FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobra stvar da je u formi, zabio 14 golova u Makedonskoj ligi 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"vase price i sva furanja, smaraju nas vec godinama ! "
Da se ne lazemo, ovo je vec druga prica.Micron je napisao/la:"vase price i sva furanja, smaraju nas vec godinama ! "

Samo kad bi Grahovca doveli ,sila bi bili

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
- bistrikboy
- Kontakt:
nema se kome bajram cestitatiCoach22 je napisao/la:
Samo kad bi Grahovca doveli ,sila bi bili![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
(Y) Uvijek je bilo u FKS Srba i Hrvatasekac je napisao/la:pa nismo rijaset nego fudbalski klub **** te

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo drugsekac je napisao/la:pa nismo rijaset nego fudbalski klub **** te

P.S. Nema nista od postava gdje nema Tadejevica, prije da ce biti ta lijeva strana na beku s Marijom i nesto isturenijim Puzigacom.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Čestitaj ti svima njima Bajram, niko ti ne brani! 

I ta ima mjesta i sve ih zovemo na baklavu naše drage prijatelje baš kao pravi vjernici a ne da se dijelimo -aha vidi ovo sad.DrinaJedina je napisao/la:Čestitaj ti svima njima Bajram, niko ti ne brani!
Sarajevo ljubavi moja!
Kako saznajemo, njegov sadašnji tim Rabotnički i Sarajevo su dogovorili sve uslove oko prelaska Velkovskog
Koliko li nas je para koštao.
Koliko li nas je para koštao.

Gospodine Tan uzmite prut u ruke i išibajte Velikonju što već nije krenuo put Sarajeva.
SRETAN BROJ - 1725
Ja ne mogu da vjerujem da Maria Tadejevica nema u tim vasim kombinacijama.Boze sacuvaj.
Jasta nego dobar,i veoma pozeljan spic bar po ovim kadrovima na videuu,lagan na lopti,okretan,hitar je i brz,ima ga po cijelom terenu,sto mu i njegova konstitucija dozvoljava 180/75,a vidim da se svi uglavnom slazemo u tome.
Kako je Velkoski zamjena za Komu,ja bih nekako pored njega volio vidjeti jos jednog spic igraca "s pedigreoom",kao i jos jednog igraca iz sredine terena (makar to bio i zadnji vezni) i golmana obavezno,igramo ipak na dva fronta,zuti,povrede (ne daj Boze),itd..osim toga,kako se kod nas sad sve odvija po principu domina,u pozitivnom smislu i samo dakle koracamo u tom smjeru,mi vise "ne smijemo" kao tim ovisiti o startnih 11 kao najpouzdanih igraca koje imamo, Oni samo mogu biti najbolji medju najboljima,i da uvijek imaju u vidu kako svako od njih moze zavrsiti na klupi,i da na istoj postoje igraci koji su itekako konkurentni.
S ovim pobrojanim mjestima gdje bih ja licno jos volio vidjeti po jednog igraca zavrsio bih igracku krizaljku za ovo proljece.
Moram se nadovezati na sve prethodnike s kojim dijelim misljenje da Maria vidim samo u startnih 11,i Bojana ispred njega,a u tom slucaju Todora svakako na klupi..vjerujem da i Jarni ima iste poglede kad se tice lijeve strane,ako nista onda bar sto se tice Maria..
Kako je Velkoski zamjena za Komu,ja bih nekako pored njega volio vidjeti jos jednog spic igraca "s pedigreoom",kao i jos jednog igraca iz sredine terena (makar to bio i zadnji vezni) i golmana obavezno,igramo ipak na dva fronta,zuti,povrede (ne daj Boze),itd..osim toga,kako se kod nas sad sve odvija po principu domina,u pozitivnom smislu i samo dakle koracamo u tom smjeru,mi vise "ne smijemo" kao tim ovisiti o startnih 11 kao najpouzdanih igraca koje imamo, Oni samo mogu biti najbolji medju najboljima,i da uvijek imaju u vidu kako svako od njih moze zavrsiti na klupi,i da na istoj postoje igraci koji su itekako konkurentni.
S ovim pobrojanim mjestima gdje bih ja licno jos volio vidjeti po jednog igraca zavrsio bih igracku krizaljku za ovo proljece.
Moram se nadovezati na sve prethodnike s kojim dijelim misljenje da Maria vidim samo u startnih 11,i Bojana ispred njega,a u tom slucaju Todora svakako na klupi..vjerujem da i Jarni ima iste poglede kad se tice lijeve strane,ako nista onda bar sto se tice Maria..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Svaka formacija bez Tadejevica je besmislenaCoach22 je napisao/la:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moustapha
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad se svi igramo trenera onda...

trenutno sigurno najbolje na papiru

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Tadejevic i Trivunovic u prvu postavu !Coach22 je napisao/la:
Ti si opet šampion !
Koliko god voljeli Tadejevica Puzigaca je daleko kvalitetniji.Drugo Travancic je kvalitetniji od Purica,uz to jos i mladji.Bosniacum Lilium je napisao/la:kad se svi igramo trenera onda...
-
- Kontakt:
Travancic, Kovacevic, Radovac, Cimirot, Handzic...oni jednostavno ne smiju trpiti po strani, mora im se dati prostora jer su mladi i dovoljno kvalitetni za FKS, samo im treba vremena
Trenutno korisnika/ca: boki86, HordasDolacMalta i 45 gostiju.