ma nista bolja sit nebi bila s murinjom on bi vjerovatno insistirao na pojacanima pritiskao uprau i vjerovatno se vadio na to,ipak Moyes se ne zali i gura nekako jest ovo jako lose,al eto nadat se je da ce sto prije zavrsiti sez..neo je napisao/la:Upravo suprotno. OVaj tim MORA PROMIJENITI 10 igraca, sa Moyesom ili ne!
Pa **** te ovaj Celsi ima DVADESET I TRI IGRACA NA POSUDBI! To je kompletan tim za EPL! Vi zaista smatrate da bi i Murinjo nesto vise uspio sa Unitedom? How yes no!
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ima prava riječ za to. MOĆ.neo je napisao/la:Pa **** te ovaj Celsi ima DVADESET I TRI IGRACA NA POSUDBI! To je kompletan tim za EPL!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Neko za ovo stanje mora odgovarati. Ne u maju ili u junu, nego odmah danas, sutra. Ovakav velikan ne može sebi dopustiti sramotu da bude u poziciji u kojoj je sad, pogotovo ne nakon šampionske sezone u kojoj se protutnjalo ligom. Moyes je u amanet dobio isti tim, čak i pojačan sa dva mlada igrača koji bi u većini ekipa u Premier ligi igrali zapaženu rolu, ali šta je uradio? Ništa. Ovo je mogao i bilo koji drugi ozbiljniji menađer, a vjerovatno i bolje.
Ne kažem nužno da je kriv Moyes, možda je i do igrača, a možda i do uprave, ako već ne daju novac za pojačanja.
Ako je do igrača, onda se podhitno mora pojačati ova ekipa, jer bi bila sramota da ne igramo Lp sljedeće godine. A ako ovako nastavimo, očigledno je da i nećemo. Igrača koji se mogu dovesti ima sigurno, samo je potrebno poslati pravu ponudu. Čak i ako to nije u Unitedovom stilu, ali šta bi, došlo je vrijeme opšteg preplaćivanja igrača, nema drugog načina.
Međutim, ako ne žele dovesti sada nikoga, onda po prvi put kažem da sam za da Moyes ide iz kluba. Ovo danas nije ništa njegova greška, ozlijeđeni su i bitni igrači, ali on sa ovakvom ekipom ne može mnogo. Zna se da promjena trenera može donijeti pozitivne promjene, prije svega na psihološkom planu, a to nam sada treba.
Ne kažem nužno da je kriv Moyes, možda je i do igrača, a možda i do uprave, ako već ne daju novac za pojačanja.
Ako je do igrača, onda se podhitno mora pojačati ova ekipa, jer bi bila sramota da ne igramo Lp sljedeće godine. A ako ovako nastavimo, očigledno je da i nećemo. Igrača koji se mogu dovesti ima sigurno, samo je potrebno poslati pravu ponudu. Čak i ako to nije u Unitedovom stilu, ali šta bi, došlo je vrijeme opšteg preplaćivanja igrača, nema drugog načina.
Međutim, ako ne žele dovesti sada nikoga, onda po prvi put kažem da sam za da Moyes ide iz kluba. Ovo danas nije ništa njegova greška, ozlijeđeni su i bitni igrači, ali on sa ovakvom ekipom ne može mnogo. Zna se da promjena trenera može donijeti pozitivne promjene, prije svega na psihološkom planu, a to nam sada treba.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Sta reci nego jos jedna nafakaska pobjeda Celzija. Fergi da je ostao i ove sezone, opet bi se prosetao ligom bez ikakvog naprezanja. Ovako, nema druge nego pustiti Moyesa da radi svoj posao, njemu nista zamjeram. Samo polahko ljudi.
...Ne mogu da vjerujem da neki tako lahko mogu da popljuju klub i sve u njemu, a do prosle godine se dicili sa njim. Ja nimalo nisam izgubio nadu u Moyesa. Doci ce sve na svoje, kad tad.
Crveni za kapitena smijesan, za ono ga ni Novo Panic ne bi dao.

