Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
E vidis, sta ti je ovaj Cicarito... Da nije jedan od gorih tehnicara, bio bi jedan od najboljih napadaca svijeta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma opustenost u igri, napadi sa nekom svrhom, kada je vec sve gotovo..Alcatraz je napisao/la:trxel je napisao/la:Ovo je samo sol na ranu..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije svaki, ali većinu jeste, jer je posao odbrane da zaustavi napade protivnika i ne dopusti primanje golova.Valencia je napisao/la: Tebi je za svaki gol kriva odbrana ili golman?![]()
A rupa u odbrani ne manjka, ta ista odbrana je nekad znala odigrati i 14-15 tekmi bez primljenog gola, dok je VDS obarao onaj rekord ako se ne varam.Valencia je napisao/la:Vezni red nimalo ne pokriva odbranu. Na odbranu nalijecu protivnicki igraci u punom trku. Jako je tesko zatvoriti sve rupe koje ostavlja vezni red.
Valencia je napisao/la:Ma kakvi. Barsa je trofeje uzimala sa Markezom i Maskeranom na stoperima, Bajern sa Danteom i Boatenogom. Da neki od ovih igraca igraju u odbrani Junajteda, ebavali bi im i oca i majku iz utakmice u utakmicu.
Pa to je Barsina filozofija, njima i nisu bili potrebni neki WC defanzivci, jer su imali vezu koja je uzimala posjed i time rješavala tekme. United to nikada nije radio, jer nije imao tu filozofiju, uvijek smo imali odlične štopere i odbranu, vezu pravu od odlaska Keana i nismo, a naši napadu su se svodili na krila i to je naš prepoznatljivi stil, ta krila koja su uvijek bila naši najbolji igrači.
Arsenal uopšte nije finsnsijski nemoćan, to su pokazali sa transferom Mesuta, a imaju još dosta nofca raspoloživog za takve transfere, a Wenger je primamljiviji za svakog fudbalera iz Europe trenutno od Moyesa, sa tim s emoramo pomiriti.Valencia je napisao/la:Bio je i Dortmund u boljoj situaciji od Bajerna, al to nista nije promijenilo. Junajted je finanskijski mocniji tim od Arsenala.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 jan 2014, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naravno da je SAF izvukao mnogo, vise nego sto bi iko drugi. To je meni jasno bilo jos daavno. Neki su me optuzili da provociram kad sma govorio da United nece biti isti bez SAFa. Znam, United je dosta stara ekipa, moglo bi se reci potrosena...rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu izgovori, nego činjenice da je ovaj tim koji je Fergie ostavio na izmaku snaga, i to što je on uradio sa istim graniči sa SF-om, a ovo što sad gledamo je pokazatelj da je potreban remont jer su ti igrači dali svoje najbolje i prošli svoj prime, a to je jasno svakomu ko prati UnitedSamoZeljo je napisao/la: SAF je sa istim timom uzeo titulu, i to ubjedljivo. To su cinjenice, sve drugo su izgovori.
Ipak mislim da bi mnogi treneri izvukli vise nego Moyes. Mozda mu treba vremena, mozda nesto drugo, ne znam, ali ja ne vidim da je Everton losiji bez njega.
To sto je SAF bio najbolji trener i sto je iza sebe ostavio poprilicno potrosenu ekipu ne mora znaciti da neko drugi nebi mogao biti bolji nego Moyes.
-
- Kontakt:
bog mu majku onakav pas januzaja
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Lijevi,desni bek,stoper,centralni vezni,desno krilo i napadac su potrebni ovoj ekipi. 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Rafa kao desni bek bolji od Evre na ljevom... Samo to govori koliko je ta pozicija plus jos par njih, prioritet..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne postoji klub koji bi bio isti nakon odlaska takvog čovjeka. Uvjerit ćeš se kad Wenger odluči to uraditi.SamoZeljo je napisao/la: kad sma govorio da United nece biti isti bez SAFa.
Mnogi ne bi sigurno, možda Mou (ali i on ne bi sa ovim što imamo uzeo titulu ili nešto slično, izvukao bi eventualno top 4), većina drugih ne bi to uspjela, ali to je sad ŠBBKBB i ne vrijedi gubiti vrijeme na te diskusije.SamoZeljo je napisao/la:Ipak mislim da bi mnogi treneri izvukli vise nego Moyes. Mozda mu treba vremena, mozda nesto drugo, ne znam, ali ja ne vidim da je Everton losiji bez njega.
Moyes je tu, a pored toga ostao je bez nekih bitnih igrača, tj naša dva najbolja igrača, tako da ne vidim kako bi neko sa ovim timom izvukao bolji rezultat na SB, gdje ni Fergie sam nije briljirao.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 jan 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prestrogo.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Čist crveni za Vidića! 

E moj Vidicu, jesi li retardiran? Moronski potez nakon vrlo lose utakmice u losoj sezoni. Da su neka druga vremena, za ovo bi se oduzela kapitenska traka. SRAMOTA.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Smiješan crveni naravno.
Sramota za Nemanju! A trenera otpustit odma za pola sata ako je ikako moguce! O Boze pogledaj me!
Glory Glory Man United!
odmah ili sada?Anderson8 je napisao/la:Sramota za Nemanju! A trenera otpustit odma za pola sata ako je ikako moguce! O Boze pogledaj me!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ovaj man.utd mora kupiti bar 4,5 novih igrača, očito je da nemogu bez kupovanja igrača ..svak kupuje i troši moraju i oni..
Ovo je morao biti crveni karton.Seljacki start Rafaela 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Rafael najborbeniji igrač Uniteda u zadnjih par godina. Respect !
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
I za njega cist crveni!Alcatraz je napisao/la:Rafael najborbeniji igrač Uniteda u zadnjih par godina. Respect !
Glory Glory Man United!
Ma ebo crveni... Po meni nije, nista strasno, ali tako je... I ovo je crveni za Rafaela onda trebao.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.