Jos Graha, a sta je s kalasom bratom po sunnetuemir18 je napisao/la:Kako Ibrak to zavrsi, a vi samo kritikujte jos Srdjan i onda smo top.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jos Graha, a sta je s kalasom bratom po sunnetuemir18 je napisao/la:Kako Ibrak to zavrsi, a vi samo kritikujte jos Srdjan i onda smo top.
Stevanović, Zahirović, Velikonja, Delac, a dođe Krsto iz strašne lige Makedonije.ZZtop10 je napisao/la:pa eto , zamalo velikonja
Pjenis? dusa mala.aco da ja ne bi popio ban, de malo reaguj ovog pacenika maminog treba banovati iz drzave koliko je pateticanTimeLine je napisao/la:Stevanović, Zahirović, Velikonja, Delac, a dođe Krsto iz strašne lige Makedonije.ZZtop10 je napisao/la:pa eto , zamalo velikonja
janini je napisao/la:Pjenis? dusa mala.aco da ja ne bi popio ban, de malo reaguj ovog pacenika maminog treba banovati iz drzave koliko je pateticanTimeLine je napisao/la:Stevanović, Zahirović, Velikonja, Delac, a dođe Krsto iz strašne lige Makedonije.ZZtop10 je napisao/la:pa eto , zamalo velikonja
kako god, jaca je od naseTimeLine je napisao/la:Stevanović, Zahirović, Velikonja, Delac, a dođe Krsto iz strašne lige Makedonije.ZZtop10 je napisao/la:pa eto , zamalo velikonja
Hocemo ti i ja baciti opkladu?TimeLine je napisao/la:Stevanović, Zahirović, Velikonja, Delac, a dođe Krsto iz strašne lige Makedonije.ZZtop10 je napisao/la:pa eto , zamalo velikonja
Ovim si najbolje definisao situaciju oko pojacanja. Samo sabura i sve ce doci na svoje.amypitar je napisao/la:Da i Selimovic je rekao da treba biti strpljiv,sa nasim igracima koji traze transfere vani.Polako kad ispucaju bonus mi smo jedini klub u BiH,ko im moze pruziti barem priblizne uslove koji oni traze..Pa prelazni rok jos nije jos ni blizu.
potpisuje na 2.5 godinekeramikr je napisao/la:izgleda da je Krste Velkovski bolji od Komazeca
ja prvi nisam nesto zalio za njim. Jeste bio najbolji igrac lige, prekucao je u kratkom roku, ali igrac koji iole zna igrati lopte moze u nasoj ligi uraditi to isto, a kakvu upravu i podrsku imamo nije bilo razloga za brigukeramikr je napisao/la:izgleda da je Krste Velkovski bolji od Komazeca
Tako je,uprava nam je extra,neki su bili protiv ibrakovića,al' eto čovjek dovede igračinuBosniacum Lilium je napisao/la:ja prvi nisam nesto zalio za njim. Jeste bio najbolji igrac lige, prekucao je u kratkom roku, ali igrac koji iole zna igrati lopte moze u nasoj ligi uraditi to isto, a kakvu upravu i podrsku imamo nije bilo razloga za brigukeramikr je napisao/la:izgleda da je Krste Velkovski bolji od Komazeca
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fera, Gomis99, Jadnimi, JavierBosnia, Pact1921 i 49 gostiju.