AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 19 jan 2014, 22:43

Monto je bio u fazonu je.bem ja sve taktike daj da sutam a Kaka je bio ono sta ba ne mogu proc :lol:

Solidna igra, da je uslo onih par xtrae sansi bilo bi jos bolje ali sta je tu je.

FORZA MILAN! FORZA SEEDORF!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 22:44

Sljedeći meč već za 3 dana, kup i Udinese na San Siru. Očekujem još mali koračić prema naprijed u igri, ali vrijeme je ključ svega. Taman da je Galliani doveo 5 igrača svijetske klase, opet se ne bi moglo ništa preko noći napraviti. Treba nastaviti raditi i grabiti prema naprijed, napredovati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 19 jan 2014, 22:49

rope11 je napisao/la: s tim da su Monto i De Jong dobro obavljali posao na sredini. ;)
Dobro,kako za koga.
Ja sam imao osjecaj da citavu tekmu jedan drugome smetaju.Igraju previse blizu..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 22:51

Vidim većina ovdje već traži neke greške,što je razumno ali preuranjeno. Novi sistem, novi trener, novi stil. Bilo bi veće čudo da nema poneko pogrešno dodavanje, ili da se ne desi da igrači stoje preblizu ili predaleko.
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 jan 2014, 22:53

De sciglio los skroz veceras, ne moze nista konkretno da uradi, puno grijesi, cak ga je na kraju Zapata spasavao.. Ma nije lose, treba malo vremena a i Verona se branila organizovano cijelo vrijeme. Da smo u prvih 15 min dali gol, mislim da bi ih dobili vecom razlikom sigurno. Al dobro, 3 boda su upisana.. Slijedeca u kupu protiv ocajnog Udinesea, trebali bi to iskoristit..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 22:54

Seedorf je počeo pobjedom i to je najbitnije. Idemo dalje i očekujem malo više i tako iz meča u meč. :D
-Rui Costa-

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 19 jan 2014, 22:56

Bitna pobjeda za samopouzdanje igrača, ali brate kako taj Bonera dobije mjesto u prvih 11 i još poluinvalid Silvestre ulazi umjesto njega. Birsu neću komentarisati, igrački smo osakaćeni. Napad loš totalno, crnjo i kosooki ništa nisu mogli napraviti protiv proklete Verone. Penal poklon ko kuća. Laku noć!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 19 jan 2014, 22:57

Fantasista je napisao/la:crnjo i kosooki !
A nemoj tako.. :mrgreen:

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jan 2014, 22:59

muha milanez je napisao/la:De sciglio los skroz veceras, ne moze nista konkretno da uradi, puno grijesi, cak ga je na kraju Zapata spasavao.. Ma nije lose, treba malo vremena a i Verona se branila organizovano cijelo vrijeme. Da smo u prvih 15 min dali gol, mislim da bi ih dobili vecom razlikom sigurno. Al dobro, 3 boda su upisana.. Slijedeca u kupu protiv ocajnog Udinesea, trebali bi to iskoristit..
De Sciglio je veceras solodno odradio sta vise imao je par dobrih centarsuta u kazneni!Eh sada posto hocemo da igramo ofanzivno i bekovi izadju visoko tesko je onda stici bas sve i u defanzivi.

Trenutno Zapata je nas najbolji stoper i treba vidjeti koga sada upariti sa njim tu u defanzivi, trebalo bi pokusat Zapata-Rami.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2014, 23:02

I meni je recimo Sciglio bio los, generalno u zadnje vrijeme pruza nesto slabije partije. Al' ajde, necu mu uzeti za zlo, mlad je, ali kako mi ide na onu stvar njegova invalidnost u napadu... :oops:

Ne znam jarane gdje si vidio te dobre centarsuteve, mora da nismo gledali istu utakmicu. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 19 jan 2014, 23:02

Je l' jos neko primijetio pogled i pozdrav Bale prema Seedorfu,a ovaj vraca istom mjerom?

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 19 jan 2014, 23:04

Ma dajte ljudi molim vas, Zapata nije prošao pored dobrog stopera a kamoli da bude najbolji. Lik je pogubljen i uvijek je pod nekom tremom.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 jan 2014, 23:08

rope11 je napisao/la:I meni je recimo Sciglio bio los, generalno u zadnje vrijeme pruza nesto slabije partije. Al' ajde, necu mu uzeti za zlo, mlad je, ali kako mi ide na onu stvar njegova invalidnost u napadu... :oops:

Ne znam jarane gdje si vidio te dobre centarsuteve, mora da nismo gledali istu utakmicu. :mrgreen:
+1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 jan 2014, 23:08

rope11 je napisao/la:I meni je recimo Sciglio bio los, generalno u zadnje vrijeme pruza nesto slabije partije. Al' ajde, necu mu uzeti za zlo, mlad je, ali kako mi ide na onu stvar njegova invalidnost u napadu... :oops:

I ja iskljucivo mislim na njegovu igru u ofanzivi, nekakvo se zavlaci previse i zakomplikuje bezveze, daj Abatea nek probije koji put kako treba :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jan 2014, 23:10

Fantasista je napisao/la:Ma dajte ljudi molim vas, Zapata nije prošao pored dobrog stopera a kamoli da bude najbolji. Lik je pogubljen i uvijek je pod nekom tremom.
Trenutno je Zapata nas najbolji stoper! Et ko je bolji od njega ?

Rope onaj centarsut kada je ubacio i Honda lose primio umjesto da opuca, imao je jos jedan fin, a naravno imao je i 2-3 losa ali desi se. A bome ne znam bas sada dali De Sciglia trenirat kao defanzivnog beka ili ofanzivnog,bolje se snalazi u defanzivnim ulogama ali zna on ponekad povuc loptu i napravit dobar prodor.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jan 2014, 23:14

Nakon gola Bale :)

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jan 2014, 23:18

IlPrincipe je napisao/la:Nakon gola Bale :)

slika

slika

Dobra vibra izmedju Seedorfa i Balotellia , a ova dvojica ko Bolek i Lolek :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 jan 2014, 23:20

Podsjeti me na slavlje Safeta u Slovackoj hehe.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jan 2014, 23:21

Uvođenjem brise u igru sedorf je kod mene zaradio minud od slovenije do holandije. Pa fakat sta vise vide u njemu, lik ima 3 kontakta sa loptom i od toga 2 lopte izgubio, 2 puta imao priliku da primi loptu i naravno da nije uspio i takav lik ulazi u igru pa dragi sedorfe. Ovo veceras se moze nazvati samo srećom, nista vise. I to sreća pa nije za veronu igrao luka toni on bi nam dao gol sigurno, ovako nije imao ko, mi dali gol iz penala. Mislim ovako isto potpuno smo igrali i kod alegrija, okolo okolo i vrati nazad.
I polako sa hvaljenjem zapate, šta vam je.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 jan 2014, 23:26

A Mexes u fazonu: "Daj ohladite!!" :D
Bravo za onih prvih dvatesetak minuta,vec se sada primjeti da je ekipa "laksa" nakon odlaska bivseg :D
Niko posebno nije odigrao maestralno.

Forza Milan!!

slika

i ovo ;)
slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 0 gostiju.