Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Lovren hvali Miralemka
već postali frendovi,Lovren danas bio službeno prestavljen.

bambina je napisao/la:Lovren hvali Miralemkaveć postali frendovi,Lovren danas bio službeno prestavljen.
nek je Miralem dobio drustvo iz BIH...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
otkad se to može navijati za francusku ligufanatique 1899 je napisao/la:BIHfan, jesi ti ziv, nesto se tvoja tema zaboravila, vidis koliko dolazi navijaca francuske lige svaki dan, a tebe nidje

p.s. ali znam šta si htio reći
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kao prvo rekao sam ti da znam šta si mislio da se ne ljutiš đabefanatique 1899 je napisao/la:Kad znas sta sam mislio zasto onda postavljas ovakva pitanja, nemoze svako biti duhovit...
kao drugo kume nisam ja htio ispasti duhovit nego je tvoja rečenica smiješna do bola
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
fanatique 1899 je napisao/la:BIHfan, jesi ti ziv, nesto se tvoja tema zaboravila, vidis koliko dolazi navijaca francuske lige svaki dan, a tebe nidje
Ma neka si ti svratio malo,vidis da sam na godisnjem medju planinama,los mi signal pa slabo sta pofatam.

Evo u kupu igramo protiv Metza

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
fanatique 1899 je napisao/la:Pjanic se proslavio u Metzu, nece mu biti lako da igra protiv njih, al sta ces, to je fudbal...
Isti slucaj je sa Ben Arfom kad igra protiv Lyona.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pobjeda,idemo dalje 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
evo lyon gubi u gostima. pjanic izisao vec u prvom poluvremenu. ne znam je li u pitanju povreda ili losa partija
Losa partija 

igra li lovren, ili će za osam miliona na posudbu
Nisam gledao ovu danas tekmu niti je sada gledam, ali Pjanic u zadnje vrijeme pruza skroz slabe partije kao i vecina igraca Lyona, cak je danas izasao u 39. minuti ali nisam siguran jeli zbog povrede ili lose igre.
Sto je tice Lovrena nema ga ni na klupi.
Sto je tice Lovrena nema ga ni na klupi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cescinho4 je napisao/la:3 : 1 za LYON

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sad igraju protiv Parižana i vjerujem u pobjedu, iako, PSG mi je drag klub al et, draži mi je Miralemov Lyon...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da je u pitanju jedna mala ozljeda pa ga je trener izbacio da se nebi pogoršalo 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ee bih fan imam pitanje...ultras ekipa lyona...opcenito navijaci lyona kakvi su?
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
n4n3 je napisao/la:ee bih fan imam pitanje...ultras ekipa lyona...opcenito navijaci lyona kakvi su?

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
neka ga zamjene za pjanicaCescinho4 je napisao/la:Evo Lyon zeli Andersona iz Manchestera.

fromeL je napisao/la:Ja bas neznam kakvi su ali su navijaci Seint Ettienea, OM, PSG-a, sigurno bolji za klasu...n4n3 je napisao/la:ee bih fan imam pitanje...ultras ekipa lyona...opcenito navijaci lyona kakvi su?

To ti uporedio

Odavno ne cuh vece provale.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sutra bi Lovren mogao igrat u kupu s Monacom jer su tri braniča ozlijeđena Lovren i Miralemko da ih vidimo sutra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.