Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
danas ovaj partizan treba zaobići -.-'
- brunoconti
- Kontakt:
island over 28.5
nacional 1x
partizan 2
bilbao 1
kv.5
nacional 1x
partizan 2
bilbao 1
kv.5
To se lako rijesiBABADZO je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Gurbeti stavili zato min 5 parova :SSSdr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75
Danska igra samo takav rukomet, sve su svoje protivnike dobijali na poluvremenu sa najmanje 2 gola razlike.
Spanci su vodili na pol. protiv Madjara 7 golova razlike.
Danci ce vjerovatno manje ali siguran sam da ce imati i danas prednost od 2-3 gola razlike na poluvremenu.
sport+

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Al Jefferson 20,5 +
Al je vjerovatno tip dana, nema tu mnogo dileme, ne igra Kemba a Big Al je u fenomenalnoj formi.
Jedino nekakav ludi BO-t ga moze sprijeciti pa de ne prebaci 20 poena.
Uzima 20 suteva, u zadnjim utakmicama prosjecno ubacuje preko 26 poena.

Al je vjerovatno tip dana, nema tu mnogo dileme, ne igra Kemba a Big Al je u fenomenalnoj formi.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ovome bi dodao POKLON DANA koji nazalost nisam vidio ranijevjesnicar je napisao/la:16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin
Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno!![]()
20:30 G.Csaszar (-4,5+) OVER @ 1.85 Wwin
Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno!

C.Mortensen (Danska) (-3,5+) UNDER @ 1,7 Wwin
Povratkom velikog majstora "dede" Eggerta lijevo krilo Danske reprezentacije zna se za koga je rezervisano

Zadnja izmjena: vjesnicar, dana/u 20 jan 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
u sport+ ga nema u ponudi, a idioti stavili Kembudr.van nostrand je napisao/la:Al Jefferson 20,5 +

ljudi sta mislite makedonija-island prvo poluvrijeme manje od 26,5 golova,do sad na turniru niti u jednoj utakmici makedonije nije bilo vise na poluvremenu,dok na utakmica islanda 2 su isle na 26 tacno a 2 na 31...
došlo je do provalefixator je napisao/la:ko ima live evo:
idemo Kukuruza
Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Spanija-Austrija
Spanija over 30,5 1,85
Austrija je izgubila od Danske 33:29 i Islanda 33:27, a Spanija zabijala Islandu 33, Madjarskoj 34, u porazu od Danske ubacili 28 golova.
Spanija over 30,5 1,85
Austrija je izgubila od Danske 33:29 i Islanda 33:27, a Spanija zabijala Islandu 33, Madjarskoj 34, u porazu od Danske ubacili 28 golova.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:13.00
Omsk-Donbass over 4.5 1.65, over 5.5 2.40
dvije napadački potentne ekipe i očekujem golove, tri u prvoj i ostatak u drugoj a ako usfali ajde može koji i u trećoj
isprike svima koji su pratili, bem ti hokej 0-0 nakon 40 min
ovdje ako bude over 0,5 bit ce dobro

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
dje je ona proara za snooker>bevanda bese,daj neke tipove kralju 

Ma ovo tebra kad kesa ponestane.EmirTM87 je napisao/la:Ma kakva crna igrica, mi ovdje u ozbiljnim temama, kako cemo pare uzeti a ti nam o igricama pricasBoki je napisao/la:Pozdrav svima, na FB stranicama se reklamira neka nova igrica vezana za kladionicu ne znam da li ste videli?
Skinuo sam je i uopste nija losa, ima prave meceve, prave kvote, mogu da se prate odigrani tiketi i trenutni rezultati sa odigranih tiketa, ne moras na net ili teletekst da juris. Dobra ideja mada je jos uvek Beta verzija, finalna verzija ce sigurno biti jos bolja.
Ovo je link do igrice http://****/Bookiegame" onclick="window.open(this.href);return false; i reklamna slika

