Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ali kako bezveze primljena dva gola..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa evo kakva, primjer ti je ova tekma, sve greške odbrane.Valencia je napisao/la:
Kakva crna odbrana?
Valjda prvo treba kuću graditi od temelja, a to je odbrana u nogometnom smislu, a većina ove naše je na zalasku svojih karijera tako da je evidentno potrebno remont odraditi i tu.Valencia je napisao/la:Sta vrijedi dobra odbrana kada kroz vezni red protivnik prolazi kao da ga nema. Ne moze odbrana igrati dobro bez podrske veznog reda.
Napad nam nije problem, jer tu imamo i Wazzu i RVP, doduše ne trenutnoValencia je napisao/la:Ekipa se mora osvjeziti. Ako Junajted zeli pobjede mora ojacati vezni red ili krilne pozicije. Napad je najbolja odbrana. Ako pojacas napad, automatski si pojacao i odbranu.

Slažem se da treba i tu vezu jednom za svagda riješiti, ali je problem što je teško naći takve igrače, a i onda kada ih nađemo teško je očekivati da ćemo mi biti jedini klub koji će biti zainteresiran za njih i da će nas odabrati.
Pa Arsenal je trenutno u puno boljoj situaciji od nas, imaju LP zagarantovanu i naredne sezone, bore se za titulu, a tu je sam Wenger prednost za takve igrače kao što su Draxler, plus tu mu je i kolega iz repke Mesut.Valencia je napisao/la:Kakav crni Arsenal. Ne moze Junajted preko noci tako propasti da je Arsenal primamljiviji klub. Jedino ako je Dreksler fan Arsenala i Vengera...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fino sam napisao boldano. Ne znam zasto se odmah duris. Nemam ja vremena pratiti te silne vijesti oko transfera.Marsal je napisao/la:Momčino ne budi toliko ignorantan i neupućen u isto vrijeme. Draxler je već u dva navrata posjetio London, te jednom Colney (Arsenalov trening centar), a jednom bio u navodnoj posjeti Mertesackeru. Transfer je izgledan 99%, samo je pitanje da li sad ili na ljeto. Draxler ima šanse da pređe u Utd koliko i Adilović ima šanse da predje u Utd.Valencia je napisao/la:
Kakav crni Arsenal. Ne moze Junajted preko noci tako propasti da je Arsenal primamljiviji klub. Jedino ako je Dreksler fan Arsenala i Vengera...
Nebitno. Ima nekoliko igraca koji bi potencijalno mogli razdrmati ekipu. Da li bi se to i desilo, niko ne moze tvrditi.
Mislim da moraju nesto pokusati. Vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa nikako da svaris da ovo nije prelazni rok, tako nas uvjeravajuValencia je napisao/la:Mislim da moraju nesto pokusati. Vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka.

Sad se valjda dovode rezervni golmani i igraci na posudbu

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Pickasith igraca, pa sta je ovo.. Par njih se bori, ostali djeluju lezerno, kao da vodimo pet razlike..
Uvode Mikela, ovo je bezobrazno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobro mi ovo igramo. Trpaj nam jos ne bil doveli koga sutra prekosutra!
Glory Glory Man United!
i onda neki kažu Moyes kriv. On je jedino kriv što nekog od igraca ne spuca krošeom u glavu, drugog ne udari ku.rcem po celu, a treceg ne stavi u frižider.trxel je napisao/la:Pickasith igraca, pa sta je ovo.. Par njih se bori, ostali djeluju lezerno, kao da vodimo pet razlike..
-
- Kontakt:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
SAF je sa istim timom uzeo titulu, i to ubjedljivo. To su cinjenice, sve drugo su izgovori.Belmin6 je napisao/la:i onda neki kažu Moyes kriv. On je jedino kriv što nekog od igraca ne spuca krošeom u glavu, drugog ne udari ku.rcem po celu, a treceg ne stavi u frižider.trxel je napisao/la:Pickasith igraca, pa sta je ovo.. Par njih se bori, ostali djeluju lezerno, kao da vodimo pet razlike..
A da nije mozda moj komsija zaduzen za motivaciju!? Koji qrac trener tu radi onda!?Belmin6 je napisao/la:i onda neki kažu Moyes kriv. On je jedino kriv što nekog od igraca ne spuca krošeom u glavu, drugog ne udari ku.rcem po celu, a treceg ne stavi u frižider.trxel je napisao/la:Pickasith igraca, pa sta je ovo.. Par njih se bori, ostali djeluju lezerno, kao da vodimo pet razlike..
Nema logike to sto pricas. P.ckasti su igraci ali je trener najp.ckastiji od svih! MARS
Glory Glory Man United!
Rio Fredi
Ne mozes krivicu svaljivati na igraca koji je neposredno prije zavrsnog udarca bio najblizi igracu. Za prva dva gola su jednako krivi vezni igraci koliko i odbrambeni. Kod treceg gola krivicu snose golman i igrac koji je bio zaduzen za Etoa.
Vezni red nimalo ne pokriva odbranu. Na odbranu nalijecu protivnicki igraci u punom trku. Jako je tesko zatvoriti sve rupe koje ostavlja vezni red.
Napad je najbolja odbrana. Jos jednom cu ponoviti. Kada napadas stoperi mogu jaja hladiti dok im ne zaluta poneka kamikaza...
Tebi je za svaki gol kriva odbrana ili golman?Pa evo kakva, primjer ti je ova tekma, sve greške odbrane.

