Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Salabajzer
- Kontakt:
Re: Serie A
Plačonje očigledno uzmuhane.
- Burberry46
- Kontakt:
+1muxa je napisao/la:Thohir je od cirkusa napravio cirkus na kvadrat
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemojte se vi javljati , kod vas cvijetaju ruzemuxa je napisao/la:Thohir je od cirkusa napravio cirkus na kvadrat
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa što amateri nisu odmah izašli sa tim uvjetima, koje bi Juventus naravno glat odbio? Nego nakon što je sve bilo rješeno i igrači se pozdravili sa kolegama?vrebac86 je napisao/la:Moze ici gdje hoce za 15 milki!! ili u zamijenu za Vucinica i neki 8 mill. sve ostalo bi bilo van pameti i sta tu sad ima tko da se ljuti!! Gazda reagirao na vrijeme prije nego li ovi mamlazi uvucu klub u jos veci minus

A ti si bio na sastanku i znas sta se desavaloStranac je napisao/la:Pa što amateri nisu odmah izašli sa tim uvjetima, koje bi Juventus naravno glat odbio? Nego nakon što je sve bilo rješeno i igrači se pozdravili sa kolegama?vrebac86 je napisao/la:Moze ici gdje hoce za 15 milki!! ili u zamijenu za Vucinica i neki 8 mill. sve ostalo bi bilo van pameti i sta tu sad ima tko da se ljuti!! Gazda reagirao na vrijeme prije nego li ovi mamlazi uvucu klub u jos veci minus

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
nigdje k'o u Serie A 

kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica
in beppe we trust

in beppe we trust

Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust
Tako ti je kad, kod intera, navijaci odlucuju o tranferima.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je l' me zajebavaš. Pa pao je dogovor, kako bi ga inače blokirali. OMFGvrebac86 je napisao/la:A ti si bio na sastanku i znas sta se desavaloStranac je napisao/la:Pa što amateri nisu odmah izašli sa tim uvjetima, koje bi Juventus naravno glat odbio? Nego nakon što je sve bilo rješeno i igrači se pozdravili sa kolegama?vrebac86 je napisao/la:Moze ici gdje hoce za 15 milki!! ili u zamijenu za Vucinica i neki 8 mill. sve ostalo bi bilo van pameti i sta tu sad ima tko da se ljuti!! Gazda reagirao na vrijeme prije nego li ovi mamlazi uvucu klub u jos veci minus![]()

sumnjiv mi je onaj tohirov mali, sto navija za JuveLippi je napisao/la:Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust

- Burberry46
- Kontakt:
Ima mogucnost raskida ugovora ??Lippi je napisao/la:Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
naravno da nema. pustite novinarske gluposti, gdje to jos postoji opcija da igrac moze raskinut vazeci ugovor.Nedved11 je napisao/la:Ima mogucnost raskida ugovora ??Lippi je napisao/la:Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust
*La Roma non si tifa, si AMA!*
gio10 je napisao/la:Pravda za Guarina !
Heroj a ne zločinac!

Jos je tu jedna stvar bitna, Guarin je hladno izabrao Juve naspram intera, ono direktno, cak i da ne dodje do razmjene on se popisao navijacima intera u lice.
@nedved, ne znam kako izgleda njegov ugovor da bi mogao to reci, to samo on zna i njegov menadzer al eto prijetio je time, mozda i moze to uradit.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista02
- Kontakt:
Nedved11 je napisao/la:Ima mogucnost raskida ugovora ??Lippi je napisao/la:Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust
Ima, al' u ku....
i ako nema sredice to moggi.Nedved11 je napisao/la:Ima mogucnost raskida ugovora ??Lippi je napisao/la:Bila bi furka da raskine ugovor a mi Vucinica prodamo jer je vec bio spreman za odlazak u EPL.VCD je napisao/la:kako je krenulo inter ce ostati i bez guarina i bez vucinica![]()
in beppe we trust
Navodno je Vučko krišom sa doktorom Intera otišao, medicinski pregled na pomolu??
Kakva sapunica, ako ništa, dan će brže proći.
Kakva sapunica, ako ništa, dan će brže proći.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.