Crveni za kapitena smijesan, za ono ga ni Novo Panic ne bi dao.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Pa sta ako ima 23 igraca? Mozda su 3-4 od njih za Chelsea. I mi imamo veliki broj, kao da je to ikad bilo sta znacilo. Parma ima oko 70 igraca na posudbama, sta onda?neo je napisao/la:Upravo suprotno. OVaj tim MORA PROMIJENITI 10 igraca, sa Moyesom ili ne!
Pa **** te ovaj Celsi ima DVADESET I TRI IGRACA NA POSUDBI! To je kompletan tim za EPL! Vi zaista smatrate da bi i Murinjo nesto vise uspio sa Unitedom? How yes no!
Nismo QPR da promjenimo 10 igraca. I znamo tu vasu famoznu listu, Buttner, Smalling, Giggs, Young, bla bla bla. Jesu li ti igraci kicma ekipe? Pa mi smo igrali sa napadom Rooney, RVP, Kagawa, Nani/Valencia/Januzaj i opet smo izgledali kao qurac. Fergie je znao stavljat Gibsona i O'Shea u vezni pa smo pobjedjivali. Moyes je ogromnim problemima i on je taj koji ce letit, ne 10 igraca, ako ovako nastavi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 jan 2014, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otprilike se slažem s tobom kada je riječ o deficitarnim pozicijama. Fakat vezni red izgleda sablasno za jedan United; samo Januzaj zaslužuje pohvale za svoje odlične partije. Ostali su blago rečeno nedostojni dresa koji nose. Morat će Glazeri iskeširati velik novac žele li gledati konkurentan MUFC u budućnosti. Prije svega mislim na dva centralna veznjaka (jedan klasični DMF da pomaže u defanzivnim zadacima, a drugi mora biti vizionar - mozak ekipe), a onda i bočni igrači. Svi troše na pojačanja, jedino Manchester apstinira. Dok je bio Ferguson, moglo je i tako (to samo govori o SAF-ovoj veličini), ali sad je jasno da ne može i da se mora hitno reagovati.trxel je napisao/la:................DDG.......
Rafael....Jones....Evans.....![]()
....
........
....Januzaj
........RVP........Rooney (mislim da ce ako nista, ovaj dvojac da spasi sezonu, bar one najminimalnije ciljeve)...
ostaje nam da čekamo da dođu adekvatna pojačanja u naredne dvije sedmice, inače, vrlo je moguće da sezona ode u pm 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma mene više nervira igra,bezbroj uzaludnih centaršuteva,ne liči to na ništa dobro,Chelsea stvorio 4,5 dobrih napada i zabio 3 gola i imao jos barem jednu odličnu priliku..
Jednostavno,veznjaci previše povučeni,nemaju damu,a neki od njih nisu ni uopšte veznjaci..
Ne znam,nemam volje da piskaram ništ,nešto sumnjam da će se dovesti iko,možda jedan igrač,al niko specijalan,prosjek neki,kao i inače..
Pravda za Zahu!
Jednostavno,veznjaci previše povučeni,nemaju damu,a neki od njih nisu ni uopšte veznjaci..
Ne znam,nemam volje da piskaram ništ,nešto sumnjam da će se dovesti iko,možda jedan igrač,al niko specijalan,prosjek neki,kao i inače..
Pravda za Zahu!
Uostalom, Moyes je imao citavo ljeto da otjera koga hoce i dovede koga hoce, znamo na sta je to licilo. Evo ponovo ima mjesec dana i ponovo ne radi apsolutno nista, osim sto je dodatno oslabio vezni red i nastavio sa unistavanjem karijere Zahe. Odlicno.
Rijeci za to su Romanova igracka, propali talenti i pranje novca.Virtu4l je napisao/la:Ima prava riječ za to. MOĆ.neo je napisao/la:Pa **** te ovaj Celsi ima DVADESET I TRI IGRACA NA POSUDBI! To je kompletan tim za EPL!
United sve vise i vise tone, mozda bi Moyesu pomoglo zvakanje zvake, da stekne tu naviku...
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Imate li ikakav drugi argument?neo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: Bebe could score 20 goals a season.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 jan 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi znamo da je na SB uvjek bilo gutavo po United. Ne brine me toliko ni poraz, koliko cinjenica da pola tima igra kao pod udarom.. Osnovno je pravilo da ne smije da bude veliki prostor izmjedju igraca koji prima loptu na tvojoj polovni i igrca koji ga cuva.. Znaci defanzivno ponasanje ekipe je uzasno, a za defanzivu nije kriva samo odbrana.. Danasnja formacija 4-4-1-1 moze samo proci pod uslovom da su oba krila probojna, te da imas jednog btb i jedno klasicnog razbijaca pored, te agilne bekove.. Kako ce Young-Valencia donjeti prevagu, ako je osnova ofanzivne igre prema ovoj formaciji bazirana na krilima uz bekove..
Ova ekipa bi zivnula sa dva igrac u ovom prelaznom roku, veznjakom i ljevim bekom plus povratak RVP-Rooney, te vracanje Jonesa na poziciju stopera...
Ova ekipa bi zivnula sa dva igrac u ovom prelaznom roku, veznjakom i ljevim bekom plus povratak RVP-Rooney, te vracanje Jonesa na poziciju stopera...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Cuj citavo ljeto da otjera. Pa vjerovatno moraš vidjeti igraca kakav je kroz desetine utakmica, a ne nakon par treninga i tri-cetiri prijateljske utakmice. Ne brini se, bit ce cistka ovdje, ali na ljeto.Cartman je napisao/la:Uostalom, Moyes je imao citavo ljeto da otjera koga hoce i dovede koga hoce, znamo na sta je to licilo. Evo ponovo ima mjesec dana i ponovo ne radi apsolutno nista, osim sto je dodatno oslabio vezni red i nastavio sa unistavanjem karijere Zahe. Odlicno.