Evo skidam, pa da ovjerim sta i kako je ovo.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 20 jan 2014, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
bevanda brate evo ti bilijara 9 meceva aj nam sta izaberi
20.1.2014
3.Par
19:00 Mersin IY-Orduspor 2/1 32,00 (Bh Play)
Mislim da ce gost u prvom poluvremenu pokusati onako odmorni pomrsiti racune Mersinu i da ce dobiti prvo poluvrijeme, te da ce u drugom poluvremenu doci do izrazaja Mersinov kvalitet i preokrenut ce rezultat.
Ovo je za melo hrabrije i "bogatije" listice...
1/1

3.Par
19:00 Mersin IY-Orduspor 2/1 32,00 (Bh Play)
Mislim da ce gost u prvom poluvremenu pokusati onako odmorni pomrsiti racune Mersinu i da ce dobiti prvo poluvrijeme, te da ce u drugom poluvremenu doci do izrazaja Mersinov kvalitet i preokrenut ce rezultat.
Ovo je za melo hrabrije i "bogatije" listice...
1/1

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
posto je danas poprilicno los dan nemam nist tako dobro sta bih stavio u temu najsigurniji ali...
JONG PSV ce danas dobiti pojacanja iz prvog tima, mladi iz te katogorije imaju odobrenje da mogu igrati i za jedne i druge pa jedna takva kvota kao sta je na njih vcrs 2,80, vridi se ispostovat, ako nista u nekom listicu i sa 1X.
kod WBA stanje u svlacionici poprilicno lose, danas vrlo vjerovatno igraju bez par igraca koji su inace u prvom timu:
Anichebe, Sessègnon, Jones i Long, prva dva se kao jos vode pod upitnikom ali vjerovatno nista od njih, Everton je svakako kvalitetnija ekipa sa njima i bez njih te opet isto, ogroman value na Everton, mislim da bar ne mogu izgubit vcrs...
ja pratim obe ove tekme u singlovima kao 1 i 2, jucer mi je bio lip dan pa si mogu malo priustit kocke, vama savjetujem na manje, value je tu.
sretno i zivili!
JONG PSV ce danas dobiti pojacanja iz prvog tima, mladi iz te katogorije imaju odobrenje da mogu igrati i za jedne i druge pa jedna takva kvota kao sta je na njih vcrs 2,80, vridi se ispostovat, ako nista u nekom listicu i sa 1X.
kod WBA stanje u svlacionici poprilicno lose, danas vrlo vjerovatno igraju bez par igraca koji su inace u prvom timu:
Anichebe, Sessègnon, Jones i Long, prva dva se kao jos vode pod upitnikom ali vjerovatno nista od njih, Everton je svakako kvalitetnija ekipa sa njima i bez njih te opet isto, ogroman value na Everton, mislim da bar ne mogu izgubit vcrs...
ja pratim obe ove tekme u singlovima kao 1 i 2, jucer mi je bio lip dan pa si mogu malo priustit kocke, vama savjetujem na manje, value je tu.
sretno i zivili!

- DrinaJedina
- Kontakt:
DrinaJedina je napisao/la:DrinaJedina je napisao/la:
Ipak sam ovo uplatio (prepolovio uplatu) za svaki slučaj!
Nek nam je svima sretno!

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Prokletstvo treceg para

silver & black
silver & black
Danaska preko 30 govlova ? i Island preko 28 ?
Maqueda manje.. ?
Maqueda manje.. ?
Sta mislis o Lee under i Teague under ?dr.van nostrand je napisao/la:Prokletstvo treceg para![]()
Danas samo 2 para:
Athletic Bilbao - Valladolid 22:00h tip 1 @ 1.33
Zadar - Partizan 18:00h tip 2 @ 1.40
Ukupna kvota 1.865
Athletic Bilbao - Valladolid 22:00h tip 1 @ 1.33
Zadar - Partizan 18:00h tip 2 @ 1.40
Ukupna kvota 1.865
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 20 jan 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.