i jesi odigroIdimidodjimi je napisao/la:Ono sto je United u Engleskoj to je Milan u Italiji. To treba iskoristit na kladionici i samo kontra njih igrat i uzimat pare.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Cekaj dok prebroji koliko je dobio na Milanu pa ce ti odgovoriti .tribalhardcore je napisao/la:i jesi odigroIdimidodjimi je napisao/la:Ono sto je United u Engleskoj to je Milan u Italiji. To treba iskoristit na kladionici i samo kontra njih igrat i uzimat pare.
Admir_Sa je napisao/la:nije meni frka pasti na jednom, nego ovako glupo i nidjevezno mi mozak razara. što nije jednostavno dao 6 golova i cao raja, a ne 5 za poluvrijeme, 3 za 10min drugog i više gola ne dati je samo zbog toga da raja ne dobije pare. baš me zanima koliko šuteva je imao u zadnjih 20min i kakve su to fule bile, mogu mislit da je i koji sedmerac promašiodr.van nostrand je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:20 ebenih minuta do kraja frajer nije u stanju go da da, pa šta sam ja bogu zgrijesio pa uvijek padam ovako nenormalno ebem li mu svu zensku familiju.zato sam ja pao na njemu, doduse jos singl
![]()
a, da mi je trebao under, ma nikaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddd ne bi prošlo da se situacija razvijala na ovakan nacin, nikad
![]()
![]()
neki dan te obori za jedan gol i odma sljedecu tekmu da 9dok je Bjelorusiju predvodio Sergej Rutenka koji je zabio devet golova

nema potpisa
j00k3r je napisao/la:@Seedorf to WIN vcrs!![]()
uz ovo gore, idem na double Milan 1 i Balonja daje gol, nekako vidim value u ovome pa ako me tko prati,
sretno da bude,
zivili!
kad se tome doda i Eibar 1, DeRozan OVER gdje dugujem veliko hvala nasem kirurgu...j00k3r je napisao/la:kao sta je jucer Sampdoria zavalila 2 gola Juveu, isto ili bar jedan ocekujem od Seville vcrs, kvota 1,7 da ce dati gol, pa takve stvari obozavam igrat, u zadnjih 15ak dana bar 5-6 odlicnih kvota u singlu sam skinuo i to je jednostavno value bet, jos igraju zadnji vcrs, ono, citav svit ceka atletica u hendikepu a zavrsi 2-1 ili sta ja ocekujem, cak X ili 2 na Sevillu, nije najsigurnije, logicno ali ja ne propustam, ako tko prati, sretno!

aaaaaaaa jos samo da je stupidni Anderlecht dobio tekmu, na tom listicu sam ulovio Tot 2, Utd daje gol, Atalantu 1, Lijevski 4+ i Kopljar 3+, majku i sugavi Anderlecht, kako mi je krivo, jos sam pozurio uplatit jer kao **** ce dobit a prvi pocinju u 14:30, pu pu pu

ipak na kraju prekokrasan dan, AWSUM!

-
- Kontakt:
@STEVEN pa zar on nije rekao da treba igrati kontra Milana
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Ma jest pravio se pametan i Milan ga uvali.tribalhardcore je napisao/la:@STEVEN pa zar on nije rekao da treba igrati kontra Milana
Jucer jedan tiket rusi Liuverpool, drugi Herenven, danas Jedan rusi Anderlet, drugi Siena treci Atletiko..pa imal kraja, na tih 5 tiketa dobitak preko 500 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
sta si sad kombinov`oAdmir_Sa je napisao/la:neki dan te obori za jedan gol i odma sljedecu tekmu da 9![]()
![]()

sad under igro jel

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ma nisam se danas ni kladio prije 20:00, al et majmun sada zabije 9dr.van nostrand je napisao/la:sta si sad kombinov`oAdmir_Sa je napisao/la:neki dan te obori za jedan gol i odma sljedecu tekmu da 9![]()
![]()
![]()
sad under igro jel

a inace veceras sam doživio jedan pad u svom stilu, ono ajd igracu samo ovaj rukomet i stavim 3-4 igraca over i koga cu under i stavim kopljara, frajer za 20min zabio 7 komada

nema potpisa
- diplomatija
- Kontakt:
Ljudi pomozite i recite kako da izvucem pare od premiera, igrao penal, crveni, zute preko, stoji 4 kartona, a bilo 7, na oficijelnoj stranici fudbakskog saveza spanije tako pise
doktore sta si kontao od nba?dr.van nostrand je napisao/la:sta si sad kombinov`oAdmir_Sa je napisao/la:neki dan te obori za jedan gol i odma sljedecu tekmu da 9![]()
![]()
![]()
sad under igro jel

*La Roma non si tifa, si AMA!*
jel Atletico Madrid tekma? na uefi pise 5 zutih, koja je granica bila?diplomatija je napisao/la:Ljudi pomozite i recite kako da izvucem pare od premiera, igrao penal, crveni, zute preko, stoji 4 kartona, a bilo 7, na oficijelnoj stranici fudbakskog saveza spanije tako pise
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ispravit' će oni tu grešku, nemaš brige drug!diplomatija je napisao/la:Ljudi pomozite i recite kako da izvucem pare od premiera, igrao penal, crveni, zute preko, stoji 4 kartona, a bilo 7, na oficijelnoj stranici fudbakskog saveza spanije tako pise

Šteta samo što nisi ovdje objavio kod nas to što si igr'o, da ih i mi uzmemo malo!

- Contentissimo
- Kontakt:
r.ezultati.com kazu 6 zutih i jedan crveni, a granica za zutalje je bila -6,5+ jbg pao si izgledadiplomatija je napisao/la:Ljudi pomozite i recite kako da izvucem pare od premiera, igrao penal, crveni, zute preko, stoji 4 kartona, a bilo 7, na oficijelnoj stranici fudbakskog saveza spanije tako pise

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
od NBA na Duranta sva pokretna i nepokretna iimovina

- dr.van nostrand
- Kontakt:
nemoj takoBelmin6 je napisao/la:od NBA na Duranta sva pokretna i nepokretna iimovina![]()

po zakonu brojeva i on ce zapeti nekad, pa zbog toga mali oprez.
Da je sinoc ili prosli susret bio ispod, ok, ali ovako ipak znas sta hocu rec

Kingsi i Gay solidno obavljaju te defanzivne zadatke na KD poziciji
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Dobro doktore, ali ja mislim da ce on prebaciti 34 poena, takodje i Cousins po meni ide preko.
- diplomatija
- Kontakt:
3 zuta u 90. min bila, nisu rezultati unijeli lijepo, a logicno bi bilo da gledaju sa oficijelne stranice fudbalskog saveza spanije, u sevilji dobili facio, gameiro, pareja i carico, a u atleticu dobili gabi, garcia i juanfran, a drina rekao sam jedne prilike zapamtite jose hernandeza hernandeza, on se ne propusta kad sudi, kao ni rocchi i jos neki hahElLoco7 je napisao/la:jel Atletico Madrid tekma? na uefi pise 5 zutih, koja je granica bila?diplomatija je napisao/la:Ljudi pomozite i recite kako da izvucem pare od premiera, igrao penal, crveni, zute preko, stoji 4 kartona, a bilo 7, na oficijelnoj stranici fudbakskog saveza spanije tako pise
- diplomatija
- Kontakt:
evo ih zazelenili penal i crveni, a zuti bijeli hha, morace konsultovati fs spanije znog mene hah
Jel Igropulo dao 11 golova ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.