Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

romeo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la romeo » 19 jan 2014, 16:40

Izgleda da se on malo vise opustio. Sve ga vise u intervijuima, a sve manje na terenu :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 16:42

Nismo ni svjesni kakvog maestra imamo. Mire će biti jedan od največih igrača u istoriji naših prostora. Živi bili pa vidjeli.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 jan 2014, 16:44

Izgurat će ga malo sutra.. I da ga kvalitetom izbaci iz prve ekipe, mislite da bi čelni ljudi Rome dopustili da igrač na kojem će ubrzo zaraditi 30+ miliona sjedi na klupi..?

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 19 jan 2014, 16:50

Kakav ljudi Naingolan, Mire je MAESTRO. Može komotno u Barceloni igrati. Naš najbolji igrač definitvno.
At the end of the storm there's a golden sky..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 19 jan 2014, 16:52

-SanaFCŽ- je napisao/la:Izgurat će ga malo sutra.. I da ga kvalitetom izbaci iz prve ekipe, mislite da bi čelni ljudi Rome dopustili da igrač na kojem će ubrzo zaraditi 30+ miliona sjedi na klupi..?
naravski......

i brate ljudi, de malo povjerenja u naše igrače. sad će i nekakav golan izbaciti Mireta iz ekipe.....jašta će, tih kao što je taj golan je pun svijet, .....igrača sa Miretovim talentom je jako malo...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 jan 2014, 19:14

-SanaFCŽ- je napisao/la:Izgurat će ga malo sutra.. I da ga kvalitetom izbaci iz prve ekipe, mislite da bi čelni ljudi Rome dopustili da igrač na kojem će ubrzo zaraditi 30+ miliona sjedi na klupi..?
Pusti ono sto se pise po Internetovima. To oko 30 milja se ipak treba vjerovati kada se desi.

U svakom slucaju i ako ne bude na klupi, ako on ne bude igro dobro cijena ce mu spasti koliko god sada u stvari vrijedi. Ako bude igro bolje, cijena ce mu se dignut. Vrlo je jednostavno.

Ne vjerujem da ce on igdje ici ove zime, ali ima vrlo dobre sanse da ode na ljeto. I vjerujem da ce njegova igra u Brazilu imat veci utjecaj gdje ce otic nego sta god uradi u Romi u drugoj polovini sezone... Kao kad su Real pokupili Ozila.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 19:27

Znači Xavi u New York a Pjanke u Barcu :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 19 jan 2014, 19:31

kokakolas je napisao/la:Znači Xavi u New York a Pjanke u Barcu :D
;)
http://www.youtube.com/watch?v=XSyCnzFl ... e&t=51m16s
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 19 jan 2014, 19:36

Pjanić je sa svoje nepune 24 godine u ovom trenutku ako ne bolji, onda u u rangu sa jednim Xavijem, tako da je 30 miliona potpuno realna cifra.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jan 2014, 19:36

Unknown Genius je napisao/la:Pjanić je sa svoje nepune 24 godine u ovom trenutku ako ne bolji, onda u u rangu sa jednim Xavijem, tako da je 30 miliona potpuno realna cifra.
:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 19 jan 2014, 19:38

Unknown Genius je napisao/la:Pjanić je sa svoje nepune 24 godine u ovom trenutku ako ne bolji, onda u u rangu sa jednim Xavijem, tako da je 30 miliona potpuno realna cifra.
slika

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 19 jan 2014, 19:42

Jako argumentovani odgovori.

Kao što sam napisao, u ovom trenutku Xavi ni u kojem segmentu igre nije ispred Pjanića. Nije to ni onaj Xavi od prije par sezona, a trenutno su na istom levelu, što implicira da je ta cijena potpuno realna. Neznalice.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 19:43

dođi Pjanke u United, spašavaj nas :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 19:46

Kaunas je napisao/la:dođi Pjanke u United, spašavaj nas :lol:
Debelo vam je potreban kreativac na sredini, mada se bojim da Pjanke neće nigdje ići prije ljeta. Ukoliko sa Romom izbore Ligu Šampiona, onda sam siguran da ostaje u Romi još koju godinu.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 19:48

kokakolas je napisao/la:
Debelo vam je potreban kreativac na sredini, mada se bojim da Pjanke neće nigdje ići prije ljeta. Ukoliko sa Romom izbore Ligu Šampiona, onda sam siguran da ostaje u Romi još koju godinu.
ja mislim da bez obzira kako Roma završi sezonu, Pjanke na ljeto odlazi :!:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 19 jan 2014, 19:50

kokakolas je napisao/la:
teško, biznis je ovo, vlasnici Rome amerikanci, teško je vjerovati da će propustiti priliku da zarade tri puta na jednom igraču.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2014, 19:53

kokakolas je napisao/la:
Pa koce u Ligu sampiona,da nece slucajno kljakavi Inter ili Milan koji lici na sadasnjeg Arnolda da se bori za titulu mister univerzum :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 jan 2014, 19:55

Neka ostane dje jes' i neka igra redovno, forma mu raste iz dana u dan. Nakon SP-a moze razmisljati o narednim destinacijama. Vrijeme me je pred njim, nigdje mu se ne zuri.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 jan 2014, 21:59

Ja nesto mislim da ce ipak u januaru promijeniti sredinu, kako bi zaigrao na vecem nivou,tipa united ili barca...(ako ga zele,sigurno ce ga dovest sad kad je jeftiniji,neg na ljeto) pogotov sto je i njemu zelja zaigrati LP...
A mora i roma nekoga prodati...
Vise bi mu odgovarala Barca, ali ja bih ga vise volio u unitedu, gdje bi igrao stalno,i jake utakmice,a u barceloni bi bio vazda u rotacijama..plus u manchesteru bi bio glavni izvodjac prekida...i sl. :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jan 2014, 22:02

Ma on je perfektan za Barcu, bas tip igraca koji se uklapa u njihov sistem igre. Samo sto sam 100% siguran da on ne ide nigdje u ovom roku, ali za ljeto je sve moguce.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 14 gostiju.