AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Monto skroz van utakmice, treba ubacit Polia ili Cristantea. I ja mislim da se treba i Tasotiju zahvaliti.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Birsaaaaaaaa!!! kazem ja vama da tasoti mora ici, ovaj birs aje njegov igrać. Ja razumijem da sedorf nije mogao puno toga promijeniti sto se tiće neke igre akcija i tako do ali vala brate mogao je skontati za 2 treninga kakv je ko, od ranije valjda zna da je bonera uzasan.
Ova izmjena je fakat za rubrike vjerovali ili ne!
Ova izmjena je fakat za rubrike vjerovali ili ne!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Problem je u beskorisnom i lijenom Robinhu, a na Kaku su zadnje utakmice itekako ostavile traga. Balo bez pravih lopti, puno fali Pazzo. Da ne pricam o Saraviju.
Ne znam za vas, ali meni Monto solidan veceras. Pozrtvovan kao i uvijek. Formacijski je daleko od gola i svoj posao obavlja kako treba, ne znam sta ocekujete. Da nece mozda on stvarati akcije?
Pretpostavljam da je Hondi fizicka sprema nesto losija, i prosli put sam vidio da je njemu trenutno kapak 60 minuta igre.
Ali zasto pobogu Birsa pored Polija, Saponare i Cristantea ?
Razumijem da covjek mozda jos eksperimentise, ali je malo pogresna utakmica za to. Ali prije da je Tassottijevo maslo. 
Ne znam za vas, ali meni Monto solidan veceras. Pozrtvovan kao i uvijek. Formacijski je daleko od gola i svoj posao obavlja kako treba, ne znam sta ocekujete. Da nece mozda on stvarati akcije?

Pretpostavljam da je Hondi fizicka sprema nesto losija, i prosli put sam vidio da je njemu trenutno kapak 60 minuta igre.
Ali zasto pobogu Birsa pored Polija, Saponare i Cristantea ?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ma tesko je probit ovo, 8 igraca se brani u dvije linije.. tesko, tesko..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Saponara je povrijedjen, Zapata veceras odlican.rope11 je napisao/la:Problem je u beskorisnom i lijenom Robinhu, a na Kaku su zadnje utakmice itekako ostavile traga. Balo bez pravih lopti, puno fali Pazzo. Da ne pricam o Saraviju.
Ne znam za vas, ali meni Monto solidan veceras. Pozrtvovan kao i uvijek. Formacijski je daleko od gola i svoj posao obavlja kako treba, ne znam sta ocekujete. Da nece mozda on stvarati akcije?![]()
Ali zasto pobogu Birsa pored Polija, Saponare i Cristantea ?Razumijem da covjek mozda jos eksperimentise, ali je malo pogresna utakmica za to. Ali prije da je Tassottijevo maslo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hajd sve i nekako al zasto Silvestre pored Ramija i Mexesa 

- muha milanez
- Kontakt:
Penaltik al cist ko suza 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja sam do 65 minute gledao i dalje nisam mogao.. 

Ho ho ho.
Ali mora se priznati da je cist. Daleko smo mi od ac penala ove sezone, ovo je cini mi se tek treci penal.

Ali mora se priznati da je cist. Daleko smo mi od ac penala ove sezone, ovo je cini mi se tek treci penal.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drago mi je zbog sedorfa,al jedva ovo ide.
- francobaresi
- Kontakt:
Zaslužili su ovi naši gol. Faul je bio ali ja ovo ne bi' dosudio samo iz jednog razloga, jer Kaka nije išao prema golu, već u gol-aut.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma penal čist. Ti ako ga neb' dosudio napravio bi gresku. Kaka odnio loptu, ovaj igrac Kaku, faul i penal.francobaresi je napisao/la:Zaslužili su ovi naši gol. Faul je bio ali ja ovo ne bi' dosudio samo iz jednog razloga, jer Kaka nije išao prema golu, već u gol-aut.
Dokle god je situacija takva da se penal moze, ali i ne mora svirati, dobro je. Bar se imalo na osnovu necega svirati. Meni su gori izmisljeni penali, onda bih radije da izgubimo nego da na taj nacin dobijemo.
A valja nam sad na iglama bit.
Al' aj, u najgorem slucaju, bit ce bod. Simpaticna je ekipica ova Verona, nije da nisu zasluzili gol.
A valja nam sad na iglama bit.

