Ako jeste, kako?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
to bi trebalo da ti je kvota 1, znaci mozes dignuti pareastra1922 je napisao/la:znali neko sta je sa utakmice marsej valencijen.hoceli biti odigrana.imam pogoden listic samo ona odgodena
Ne može, tek kad ti ta završi utakmica.DrinaJedina je napisao/la:Jel zna neko jel moguće uzet' prijevremenu isplatu (u Premieru) ako je 6-ta utakmica u toku?
Ako jeste, kako?
astra1922 je napisao/la:znali neko sta je sa utakmice marsej valencijen.hoceli biti odigrana.imam pogoden listic samo ona odgodena
Kako ces dignuti pare ako se utakmica igra ? ? ? Moras sacekati kraj i onda otkazati.Ili prije ili poslije,sve dok se igra utakmica ne mozes.I ja bi tako 5 par mi vodi 1:0 odma bi otkazao.DrinaJedina je napisao/la:Jel zna neko jel moguće uzet' prijevremenu isplatu (u Premieru) ako je 6-ta utakmica u toku?
Ako jeste, kako?
DrinaJedina je napisao/la:Jel zna neko jel moguće uzet' prijevremenu isplatu (u Premieru) ako je 6-ta utakmica u toku?
Ako jeste, kako?
apocalyps je napisao/la:astra1922 je napisao/la:znali neko sta je sa utakmice marsej valencijen.hoceli biti odigrana.imam pogoden listic samo ona odgodena![]()
Kako ces dignuti pare ako se utakmica igra ? ? ? Moras sacekati kraj i onda otkazati.Ili prije ili poslije,sve dok se igra utakmica ne mozes.I ja bi tako 5 par mi vodi 1:0 odma bi otkazao.DrinaJedina je napisao/la:Jel zna neko jel moguće uzet' prijevremenu isplatu (u Premieru) ako je 6-ta utakmica u toku?
Ako jeste, kako?
Pa ne mozes brate,sve sto se igra ne mozes prekinuti.Ili prije ili poslije tekme.A za Barsu se nemoj sikirati.DrinaJedina je napisao/la:
Ja imam već skinutih 5 parova brate, šesta utakmica (barca) je u toku i pitam jel mogu prekinuti listić dok oni traju.
Evo dobio sam i potvrdu od "ekipe" iz Premiera .. Ne sikiram se ja za Barcu brate, već su mi yebali mater (igr'o 2/2)apocalyps je napisao/la:Pa ne mozes brate,sve sto se igra ne mozes prekinuti.Ili prije ili poslije tekme.A za Barsu se nemoj sikirati.DrinaJedina je napisao/la:
Ja imam već skinutih 5 parova brate, šesta utakmica (barca) je u toku i pitam jel mogu prekinuti listić dok oni traju.
Al i ti me iznenadjujes,kako da prekines par koji je u toku,a jos gore promasen.DrinaJedina je napisao/la: Evo dobio sam i potvrdu od "ekipe" iz Premiera .. Ne sikiram se ja za Barcu brate, već su mi yebali mater (igr'o 2/2)![]()
Ma znao sam ja to odmah, rek'o ništa me ne košta da pitam!apocalyps je napisao/la:Al i ti me iznenadjujes,kako da prekines par koji je u toku,a jos gore promasen.DrinaJedina je napisao/la: Evo dobio sam i potvrdu od "ekipe" iz Premiera .. Ne sikiram se ja za Barcu brate, već su mi yebali mater (igr'o 2/2)![]()
Kurbla brate, ne mogu ti poslati poruku pa ćemo ovdje preći ..Kurbla je napisao/la:Pa i jest preko upload.slike.com![]()
Porto, PSG, Caracas, Bolivar
Ma i kod mene je isto ja dobijem na tenisu a vamo me sjebe 1-2 para i to ono nidje veze.Biti ce bolje,mora.DrinaJedina je napisao/la:
Ma znao sam ja to odmah, rek'o ništa me ne košta da pitam!![]()
A kako me krenula ova nafaka na kladionici, nema dobitka 10+ dana, pokušao da se na taj način izvadim malo!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.