Ma ja brate više ne mogu biti pametan da Bog kaže ..dr.van nostrand je napisao/la:Prokletstvo treceg para![]()

Danas ganjat' 1.3 - 1.5 kvotu i nadat' se čudu!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma ja brate više ne mogu biti pametan da Bog kaže ..dr.van nostrand je napisao/la:Prokletstvo treceg para![]()
Sve to stoji ali tesko da Lee moze Westu i Hibbertu dati 21 poen pogotovo ako se zna da Bogut i nije neka prijetnja u napadu tako da ce obojica biti fokusirani uglavnom na Leea. A i dvojac Curry, Thompson bi trebali laksi zadatak imati protiv Hilla i Stephensona nego ovaj pod kosem gdje je Indiana najbolja. Sto se tice Teaguea Miami najbolje brani PG poziciju uz to ovaj dosta bolje igra u gostima nego kuci. Meni su ova dva izgledan. Isto je na MCW-a dosta mala granica postaljena s obzirom koliko suta.dr.van nostrand je napisao/la:@---
Moguce, ali Leeja ne smijem stavit, on ima svoje minute, ima svoje porciju suteva.
Teague vec druhga prica, ali problem je sto Hawksi ocajnicki trebaju nekoga da sutira.
I onda cesto se zna desiti da on mora ispucavat veci broj lopti. Generalno, on nije igrac koji mnogo suta, malo gadja za 3p, ali bas protiv tog Heata je odigrao ut. sezone prosli put![]()
To ne diram.
Carmelo brate mili, dok je u formi 26,5 on moze prilicno lahko prebacit. Odmoran je a mora potegnut u derbiju.
Wall 20,5 igra u zadnje vrijeme jako dobro, pogadja![]()
Phila vala bas prima mnogo poena i ako njima ne ubaci svoju porciju jos kuci... treba ga zauvijek prekrizit
Uglavnom bi tako trebalo bitSTEVEN je napisao/la:Sve to stoji ali tesko da Lee moze Westu i Hibbertu dati 21 poen pogotovo ako se zna da Bogut i nije neka prijetnja u napadu tako da ce obojica biti fokusirani uglavnom na Leea. A i dvojac Curry, Thompson bi trebali laksi zadatak imati protiv Hilla i Stephensona nego ovaj pod kosem gdje je Indiana najbolja. Sto se tice Teaguea Miami najbolje brani PG poziciju uz to ovaj dosta bolje igra u gostima nego kuci. Meni su ova dva izgledan. Isto je na MCW-a dosta mala granica postaljena s obzirom koliko suta.
Pa prelistaj malo forum i podforum kaldionica. Naci ces temu kladionicarske strategije. I onda tamo lijepo postavis ovaj bajni plan naglog obogacenja sa silnim eurima.LEO10 je napisao/la:Evo kopiram vam jedan sistem sa jednog vrlo dobrog foruma, moguce je neko i registriran tamo(BettingIn), ima vrlo tipstera i moze se lijepo zaraditi, zg_miky je isto tamo i vrlo uspjesan na Australian Open-u.
No da se vratimo na sistem, igra se kvota 1,5 i sav ulog ulazes naprijed, sistem nije lagan ali tko moze biti discipliniran i igrat kad su samo sigurni parovi, uz malo srece moze se proci..
1. 10€ x 1.50 = 15€
2. 15€ x 1.50 = 22,5€
3. 22,5€ x 1.50 = 33,75€
4. 33,75€ x 1.50 = 50,63€
5. 50,63€ x 1.50 = 75,94€
6. 75,94€ x 1.50 = 113,91€
7. 113,91€ x 1.50 = 170,86€
8. 170,86€ x 1.50 = 256,29€
9. 256,29€ x 1.50 = 384,43€
10. 384,43€ x 1.50 = 576,65€
11. 576,65€ x 1.50 = 864,98€
12. 864,98€ x 1.50 = 1.297,46€
13. 1.297,46€ x 1.50 = 1.946,20€
14. 1.946,20€ x 1.50 = 2.919,30€
15. 2.919,30€ x 1.50 = 4.378,95€
Evo to izgleda ovako ako bi poceli sa 10e, svak neka po svome igra ako bude igrao.
Jedan korisnik gore vec spomenutog foruma je poceo sa 50e odnosno od 5kruga i za prosli tjedan je dosao na 1000e, igrao je samo kad je bio siguran. Danas je zapoceo novi pohod i startao je sa 175e(spanija,island,danska,djokovic).
Ja se izvinjavam na malo duzem postu,ali mozda budem nekom u pomoci..sretno.
Sve to stoji druze zato je sreca potrebna, ja osebno sam vec pao nekoliko puta na prvom hehe, ali vec sam napisao da taj jedan korisnik je napravio niz i sa 50e dosao na 1000e, imao je srece ali je igrao strpljivo tipovi kao 1,10 - 1,30 teniseri kao nadal i sl. gdje su bile male sanse za pad.Kurbla je napisao/la:Onda ti na trecem dizanju/duplanju dodju braca Bryan (ili Barcelona, recimo), i krenes ispocetka
Idi do 7 kruga i zakljuci, to je samo dat primjer od 15 krugovafixator je napisao/la:2.919,30€ x 1.50 = 4.378,95€
volio bih vidjet par koji se stavlja na ovo
20:00 Arsenal21 – Liverpool /odg3+ DA @ 1.55
evo mozda ovaj par
![]()
![]()
Pa to da vezbamo sa igricom, pa onda da predjemo na prave pareEmirTM87 je napisao/la:Ma kakva crna igrica, mi ovdje u ozbiljnim temama, kako cemo pare uzeti a ti nam o igricama pricasBoki je napisao/la:Pozdrav svima, na FB stranicama se reklamira neka nova igrica vezana za kladionicu ne znam da li ste videli?
Skinuo sam je i uopste nija losa, ima prave meceve, prave kvote, mogu da se prate odigrani tiketi i trenutni rezultati sa odigranih tiketa, ne moras na net ili teletekst da juris. Dobra ideja mada je jos uvek Beta verzija, finalna verzija ce sigurno biti jos bolja.
Ovo je link do igrice http://****/Bookiegame" onclick="window.open(this.href);return false; i reklamna slika
ma salim se nemam ja discipline za ovo realno ako bi covjek imao muda mozda bi i prosloLEO10 je napisao/la:Idi do 7 kruga i zakljuci, to je samo dat primjer od 15 krugovafixator je napisao/la:2.919,30€ x 1.50 = 4.378,95€
volio bih vidjet par koji se stavlja na ovo
20:00 Arsenal21 – Liverpool /odg3+ DA @ 1.55
evo mozda ovaj par
![]()
![]()
10 godina vježbam s pravim parama, sad da se vraćam na imaginarno klađenje, to bi bilo van svake pameti.Boki je napisao/la:Pa to da vezbamo sa igricom, pa onda da predjemo na prave pareEmirTM87 je napisao/la:Ma kakva crna igrica, mi ovdje u ozbiljnim temama, kako cemo pare uzeti a ti nam o igricama pricasBoki je napisao/la:Pozdrav svima, na FB stranicama se reklamira neka nova igrica vezana za kladionicu ne znam da li ste videli?
Skinuo sam je i uopste nija losa, ima prave meceve, prave kvote, mogu da se prate odigrani tiketi i trenutni rezultati sa odigranih tiketa, ne moras na net ili teletekst da juris. Dobra ideja mada je jos uvek Beta verzija, finalna verzija ce sigurno biti jos bolja.
Ovo je link do igrice http://****/Bookiegame" onclick="window.open(this.href);return false; i reklamna slika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.