HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

šampioni
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la šampioni » 20 jan 2010, 23:31

Bolje da ide, vidi te da nije ČOVIK!!! Vratite vlaju, ne vidim koga ćemo dovesti, osim njega!!!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 jan 2010, 08:38

KK_Bosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:dobro...vidjet cemo u subotu...

mislim da ce briljirat protiv vas...
ma protiv nas briljira jedan penzioner poput zizica :lol: a da ne govorim o nekim zvjerima...

zasto izbjegavas odgovor na pitanje o zdravstvenom stanju CM32?

ne znas ili...?
kakvo je stanje sa masonom, imao je jednu ozljedu prije praznika ali je sada valjda već sanirao...ako znaš nešto reci...

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 21 jan 2010, 10:33

Barney Stinson je napisao/la:ako je istina ovo onda ovaj jusup je jedna teska supcina pa je li ga stid...
Tekst: T.T., Zadarsport
Foto: Zadarsport

NEKADAŠNJI trener Zadra Danijel Jusup tijekom dana će službeno ponovno stupiti na tu funkciju. Vodstvo kluba posljednjih je dana biralo između nekoliko kandidata, a najbliži klupi po pisanju medija bio je Pino Grdović. Kontaktiran je Dražen Anzulović, no on je ipak bio preskup za sadašnje prilike kluba.

Jusup je jednoglasno izabran i vodit će popodnevni trening. Predstavljanje trenera zakazano je za 12 sati. To će biti četvrti povratak Jusupa na klupu kluba kojeg je vodio u sezoni 1992/93, pa potom od 1996-99 te dio sezone u 2002. godini. U karijeri je vodio još: Benston, Anwil, Široki, Telekom Bonn, Zagreb i Lokomotiv Rostov.

Zanimljivo, predsjednik kluba Zdenko Mičić zabranio je svima u klubu da objave ime novog trenera zbog sukoba s novinarima. Mičića je, uzgred rečeno, zbog nesposobnosti vođenja kluba prozvao gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić.

Dolaskom Jusupa, prenose zadarski mediji, moglo bi doći do odlaska Damira Rančića i Hrvoja Perića, dva pouzdana aduta kluba. Njih dvojica su igrajući za Split došli u sukob s trenerom, ostaje za vidjeti hoće li se za dobrobit kluba preći preko nekih starih antagonizama.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 jan 2010, 12:27

nas će protiv bosne vodit ivan velić, možemo već upisat poraz, sa velićem ne možemo ni široki II dobit

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 21 jan 2010, 12:46

najlakše pljuvati po veliću, čovjek je smiren, i uopće nije loš trener...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 jan 2010, 12:52

šampioni je napisao/la:najlakše pljuvati po veliću, čovjek je smiren, i uopće nije loš trener...
:lol: :lol: aj pročitaj još jednom šta si napisao...pa onda još jednom, i onda shvati šta si napisao...
ako je itko uspio uzdrmat klub onda je to on, pa pod njegovom palicom smo naguženi bili od strane igokeje i bosne, a imali smo vrhunski sastav...što ga ne uzme neki drugi klub kad je tako dobar....najgore bi za nas sada bilo da jedva nekako protiv slabe bosne mi izvučemo pobijedu pa da ovi naši iz uprave skontaju, hej, pa imamo mi solidna trenera, vidiš da je ostvario nlb pobijedu, a malo košta...onda smo najebali, rasturit će nas igokeja onda u završnici BiH prvenstva....

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 21 jan 2010, 12:57

Treba tebe staviti za trenera, ti uvijek sve znaš...ne kažem da je neki trener, al nije loš tako kako ga ti pljuješ i omolovažavaš, živio asu!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 21 jan 2010, 13:30

ja se sjecam Velica kad nam je Siroki uzeo kup u Sarajevu!! ne mogu rec jel dobar il los samo znam da je sposoban voditi ekipu protiv Bosne...pogotovo ovakve kakva jest......
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 21 jan 2010, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jan 2010, 13:38

ipsa je napisao/la:ja se sjecam Velica kad nam je Siroki uzeo kup u Sarajevu!! ne mogu rec jel dobar il los samo znam da je sposoban voditi ekipu protiv Bosne...pogotovo ovakve kakve jest......
ja se nadam samo da cemo dobiti..jer ako tu dobijemo mislim da smo osigurali ostanak.iako nikad se nezna..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 21 jan 2010, 14:41