Ne mozes krivicu svaljivati na igraca koji je neposredno prije zavrsnog udarca bio najblizi igracu. Za prva dva gola su jednako krivi vezni igraci koliko i odbrambeni. Kod treceg gola krivicu snose golman i igrac koji je bio zaduzen za Etoa.
Vezni red nimalo ne pokriva odbranu. Na odbranu nalijecu protivnicki igraci u punom trku. Jako je tesko zatvoriti sve rupe koje ostavlja vezni red.
Ma kakvi. Barsa je trofeje uzimala sa Markezom i Maskeranom na stoperima, Bajern sa Danteom i Boatenogom. Da neki od ovih igraca igraju u odbrani Junajteda, ebavali bi im i oca i majku iz utakmice u utakmicu.Valjda prvo treba kuću graditi od temelja, a to je odbrana u nogometnom smislu, a većina ove naše je na zalasku svojih karijera tako da je evidentno potrebno remont odraditi i tu.
Napad je najbolja odbrana. Jos jednom cu ponoviti. Kada napadas stoperi mogu jaja hladiti dok im ne zaluta poneka kamikaza...
Kada kazem na napad, mislim na napadacki orjentisane veznjake i krilne igrace. U ovom slucaju nisam mislio na isturene napadace.Napad nam nije problem, jer tu imamo i Wazzu i RVP, doduše ne trenutno
Slažem se da treba i tu vezu jednom za svagda riješiti, ali je problem što je teško naći takve igrače, a i onda kada ih nađemo teško je očekivati da ćemo mi biti jedini klub koji će biti zainteresiran za njih i da će nas odabrati.
Bio je i Dortmund u boljoj situaciji od Bajerna, al to nista nije promijenilo. Junajted je finanskijski mocniji tim od Arsenala.Pa Arsenal je trenutno u puno boljoj situaciji od nas, imaju LP zagarantovanu i naredne sezone, bore se za titulu, a tu je sam Wenger prednost za takve igrače kao što su Draxler, plus tu mu je i kolega iz repke Mesut
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne branim ni Moyesa. Treutno svi krivi, znaci svi koji se skupa pojave na treningu. I kakvo je ovo pasivno branjenje, na sta ovo lici... Svaka cast malom Adi...Belmin6 je napisao/la:i onda neki kažu Moyes kriv. On je jedino kriv što nekog od igraca ne spuca krošeom u glavu, drugog ne udari ku.rcem po celu, a treceg ne stavi u frižider.trxel je napisao/la:Pickasith igraca, pa sta je ovo.. Par njih se bori, ostali djeluju lezerno, kao da vodimo pet razlike..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu izgovori, nego činjenice da je ovaj tim koji je Fergie ostavio na izmaku snaga, i to što je on uradio sa istim graniči sa SF-om, a ovo što sad gledamo je pokazatelj da je potreban remont jer su ti igrači dali svoje najbolje i prošli svoj prime, a to je jasno svakomu ko prati UnitedSamoZeljo je napisao/la: SAF je sa istim timom uzeo titulu, i to ubjedljivo. To su cinjenice, sve drugo su izgovori.

Plus prošle sezone su protivnici bili ubjedljivo lošiji negoli ove, mislim na top 6 ekipa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma sramota je za ove igrace da klinjo od 18. godina ima jedini muda i motiv da igra.
Ajde neka neko kaže da smo nadigrani danas. 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Chicarito opet Chelsea-ju. 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
"Proslo vrijeme za stav "mi smo Manchester i mi ne placamo puno i ne zelimo davat velike place".
Ako ti neces, netko drugi ce."

Ako ti neces, netko drugi ce."

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ovo je samo sol na ranu..
trxel je napisao/la:Ovo je samo sol na ranu..

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.