Solidna igra, da je uslo onih par xtrae sansi bilo bi jos bolje ali sta je tu je.
FORZA MILAN! FORZA SEEDORF!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobro,kako za koga.rope11 je napisao/la: s tim da su Monto i De Jong dobro obavljali posao na sredini.
A nemoj tako..Fantasista je napisao/la:crnjo i kosooki !
De Sciglio je veceras solodno odradio sta vise imao je par dobrih centarsuta u kazneni!Eh sada posto hocemo da igramo ofanzivno i bekovi izadju visoko tesko je onda stici bas sve i u defanzivi.muha milanez je napisao/la:De sciglio los skroz veceras, ne moze nista konkretno da uradi, puno grijesi, cak ga je na kraju Zapata spasavao.. Ma nije lose, treba malo vremena a i Verona se branila organizovano cijelo vrijeme. Da smo u prvih 15 min dali gol, mislim da bi ih dobili vecom razlikom sigurno. Al dobro, 3 boda su upisana.. Slijedeca u kupu protiv ocajnog Udinesea, trebali bi to iskoristit..
+1rope11 je napisao/la:I meni je recimo Sciglio bio los, generalno u zadnje vrijeme pruza nesto slabije partije. Al' ajde, necu mu uzeti za zlo, mlad je, ali kako mi ide na onu stvar njegova invalidnost u napadu...![]()
Ne znam jarane gdje si vidio te dobre centarsuteve, mora da nismo gledali istu utakmicu.
I ja iskljucivo mislim na njegovu igru u ofanzivi, nekakvo se zavlaci previse i zakomplikuje bezveze, daj Abatea nek probije koji put kako trebarope11 je napisao/la:I meni je recimo Sciglio bio los, generalno u zadnje vrijeme pruza nesto slabije partije. Al' ajde, necu mu uzeti za zlo, mlad je, ali kako mi ide na onu stvar njegova invalidnost u napadu...![]()
Ne znam jarane gdje si vidio te dobre centarsuteve, mora da nismo gledali istu utakmicu.
Trenutno je Zapata nas najbolji stoper! Et ko je bolji od njega ?Fantasista je napisao/la:Ma dajte ljudi molim vas, Zapata nije prošao pored dobrog stopera a kamoli da bude najbolji. Lik je pogubljen i uvijek je pod nekom tremom.
IlPrincipe je napisao/la:Nakon gola Bale![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.