Ma dobićete sigurno.Ovaku Bosnu može dobiti nažalost svaka ekipa koja ima trenera koji zna napraviti dvije različite akcije!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jan 2010, 14:46

baggio je napisao/la:Ma dobićete sigurno.Ovaku Bosnu može dobiti nažalost svaka ekipa koja ima trenera koji zna napraviti dvije različite akcije!
Apsolutno,a i nije neka stvar dobiti ovako rastimanu i anemicnu Bosnu!..

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 jan 2010, 14:54

baggio je napisao/la:Ma dobićete sigurno.Ovaku Bosnu može dobiti nažalost svaka ekipa koja ima trenera koji zna napraviti dvije različite akcije!
bosnas_ je napisao/la: Apsolutno,a i nije neka stvar dobiti ovako rastimanu i anemicnu Bosnu!..
niste vi upoznati sa moći ivana velića :D

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 21 jan 2010, 16:12

Kevin je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ja se sjecam Velica kad nam je Siroki uzeo kup u Sarajevu!! ne mogu rec jel dobar il los samo znam da je sposoban voditi ekipu protiv Bosne...pogotovo ovakve kakve jest......
ja se nadam samo da cemo dobiti..jer ako tu dobijemo mislim da smo osigurali ostanak.iako nikad se nezna..
Dobit će Bosnu bez problema i onda će dobiti i Radnički na gostovanju, zapamti šta sam rekao ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 jan 2010, 17:00

e jbga mi znamo samo jednu nazalost :roll: :roll:
ma biti ce **** treba nama treba vama, bojim se da ce biti najmanje kosarke ali eto vidit cemo... treba neke dobre suce da ne pokvare utakmicu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 jan 2010, 17:24

jusup je rekao da ima moralno pravo da ode, pa stidi se covjece stidi se... **** jedno... :evil: :evil:
jbte tvoj zadar... kaze da je bilo koji klub drugi ne bi otisao, mogu misliti... nisi ti dostojan kluba kao što je široki...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 21 jan 2010, 18:53

"kad me ona zovne hodi malo 'vamo,
ja odma' potrčim"

ovo s jusupom me podsjeti na vladu šolu, koji bio jedan dušak trener golmana rukometne reprezentacije BiH i odmah poslušno mahno repom, kad ga pozvalo da uđe u stručni stožer hrvatske repke.

koliko sam upratio (samo onu tekmu protiv hemofarma), jusup je puno manje rotirao igrače od vlašića, a planinić nije ni ulazio u igru.

ej, pa kud je u subotu veče tekma, sumnjam da ću gledat...šanse su jedno 60-40 za domaćina.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jan 2010, 19:34

Najrealniji rezultat na Pecari bi bio nerjeseno,obje ekipe su u rasulu tako da bi pobjeda ,bilo cija,samo zavarala navijace!..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jan 2010, 21:41

šampioni je napisao/la:najlakše pljuvati po veliću, čovjek je smiren, i uopće nije loš trener...
Joj, daj, molim te. Ne mogu se cak nakon ovoga ni skontati da napisem post. :)

Lose stanje u momcadi, a Jusup je veliki supak ispao, i onda dolazi Bosna. Neovisno kakva bila, neovisno gdje se nalazimo, ovo je stvar vece utakmice i za Bosnu i za nas, a malo je reci da je iznimno bitna, tako da tu svasta moze biti, ali ja se nadam da ostvarujemo pobjedu jer i dalje kontam da smo bolja ili manje losa momcad, pa cak i pod Velicem.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 jan 2010, 21:44

jusup stvarno otišao u zadar,kakvo **** od čovjeka možeš biti pa uraditi ovo što je on uradio

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jan 2010, 21:54

Poprilicno. No, to samo govori o karakteru covjeka i nepostivanju nekih osnovnih principa i na kraju krajeva ugovora. Neovisno da ga je Barcelona zvala, to veze s tim nema.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.