stisaju strasti i on je jedan od onih koji je ljut i kojem je ponudjeno jedno a na kraju servirano drugo!koalem je napisao/la:?? Pa rekli su da je prihvatio? Jesu li to nove vijesti ili?
Ma niko ne moze da im parira po prici evo sedma godina. Nekadasnja djeca iz vrtica vec na heroinu ocekujuci cudo u lavoru.Konzerva je napisao/la:ja mislim da fk sarajevo poslije preuzimanja Tana preuzelo lidersku poziciju za narednih godina , tesko da moze iko da im parira, jedina sansa sad da im se uzme titula ove sezone jer ce biti sve jaci i jaci iz sezone u sezonu, tako da zeljo, siroki, borac i ostala buranija mogu se samo slikati kad je u pitanju titula.
imali smo svašta nešto i lagan raspored i kikseve direktnih protivnika, ali struku iskreno nismo , čak ni izvođače prekida??? a uostalom ko je pratio Sarajevo(pa makar iz kuće) mogao je vidjeti da tu nema traga ni fizičkoj spremi ni uigranosti niti akcija, niti određenom stilu igre, da ne idemo dalje... iz njegovih izjava je bilo kristalno jasno da on to ne smatra (svojom)greškom, tu prestaje svaki razgovor o stručnosti te osobe...blavor je napisao/la: Husref je ljut jer kad su ga tjerali bila je priča kao imamo super ekipu ali struka je nije najbolje vodila, i onda su ga promijenili, a sad doveli pet novih igrača,
samo kojeg brke?miky_hz je napisao/la:Brkin pulen
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533, hazarder, Varijantas8, zagorski i 34 gosta.