Begovic, Dzeko i Pjanic imaju kvalitet za vecinu klubova. Ostali ne. Nema potrebe da se lazemo.drummer je napisao/la:Naravno da Lulic ima kvalitet za Juventus kao i za skoro svaki klub u Evropi.Univerzalni igrac u kojeg se uvijek mozes pouzdati.Lotitto ga nece dati ni za 10 miliona,sigurno.Moram biti iskren pa reci da me pomalo i nervira ovo podcjenjivanje nasih igraca od strane navijaca nekih stranih klubova na ovom forumu.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je 100% si upravu za Lulica. Pa nebi ljudi nudili 6,7 miliona za njega da je neki automatski starter. Lazio je za njega idealan. Jos ga je i malo Petkovic poguro. Sto se tice Ibisevica on bi mogao da igra skoro za svaki klub u Dojclandu. Pa i za Dortmund sto da ne.Cartman je napisao/la:Begovic, Dzeko i Pjanic imaju kvalitet za vecinu klubova. Ostali ne. Nema potrebe da se lazemo.drummer je napisao/la:Naravno da Lulic ima kvalitet za Juventus kao i za skoro svaki klub u Evropi.Univerzalni igrac u kojeg se uvijek mozes pouzdati.Lotitto ga nece dati ni za 10 miliona,sigurno.Moram biti iskren pa reci da me pomalo i nervira ovo podcjenjivanje nasih igraca od strane navijaca nekih stranih klubova na ovom forumu.
Lulic možda nema mjesta u neki 10 klubova, ali za sve ostale bi odgovarao!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
+1Cartman je napisao/la:Begovic, Dzeko i Pjanic imaju kvalitet za vecinu klubova. Ostali ne. Nema potrebe da se lazemo.drummer je napisao/la:Naravno da Lulic ima kvalitet za Juventus kao i za skoro svaki klub u Evropi.Univerzalni igrac u kojeg se uvijek mozes pouzdati.Lotitto ga nece dati ni za 10 miliona,sigurno.Moram biti iskren pa reci da me pomalo i nervira ovo podcjenjivanje nasih igraca od strane navijaca nekih stranih klubova na ovom forumu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Teško je to procijeniti, nikad ne znaš kako se ko uklapa. Da malo radi na očajnom centaršutu, možda bi mogao bolje od Lazia, bar u Italiji.vrebac86 je napisao/la:Lulic možda nema mjesta u neki 10 klubova, ali za sve ostale bi odgovarao!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:

