FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Cuj to pa jel im sad puno dati za vranjesa 75 000
Nisu Rumuni problem oni su se dogovorili sa Stojanom i klubom, a sad je pitanje od koga ce menadzer uzeti pare..
Mada u Borcu trebaju razmisliti oko prodaje Vranjesa i Petrica oni su na ljeto slobodni i mogu otici bez ijedne marke
Mada u Borcu trebaju razmisliti oko prodaje Vranjesa i Petrica oni su na ljeto slobodni i mogu otici bez ijedne marke
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
-
- Kontakt:
Ja bi Vranjesa ostavio a Petrica utopio pa onda doveo Vuleta koji je kako sam cuo dobio veoma dobru ponudu od Borca tako da se predomislja izmedju nas i RajvosaBrigateBL je napisao/la:Nisu Rumuni problem oni su se dogovorili sa Stojanom i klubom, a sad je pitanje od koga ce menadzer uzeti pare..
Joj majko cirkusa.Jedni govore Vranjes otisao,drugi kazu zapelo oko obestecenja,pa ne ide nigdje.Jedni kazu Petric ostaje,drugi kazu ide....Nema nego sacekati kraj prelaznog roka i pocetak proljetnog dijela,pa se sam uvjeriti.
Jedno je sigurno,sjebani smo totalno,i ako nam pojacanja ne budu u formi,mozemo se lagano oprostiti od Evrope.
Samo se pitam dokle ce nasi igraci odlaziti za smijesne pare.Dokle ce potpisivati ugovore na 6 mjeseci ili godinu dana,i onda dolazimo u situaciju daj sta das,odnosno bolje 75.000 nego nista.Inace vrijednost Vranje je 260.000 evra!Pa vi vidite...

Jedno je sigurno,sjebani smo totalno,i ako nam pojacanja ne budu u formi,mozemo se lagano oprostiti od Evrope.
Samo se pitam dokle ce nasi igraci odlaziti za smijesne pare.Dokle ce potpisivati ugovore na 6 mjeseci ili godinu dana,i onda dolazimo u situaciju daj sta das,odnosno bolje 75.000 nego nista.Inace vrijednost Vranje je 260.000 evra!Pa vi vidite...
Treci put castimo
Pozdrav za sve navijace Borca!!! Jedno pitanje. Danas sam cuo da Borac razmislja o dovodjenju golmana Iliskovica, zna li neko nesto o tome??? On je pominjan kao pojacanje Zvijezde, ali izgleda da ce u Borac.
Ma u toj cijeloj prici je Vranjes najveci smrad, sta mu fali produziti ugovor na jos par godina pa nek odigra ovu polusezonu na istom nivu uzece ga neko 100%, s tim da bi Borac uzeo 500000 a ne bi ga uzeo sigurno losiji tim ,pa ebote navalio da predje u ove pandure kao da je Mancester, a ovamo se kune u Borac ,Lesinare najgore sto se klinci loze....Joj majko cirkusa.Jedni govore Vranjes otisao,drugi kazu zapelo oko obestecenja,pa ne ide nigdje.Jedni kazu Petric ostaje,drugi kazu ide....Nema nego sacekati kraj prelaznog roka i pocetak proljetnog dijela,pa se sam uvjeriti.
@gavra
druze i ti si pravo smijesan. Ne zivi se od ljubavi. Sta ti mislis kad bi mu uprava dala iste uslove kao sto ce ih dobiti u Rumuniji bi li onda ostao. I meni sutra da neko ponudi duplo vecu platu presao bi u novu firmu bez obzira koliko radim u svojoj. Tako da para vrti gdje burgija nece
druze i ti si pravo smijesan. Ne zivi se od ljubavi. Sta ti mislis kad bi mu uprava dala iste uslove kao sto ce ih dobiti u Rumuniji bi li onda ostao. I meni sutra da neko ponudi duplo vecu platu presao bi u novu firmu bez obzira koliko radim u svojoj. Tako da para vrti gdje burgija nece

