Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma imamo taman veznih igraca ako ne prodamo nikog, jer Pirlo ce narednih sezona igrati sve manje i manje...a cak u ovoj situaciji i da prodamo Pogbu za Verati i 40 mil i od tih para dovedemo pravog LB i Di Mariju sad bih potpisao.
Guarin i Kovacic su strasni igraci, u kvalitete Guarina cemo se uvjeriti i a eto imamo mi i Kvaljarelu ako hoce za Kovacica hahaah
Guarin i Kovacic su strasni igraci, u kvalitete Guarina cemo se uvjeriti i a eto imamo mi i Kvaljarelu ako hoce za Kovacica hahaah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Salabajzer
- Kontakt:
Neka Guarina, bit će mjesta za sve, samo polako, vrijeme je da ponekad Vidal i Pogba odmore. Dobro je što ćemo odmah dovesti Guarina i imati kompletiran vezni red za sljedeću sezonu, odbrana je na mjestu, na ljeto će nam trebati neka dva krila i to je to, računam da će Berrardi ili Gabbiadini sigurno biti tu sljedeće sezone.
- Burberry46
- Kontakt:
Po meni jos nismo rijesili poziciju lijevog beka, to nam fali
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- firefirefirely
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Po meni jos nismo rijesili poziciju lijevog beka, to nam fali

Čekamo zvaničnu potvrdu, nekako ne smijem da se radujem 

Ja te volim, volim Željo..
- Salabajzer
- Kontakt:
Kome vjerovati?Juve, l'agente di Vucinic a Londra per sentire Arsenal, Chelsea e Tottenham

Nemate najaci vezni na dunjaluku, ima u evropi jos ekipa koje imaju jaci vezni red od vaseg.Cak i u Italiji Roma ima tehnicki potkovaniji vezni red od vaseg.ultrasstyle_tz je napisao/la:dobar dobar, hvalio sam odavno Guarina i Kovacica kao jedine igrace iz Intera koje bi volio vidjeti u Juventusu ( u medjuvremenu se pojavio i Palasio)..Guarin kao igrac je perfektan za nas stil igre, samo se nadam da to nece znaciti pripremu za prodaju nekih igraca (Pogba).
ovako imamo najjaci vezni red na dunjaluku pa i sire...posebno sada kada je jasno da ce se markizio koristiti kao regista Guarin nam donosi novu dimenziju prema naprijed i opasnost prema protivnickom golu iz drugog plana sto je Markizio prestao biti donekle..na papiru super kompletna sredina terena..
hvala i Vucinicu za sve sto je uradio, ne mogu zaboraviti nikad kako su prosle sezone Vidal i on sami nosili ekipu zadnjih 10-ak kola kad su svi stali nakon eliminacije iz LP..odlican je Vucko igrac ali eto odradio je svoje kod nas.
ovo je vec transfer kakve Juventus treba da radi
ps igraj 4-4-2 dijamant na sokeru hehhe
Ali i kod vas stoji da imate jak vezni red(Pirlo,Vidal,Pogba,Marchisio,Guarin)Pirlo i Vidal kao superstar,iako je Pirlo u godinama,Pogba na putu da postane jedan odlican veznjak,Marchiso je unknown,nekada odigra dobro,nekada lose,
a vidjet cemo kako ce se Guarin snaci.Ali uglavnom strasan deal.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Salabajzer
- Kontakt:
Smiješan si.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako bolan previše veznih igrača. Pa ko će igrati kad krene EL??
Na dva fronta, preteške utakmice, i da stalno igraju isti igrači u veznom? Jest kako da ne. Znaju Conte, Beppe i Paratici svoj posao, pustite vi tu priču kako nam ovaj ili onaj igrač ne treba.
Na dva fronta, preteške utakmice, i da stalno igraju isti igrači u veznom? Jest kako da ne. Znaju Conte, Beppe i Paratici svoj posao, pustite vi tu priču kako nam ovaj ili onaj igrač ne treba.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Eto, pa recite da vas ne pazimo.
Iskreno, od srca, vam zelim da ostavrite rezultate kakve smo mi ostvarili dolaskom Guarina.
Nego jel zna neko jel ovo glavu za glavu bilo? Ima li kakvih detalja?

Iskreno, od srca, vam zelim da ostavrite rezultate kakve smo mi ostvarili dolaskom Guarina.

Nego jel zna neko jel ovo glavu za glavu bilo? Ima li kakvih detalja?
Amar Osim selektor BiH
Vučko nek' je sretno i hvala za sve. Bilo mi je drago kad je dolazio i za mene je simbol oporavka Juvea, bar jedan od simbola. Onaj gol Milanu je antologijski.
A Guarin ako dođe neka je sa srećom, nije mi nešto bio ekstra drag, benvenuti u svakom slučaju.
Prije ulaska u Vinovo prvo oprljit' brenerom, pa saprati ključalom vodom, pod radiološku dekontaminaciju i onda obrisati da slučajno šta ne ostane...
A Guarin ako dođe neka je sa srećom, nije mi nešto bio ekstra drag, benvenuti u svakom slučaju.
Prije ulaska u Vinovo prvo oprljit' brenerom, pa saprati ključalom vodom, pod radiološku dekontaminaciju i onda obrisati da slučajno šta ne ostane...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Strasan argument!Salabajzer je napisao/la:Smiješan si.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Guarin uno di noi!
Ne vjerujem ja u ovo još uvijek.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Hahahahahahahahahaha ! 100 %ramiral je napisao/la:Vučko nek' je sretno i hvala za sve. Bilo mi je drago kad je dolazio i za mene je simbol oporavka

Max Allegri
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zbog Pjanica tehnicki potkovaniji vezni red?? pa Pirlo je sad sa ovoliko godina na ledjima bolji igrac od njega, plus sto ne ide napolje nakon 2 ostrija starta..Vidal je bolji i tehnicar i igrac od De Rosija (koji je masina i strasno drag igrac ali se samo jednom radja igrac kao sto je Vidal), dok bi Strotmana htjeli prije Pogbe samo u Junajtedu i nigdje vise na svijetu
..Strotman takodjer nije dokazan igrac nista vise nego Guarin cak , cak nista vise dokazan nego i Pogba- vise jacih tekmi ima Pogba jbt...a Naingolan bolji od Markizija i Guarina - tesko druze bgm, jako tesko..
Roma ima strasan vezni red i kompletan vezni red, ali TRENUTNO ni jednog naseg igraca ne bi mijenjao za nekog njihovog..jedino Strotman mozda ako ode Pogba , ali samo ako ode Pogba. Ostalo nula b.

Roma ima strasan vezni red i kompletan vezni red, ali TRENUTNO ni jednog naseg igraca ne bi mijenjao za nekog njihovog..jedino Strotman mozda ako ode Pogba , ali samo ako ode Pogba. Ostalo nula b.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Burberry46
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:Vučko nek' je sretno i hvala za sve. Bilo mi je drago kad je dolazio i za mene je simbol oporavka Juvea, bar jedan od simbola. Onaj gol Milanu je antologijski.

1946
Kojom logikom Roma ima bolji vezni red od Juventusa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.