Al' aj, u najgorem slucaju, bit ce bod. Simpaticna je ekipica ova Verona, nije da nisu zasluzili gol.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Bespotrebno opuštanje u zadnjih par minuta, ustvari to povlačenje nazad. Ali dobro, na tome tek treba poraditi kao i na većini drugih stvari. Većim dijelom meča sam zadovoljan, posebnom prvim poluvremenom. Ali nadam se da će ta igra biti sve bolja i bolja. Također da se primjetiti da igrači još uvijek nisu prihvaliti taj sistem, ali to je razumljivo jer na tome rade tek 2-3 dana.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sejdorf je kralj fudbala, gospodin veliki i drago mi je da je Milan pobjedio !!!
Honda je bio los treba mu vremena da se navikne na takticke igre .
Honda je bio los treba mu vremena da se navikne na takticke igre .
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jedva, al eto nek je Profesor startao pobjedom 

- _forzamilan_
- Kontakt:
3 boda na kontu
Puno se zujalo ali malo meda se dalo. Da nije penala bilo jako teško bi se dao taj gol protiv organizovane i tvrde Verone. Napad je bio tanak i previše sebičan u više situacija. Ima napretka i ja ga vidim. Prije svega Milan je dominirao i bio bolji gotovo čitavu utakmicu a ne sjećam se ovakve tekme u zadnje vrijeme. Trčalo se puno i bilo bi interesantno vidjeti koliko se pretrčalo ovu tekmu i porediti sa prijašnjim. Statističari?
Ono što je bitno nije bilo jbnih BLACKOUT-a po pola sata ko kod Allegrija gdje se centar nije bio u stanju preći.
Zapata daleko najbolji igrač utakmice po meni.
Bit će ovo težak period i nadam se da ovo ide na bolje. Seedorf ipak nije mađioničar.
Forza Milan!

Puno se zujalo ali malo meda se dalo. Da nije penala bilo jako teško bi se dao taj gol protiv organizovane i tvrde Verone. Napad je bio tanak i previše sebičan u više situacija. Ima napretka i ja ga vidim. Prije svega Milan je dominirao i bio bolji gotovo čitavu utakmicu a ne sjećam se ovakve tekme u zadnje vrijeme. Trčalo se puno i bilo bi interesantno vidjeti koliko se pretrčalo ovu tekmu i porediti sa prijašnjim. Statističari?
Ono što je bitno nije bilo jbnih BLACKOUT-a po pola sata ko kod Allegrija gdje se centar nije bio u stanju preći.
Zapata daleko najbolji igrač utakmice po meni.
Bit će ovo težak period i nadam se da ovo ide na bolje. Seedorf ipak nije mađioničar.
Forza Milan!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Na guzove,al' 3 boda su 3 boda.
Mislim da ce puno da znace na psiholoskom planu.
Zapata solidan,ceak bi usudio se da kazem dobar veceras.Onaj klizeci je bio ala Sandro Nesta.
Sad penal,cist kao suza.Kaka ga dobio na iskustvo.Odnio loptu,ovaj po nogama(mada nije morao,al' et).
Sve u svemu,nadam se dobar pocetak Seedorfa na klupi Milana.
Mislim da ce puno da znace na psiholoskom planu.
Zapata solidan,ceak bi usudio se da kazem dobar veceras.Onaj klizeci je bio ala Sandro Nesta.

Sad penal,cist kao suza.Kaka ga dobio na iskustvo.Odnio loptu,ovaj po nogama(mada nije morao,al' et).
Sve u svemu,nadam se dobar pocetak Seedorfa na klupi Milana.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Pa tesko ti mozes izbiti iz njih Allegrija i njegove metode, pa 4 godine je bio ovdje. Jednim dijelom je i Tassotti uticao na to. Trebat ce ovdje vremena i vremena da se iskorijene takve stvari.
Drago mi je zbog pobjede, prvenstveno radi Seedorfa, ali i igraca. Ovo ce im dobro uticati na raspolozenje.
Iskreno, veceras ne mozes nikoga izdvojiti kao dobrog. Mozda Zapata, s tim da su Monto i De Jong dobro obavljali posao na sredini. Ovo ostalo - mlako.
Al' bude bolje, samo vremena i strpljenja.

Drago mi je zbog pobjede, prvenstveno radi Seedorfa, ali i igraca. Ovo ce im dobro uticati na raspolozenje.
Iskreno, veceras ne mozes nikoga izdvojiti kao dobrog. Mozda Zapata, s tim da su Monto i De Jong dobro obavljali posao na sredini. Ovo ostalo - mlako.
Al' bude bolje, samo vremena i strpljenja.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !