FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ali kako moze Jese od biti bolji od Kerle? Po kojem to kriteriju? Kerla je standardan u ekipi koja svake godine od kad on igra osvaja trofeje,standardan je,sedam godina je mladji...
Ukusi su razliciti,ali cinjenice su nepobitne.
Ukusi su razliciti,ali cinjenice su nepobitne.
Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
- corleone87
- Kontakt:
Ostro u kostterabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
mlad si ti jos momciclafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.terabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kome Lazeš ?Shanks je napisao/la:Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.terabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Osminu finala, tada u narodu poznatiju kao drugo kolo.Shanks je napisao/la: Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.
mlad si i ti momcicShanks je napisao/la:Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.terabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(

Ovaj prvi izgledao otisao spavat, sta ti cekas ?
Vrati se u pokemon loptu , OMG!Shanks je napisao/la:Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.terabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
Moja greška, osmina finala.DukeOfWellington je napisao/la:Osminu finala, tada u narodu poznatiju kao drugo kolo.Shanks je napisao/la: Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Kad ce vise skola poceti
.

Neke stvarno obuzima ozbiljna bolest.
Ma ne raspravljajte ba uopste sa onim ko nema pojma, Zeljo je igrao isto kolo u kupu sampiona sa Derbijem a plus je igrao i cetvrtfinale kupa Uefa jedu sezonu mimo ove kada je igrao polufinale sa Videotonom.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
jel to znaci onda da je to trece koloShanks je napisao/la:Moja greška, osmina finala.DukeOfWellington je napisao/la:Osminu finala, tada u narodu poznatiju kao drugo kolo.Shanks je napisao/la: Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.

i zaboravite Ješea

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- bistrikboy
- Kontakt:
Moze biti ali ne znam da li si znao da je 4 vise od 8 i da je Sarajevo najuspjesniji klub u historiji BiH!?dino lj je napisao/la:Ma ne raspravljajte ba uopste sa onim ko nema pojma, Zeljo je igrao isto kolo u kupu sampiona sa Derbijem a plus je igrao i cetvrtfinale kupa Uefa jedu sezonu mimo ove kada je igrao polufinale sa Videotonom.
A ako cemo posteno i to polufinale je pickin dim,cuj igrali polufinale yebes to kad ga nismo osvojili...
A sad ozbiljno Kerla je bio sasvim solidan zadnjih 6-7 utakmica i volio bih da ostane osim naravno ako dođe ponuda iz Kaiserslauterna,kluba za kojeg navija od malih nogu,kao Bilbija za malene...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Shanks je napisao/la:Igralo je i Sarajevo četvrtfinale Kupa šampiona, ali sumnjam da ti raspolažeš tom informacijom.To je zapravo najveći uspjeh bh. klubova u Evropi, a ne vaše ispadanje od Videotona.terabajt je napisao/la:Polufinale evropskog takmicenja je epska stvar,drago mi je da si makar nesto priznao.lafomamone je napisao/la:Da naravno, epski su vasi Evropski nastupi:'(
Oj tugo

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
bistrikboy je napisao/la:Moze biti ali ne znam da li si znao da je 4 vise od 8 i da je Sarajevo najuspjesniji klub u historiji BiH!?dino lj je napisao/la:Ma ne raspravljajte ba uopste sa onim ko nema pojma, Zeljo je igrao isto kolo u kupu sampiona sa Derbijem a plus je igrao i cetvrtfinale kupa Uefa jedu sezonu mimo ove kada je igrao polufinale sa Videotonom.
A ako cemo posteno i to polufinale je pickin dim,cuj igrali polufinale yebes to kad ga nismo osvojili...
A sad ozbiljno Kerla je bio sasvim solidan zadnjih 6-7 utakmica i volio bih da ostane osim naravno ako dođe ponuda iz Kaiserslauterna,kluba za kojeg navija od malih nogu,kao Bilbija za malene...

Ma i ja ne bih se olako rjesavao Kerle,bit ce on solidan a tu su i ovi mladji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
...Sarajevo je sampion. Kako to samo neobicno zvuci...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Re: Odg: FK Željezničar
uzbudljivo, jako ..neroazzuro je napisao/la:...Sarajevo je sampion. Kako to samo neobicno zvuci...
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, Ramirez i 35 gostiju.