-
- Kontakt:
Slazem sesubzero81 je napisao/la:@gavra
Pa jeste u pravu si,ni on nije bas ispao korektan...Ali ko ga moze kriviti sto je otisao,bar ce imati duplo vecu i redovnu platu ako nista drugo!Pitanje je da li se uprava momacki potrudila da poprica s njim,da ga pokusa nagovoriti.gavra je napisao/la: Ma u toj cijeloj prici je Vranjes najveci smrad, sta mu fali produziti ugovor na jos par godina pa nek odigra ovu polusezonu na istom nivu uzece ga neko 100%, s tim da bi Borac uzeo 500000 a ne bi ga uzeo sigurno losiji tim ,pa ebote navalio da predje u ove pandure kao da je Mancester, a ovamo se kune u Borac ,Lesinare najgore sto se klinci loze....
Od jesenje idile ne ostade nista,odnosno zasad samo rezultat i mjesto na tabeli.Kako ce se zavrsiti ne zna ni sam bog!
Treci put castimo
Ma normalno da se ne zivi to sam napisao iz razloga,vjerovatno nisi iz Bl pa i nebitno, al poenta price je da su mu iz uprave nudili novi ugovor,veca primanja,normalno nisu primanja na nivou rumuna,al ja garantujem kada bi odrzao formu iz prve polusezone da bi na ljeto otisao u veci klub,za veca primanja i naravno mi bi dobili puno vece obestecenje al neka mu.....
-
- Kontakt:
Ne gubiti nadutatamata je napisao/la:Pa jeste u pravu si,ni on nije bas ispao korektan...Ali ko ga moze kriviti sto je otisao,bar ce imati duplo vecu i redovnu platu ako nista drugo!Pitanje je da li se uprava momacki potrudila da poprica s njim,da ga pokusa nagovoriti.gavra je napisao/la: Ma u toj cijeloj prici je Vranjes najveci smrad, sta mu fali produziti ugovor na jos par godina pa nek odigra ovu polusezonu na istom nivu uzece ga neko 100%, s tim da bi Borac uzeo 500000 a ne bi ga uzeo sigurno losiji tim ,pa ebote navalio da predje u ove pandure kao da je Mancester, a ovamo se kune u Borac ,Lesinare najgore sto se klinci loze....
Od jesenje idile ne ostade nista,odnosno zasad samo rezultat i mjesto na tabeli.Kako ce se zavrsiti ne zna ni sam bog!
Ja jesam iz BL. Ali opet te pitam kako mozes da mu garantujes da bi otisao, mozda bi mu neki baja uletio i polomio obe noge i sta onda, bili ga ti isplatio i dao mu pare koje moze sad da zaradi vani, ili bi prosao isto kao i Marcetic. Sta mislis o tome.
Da se razumijemo i ja bi volio da je ostao ali ne mogu da ga krivim, kad bi 99% ljudi uradilo isto.
A i da si ga vidio koliko cuga za Uranak, mozda je i bolje sto je otisao....
Da se razumijemo i ja bi volio da je ostao ali ne mogu da ga krivim, kad bi 99% ljudi uradilo isto.
Slazem se,to sam ja i napisao prije nekoliko dana!Al neka mu je sa srecom...gavra je napisao/la:Ma normalno da se ne zivi to sam napisao iz razloga,vjerovatno nisi iz Bl pa i nebitno, al poenta price je da su mu iz uprave nudili novi ugovor,veca primanja,normalno nisu primanja na nivou rumuna,al ja garantujem kada bi odrzao formu iz prve polusezone da bi na ljeto otisao u veci klub,za veca primanja i naravno mi bi dobili puno vece obestecenje al neka mu.....
Optimista sam ja,ali kad god dodjem na ovu temu sjebem se opasno!crusader77 je napisao/la: Ne gubiti nadu

Treci put castimo
Ma brale , opet ponavljam on je preso u neke pandure a ne u Mancester al neka vjerovatno si u pravu.Ja jesam iz BL. Ali opet te pitam kako mozes da mu garantujes da bi otisao, mozda bi mu neki baja uletio i polomio obe noge i sta onda, bili ga ti isplatio i dao mu pare koje moze sad da zaradi vani, ili bi prosao isto kao i Marcetic. Sta mislis o tome.
A za cuganje,nace on i tamo ekipu slicni su Rumuni nama

Toliko od mene zurim na slavu ,pozdrav

-
- Kontakt:
Hebiga tako je kad se voli fudbalski klub. Al opet netrebamo se zaletati pred rudu. Tek cemo vidjeti sta i kako ce biti u nastavku sezone. Jos nije pravo vrijeme da muku mucimotatamata je napisao/la:Slazem se,to sam ja i napisao prije nekoliko dana!Al neka mu je sa srecom...gavra je napisao/la:Ma normalno da se ne zivi to sam napisao iz razloga,vjerovatno nisi iz Bl pa i nebitno, al poenta price je da su mu iz uprave nudili novi ugovor,veca primanja,normalno nisu primanja na nivou rumuna,al ja garantujem kada bi odrzao formu iz prve polusezone da bi na ljeto otisao u veci klub,za veca primanja i naravno mi bi dobili puno vece obestecenje al neka mu.....
Optimista sam ja,ali kad god dodjem na ovu temu sjebem se opasno!crusader77 je napisao/la: Ne gubiti nadu
-
- Kontakt:

obrisao sam ove gluposti
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
- Kontakt:
Ev smirili smo seMr Plummer je napisao/la:
obrisao sam ove gluposti
-
- Kontakt:
Ma oni su vec potpisali ili trebaju za koji dan izvor Dusko Sakan
Bojan Petric
I transfer Bojana Petrića u belgijski Standard je sve izvjesniji. Defanzivac crveno-plavih već trenira s novim klubom, a od potpisa ga dijele tek puke formalnosti.
Koliko godina ima ovaj momak ?
I transfer Bojana Petrića u belgijski Standard je sve izvjesniji. Defanzivac crveno-plavih već trenira s novim klubom, a od potpisa ga dijele tek puke formalnosti.
Koliko godina ima ovaj momak ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.