Po logici nekih ovdje nije Moyes kriv sto je United deficitaran na svim pozicijama..i da je to problem..
Pa pogledajte sta Martinez radi sa njegovom ekipom...
Jel to Everton ima bolju ekipu od nas..ma dajte ba...
Do njega je..NIJE KVALITET ZA VRHUNSKE REZULTATE...nema mentalitet pobjednika..zadovoljava se malim..brani se protiv skoro svih...dok je tu, nema napretka..pa makar mu i Messija doveli..garant bi ga stavio kao zadnjeg veznog, a Jonesa gurnuo na njegovu poziciju...
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Pa pogledajte sta Martinez radi sa njegovom ekipom...
Jel to Everton ima bolju ekipu od nas..ma dajte ba...
Do njega je..NIJE KVALITET ZA VRHUNSKE REZULTATE...nema mentalitet pobjednika..zadovoljava se malim..brani se protiv skoro svih...dok je tu, nema napretka..pa makar mu i Messija doveli..garant bi ga stavio kao zadnjeg veznog, a Jonesa gurnuo na njegovu poziciju...

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
A kod nas na temi standardno, sve vrvi od spinova, neistina i poluistina, kmečanja na razini predškolskog uzrasta, loših šala i pošalica hejtera, a gospodština se nazire tek u tragovima. Šteta, šteta, nije ovako uvijek bilo.
Moyesu se jedino može zamjeriti što nikog nije doveo, niti jedno pojačanje. Ne može mu se zamjerit što Welbeck ne zna da da go i X nekih stvari koji rade naši igrači...
Jeidno još što me interesuje jest šta im to koji klinac radi na treningu pa su svi povrijeđeni i 'roviti'
Jeidno još što me interesuje jest šta im to koji klinac radi na treningu pa su svi povrijeđeni i 'roviti'

Kako bi Pogba dobro došao kao osvježenje veznom redu Uniteda. Jedna od rijetkih Fergusonovih grešaka za koje se kasno kajati.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma jel greskaClaus je napisao/la:Kako bi Pogba dobro došao kao osvježenje veznom redu Uniteda. Jedna od rijetkih Fergusonovih grešaka za koje se kasno kajati.

Sda ce te ostali podebljat i rec sta je vec greska dovodjenje Younga

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.