Marrotta nastavlja da trolla po Italiji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Potreban je on nama itekako jarane. Itekako.ElLoco7 je napisao/la:kad kontas da manji milanski klub ne moze nize potonuti desi se nesto ovako![]()
![]()
Marrotta nastavlja da trolla po Italijiiako je po meni Juventusu nepotreban Guarin uzeti ga za igraca koji ima 30 godina i kojem je mrsko potrcat je fenomenalan potez
ali vam je daleko potrebniji krilni igrac koliko znamL'Avvocato je napisao/la:Potreban je on nama itekako jarane. Itekako.ElLoco7 je napisao/la:kad kontas da manji milanski klub ne moze nize potonuti desi se nesto ovako![]()
![]()
Marrotta nastavlja da trolla po Italijiiako je po meni Juventusu nepotreban Guarin uzeti ga za igraca koji ima 30 godina i kojem je mrsko potrcat je fenomenalan potez
Imamo mi ambicije i u EL. Ne mogu Pirlo, Marcha, Vidal i Pogba sami iznijeti tempo od 7-8 utakmica u mjesecu. Rotacija, i to kvalitetna, je imperativ a to uprava savršeno dobro zna.
lijevi bek da ... krilni igrač ne, jer ionako igramo formaciju sa dosta veznih igračaElLoco7 je napisao/la: ali vam je daleko potrebniji krilni igrac koliko znam
Šta čovjek uradi od kluba.ElLoco7 je napisao/la:ako Inter jos i ovo napravi sto se pise a to je da Ranko ode u Dortmund za 11mil a da im dolazi Cannavaro iz Napolija treba Branci dic veliki spomenik![]()
To je vec gotovobaltazar1 je napisao/la:jel ovo na pomolu nova velika glupost malog šIntera
kolko skonta piše se o mogućoj razmjeni Guarin-Vučinić
ništa čudno za manji klub iz Milana
eto izgleda necevrebac86 je napisao/la:Koliko su ovi dubrentusovci ponizavali Guarina, kao los igraca sad im drago sto ce doci
![]()
Neće doći jer je otkazano sve, najvjerovatnije.vrebac86 je napisao/la:Koliko su ovi dubrentusovci ponizavali Guarina, kao los igraca sad im drago sto ce doci
![]()
Guarin ha minacciato l'Inter di non presentarsi più agli allenamenti se non si concretizzerà lo scambio con Vucinic.Pogba je napisao/la:Ključna stvar ovdje je da oba igrača žele promijeniti klub, pa zamislite sada da im moraju reći da se vrate u klub kao da se ništa nije desilo.Obojica bi bili šokirani realno, Vučinić se pozdravio sa ekipom i otišao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.