Sretan ti 28. rodjendan Lula

Kakav danak neiskustvu Onazija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I prosle godine ih je izbacio iz europa lige preglupim startovima protiv besktasa... Lazio nikako da uhvati pravu formu.zizu1991 je napisao/la:Kakav danak neiskustvu Onazija.
Lulic odlican,uz Klosea najbolji igrac Lacija bez ikakve sumnje.Naprijed,nazad u sredini,svaka cast majstore.
Ovo napise covjek iz BiH,navodno navijac Lazia.Ja ovo shvatam ovako,on prizeljkuje da se Lulic proda ili ako ne to da se premjesti na njemu neprirodnu poziciju ili cak na klupu da bi igrao neki Keita koji je njemu ocigledno drazi od Lulica.Moderatori bi ove navijace(preciznije simpatizere) stranih klubova trebali usmjeriti da otvaraju teme o istima i tamo pisu stvari iz tih klubova.JTS je napisao/la:mogu ti reći sa sigurnošću, da se navijači pitaju, 60-70 % njih bi reklo da Keita treba igrati, iskren da budem, ja sam jedan od tihMurga je napisao/la:Ma ja mislim da nema trenera sad koji bi smio staviti Lulu na klupu. Prvo zbog toga koliko znaci timu, a drugo radi navijaca, znajuci kakvi su ludi Rimljani.ne jer ne cijene Luleta, nego jednostavno, Keita je WC potencijal, a navijači vole mlade i talentovane igrače, pogotovo one koji svojim potezima dignu publiku na noge
zbog toga kažem, za Lazio bi najbolje rješenje bilo prodaja Luleta
slabo odigrao Lule, nije makao pored Baste .. propušta meč protiv Juvea zbog suspenzije
Hernanes Bog i batina u Laziu. Klose se poslije ozlijede izgleda vratio u jako lošoj formi.
Imao je dosta nepreciznih pasova, a izgleda da mu niti koncentracija nije na najvišem nivou.
Imao jednu veliku priliku glavom sa 4, 5 metara, čitav gol promašio.
Lulić ... nisam ga odavno gledao, al mislim da se u ovoj utakmici puno potrošio, isprva jer je u formaciji Eddia igrao LWB i držao čitavu stranu, pa onda vraćen na LB kad su ostali sa igračem manje.
Daleko od toga da ga branim, ali, čini mi se da su i taktičke zamisli Eddia poslije crvenog Onazija bile da ne idu bekovi previše naprijed. Vidjelo se i na suprotnoj strani da bek nije imao velikih prodora, osim onog jednog pred kraj utakmice.
Sve u svemu, bravura Hernanesa i loša forma Udinesea odlučili susret. Pobjedila je manje loša ekipa, što naravno ne umanjuje pobjedu Lazija, koja je ostvarena sa igračem manje, i sa 2 gola postignuta, također sa igračem manje.
Imao je dosta nepreciznih pasova, a izgleda da mu niti koncentracija nije na najvišem nivou.
Imao jednu veliku priliku glavom sa 4, 5 metara, čitav gol promašio.
Lulić ... nisam ga odavno gledao, al mislim da se u ovoj utakmici puno potrošio, isprva jer je u formaciji Eddia igrao LWB i držao čitavu stranu, pa onda vraćen na LB kad su ostali sa igračem manje.
Daleko od toga da ga branim, ali, čini mi se da su i taktičke zamisli Eddia poslije crvenog Onazija bile da ne idu bekovi previše naprijed. Vidjelo se i na suprotnoj strani da bek nije imao velikih prodora, osim onog jednog pred kraj utakmice.
Sve u svemu, bravura Hernanesa i loša forma Udinesea odlučili susret. Pobjedila je manje loša ekipa, što naravno ne umanjuje pobjedu Lazija, koja je ostvarena sa igračem manje, i sa 2 gola postignuta, također sa igračem manje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
sta je ovo nema ga ni na klupi protiv Juventus-a.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Suspendovan na jednu utakmicu zbog žutih kartona.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:sta je ovo nema ga ni na klupi protiv Juventus-a.![]()
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
- Kontakt:
Nije, nego na tribinama dogovara transfer u JuveUnknown Genius je napisao/la:Suspendovan na jednu utakmicu zbog žutih kartona.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:sta je ovo nema ga ni na klupi protiv Juventus-a.![]()

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Senad Lulic
Citao sam juce da je Lulic u 2013 godini u oficijelnom izboru izabran za 3. najboljeg lijevog beka Serie A, iza De Sciglia i jos jednog.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Evo y Lula z prvoj protiv Napolija.
Ko ima Moju tv, prijenos je na Rai 1
Ko ima Moju tv, prijenos je na Rai 1

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:

Lule izgleda danas daleko najbolji u svojoj ekipi. Steta sto su ispali, da su prosli igrali be polufinale protiv Rome, al eto. Drago mi je da je bio dobar. Svi reprezentativci na nivou.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Senad Lulic
Jbt sad nam ne valjaju Lazio, Roma , Galatasaray i slične ekipe a do prije par godina su nam reprezentativci dolazili iz drugih ili čak trećih liga. I čemu to stalno insistiranje na promjeni sredine, čim sastavi 3 dobre utakmice odmah treba u Juventus, Bayern ili Real.
Lazio je baš dobra ekipa za Luleta, nista ne mijenjati.
Lazio je baš dobra ekipa za Luleta, nista ne mijenjati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.