FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Govorio sam vam, sačekajte sjednicu. Čim to prođe, biće pojačanja. Do sad 3. 

4.10.2009.
šta je sa Velikonjom? Skysport javlja da ide kod nas na posudbu
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Najvaznije da se igracima daju ugovori od 2 godine pa navise. Makar se tako prica.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
imamo mi strasnu ekipu sad
Ako jos ko dode samo ce biti jos bolje
Ja i vako zadovoljan kad pogledam par godina unazad igracki kadar 

Silkoni je napisao/la:imamo mi strasnu ekipu sadAko jos ko dode samo ce biti jos bolje
sad imamo daleko najjaci igracki kadar u ligi
Koliko ce nas kostati ovaj transfer?
sutra ce se znati sve detaljno, jedino sto se zna je da ce kao i puric i barić potpisati na 2,5 godineDesole je napisao/la:Koliko ce nas kostati ovaj transfer?
keramikr je napisao/la:Silkoni je napisao/la:imamo mi strasnu ekipu sadAko jos ko dode samo ce biti jos bolje
Ja sad ocekujem samo pobjede ali pobjede tipa tri nula itd a ne da nam vitez uzima bodove sad ili nikad

Dino Selimovic kaze da nijedan klub na svijetu ne iznosi detalje transfera.rammstein je napisao/la:sutra ce se znati sve detaljno,Desole je napisao/la:Koliko ce nas kostati ovaj transfer?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jučer sam rekao nadam se da će sljedeće pojačanje biti napadač i želja mi se je ispunila. Kada bi još doveli Velikonju po meni bi tim FKS bio cakum pakum za ovu sezonu lige i kupa.
I iznenađuje me kada navijači FKS postavljaju mogućih prvih 11 za sljedeću polusezonu da u prvi tim ne postavljaju Maria Tadejevića. Ovaj igrač po mome mišljenju je zaslužio igrati prvu postavu bar na zadnjem veznom (jedan od zahvalnijih igrača našeg tima).
I iznenađuje me kada navijači FKS postavljaju mogućih prvih 11 za sljedeću polusezonu da u prvi tim ne postavljaju Maria Tadejevića. Ovaj igrač po mome mišljenju je zaslužio igrati prvu postavu bar na zadnjem veznom (jedan od zahvalnijih igrača našeg tima).
SRETAN BROJ - 1725
Silkoni je napisao/la:keramikr je napisao/la:Silkoni je napisao/la:imamo mi strasnu ekipu sadAko jos ko dode samo ce biti jos bolje
Ja sad ocekujem samo pobjede ali pobjede tipa tri nula itd a ne da nam vitez uzima bodove sad ili nikad
tako će aBd i biti

Nisu klipovi na Youtubeu pravi reprezent njegovih kvaliteta, ali mislim da će nam itekako valjati. ''Pogodih'' za Komazeca da će nam biti od koristi, valjda ću i za ovoga.
Momak je brz i lopta mu se, hajmo reći, lijepi za nogu. Vidjet ćemo da li griješim.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije ni meni jasno kako je jedan Zlatkovic imao prednost ispred njega. Nije ga niko spominjao tada, a dosao je kao najvece pojacanje tog ljeta.pitic je napisao/la:Jučer sam rekao nadam se da će sljedeće pojačanje biti napadač i želja mi se je ispunila. Kada bi još doveli Velikonju po meni bi tim FKS bio cakum pakum za ovu sezonu lige i kupa.
Jarni je isto igrao lijevog beka, ako iko zna procijeniti dobrog lijevog beka, onda je to Jarni, tako da nema zime sto se tice toga.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
na videu je extra,e sad pred nama je,vidjecemo kako ce se pokazatiHigh je napisao/la:Nisu klipovi na Youtubeu pravi reprezent njegovih kvaliteta, ali mislim da će nam itekako valjati. ''Pogodih'' za Komazeca da će nam biti od koristi, valjda ću i za ovoga.Momak je brz i lopta mu se, hajmo reći, lijepi za nogu. Vidjet ćemo da li griješim.
I igrač je kojeg ne trebamo čekati. On je u više nego solidnoj formi.keramikr je napisao/la:na videu je extra,e sad pred nama je,vidjecemo kako ce se pokazatiHigh je napisao/la:Nisu klipovi na Youtubeu pravi reprezent njegovih kvaliteta, ali mislim da će nam itekako valjati. ''Pogodih'' za Komazeca da će nam biti od koristi, valjda ću i za ovoga.Momak je brz i lopta mu se, hajmo reći, lijepi za nogu. Vidjet ćemo da li griješim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mozete osuti paljbu sad na mene, al ja bih sad kad vec idu u Hercegovinu usput pokupio Sesara, leg'o bi haos ovoj ekipi
Ako dovedemo Velikonju ili Grahovca uprava je uradila konačni posao što se tiče dovođenja igrača za ovu polusezonu. Poslije toga sve je na stručnom štabu kako će pripremiti fizički igrače i kako će uigrati tim, a naravno i sam odnos igrača prema dresu FKS će imati veliku ulogu. Ako napravimo pobjedu u Zenici onda ide špica velikih razmjera protiv Nijazovih pulena.
SRETAN BROJ - 1725
Šta je ovo kona ni na mapi.
Bez njih pravo dosadno. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
I ja bihgiannini je napisao/la:mozete osuti paljbu sad na mene, al ja bih sad kad vec idu u Hercegovinu usput pokupio Sesara, leg'o bi haos ovoj ekipi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
terabajt je napisao/la:Tu smo i smijemo vam se , cestitamo na dovodjenju Maradoneamypitar je napisao/la:Šta je ovo kona ni na mapi.Bez njih pravo dosadno.
![]()
![]()
.
A neka,neka vas.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, Google [Bot], muhamedhulk, skoJaa, supervizor i 43 gosta.