Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adisice
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la adisice » 19 jan 2014, 10:22

Nije ovo ništa šta se dešaje na Safetovoj temi :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jan 2014, 10:47

adisice je napisao/la:Nije ovo ništa šta se dešaje na Safetovoj temi :lol:
tamo sam davno prestao ulaziti, tamo je vječni rat :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 jan 2014, 11:06

viKK je napisao/la:
E, ovo je žalosno. Mnogi pribjegavaju baš ovom rješenju. Na temama gdje su se ranije mogle pročitati i voditi sasvim ugodne rasprave, mnogi dobri forumaši odavno ne ulaze, jer znaju na šta će naići.
Pa, ja kad vidim na listi tema ko je postao zadnji post, često tu temu ne otvaram, dok god me nešto ne natjera, ili zaboravim na ove što masiraju mozak svojim dokazima.

(Evo, ne znam ni šta da sad u on topic stavim. Diskusija se raširila toliko da se ne zna ni o čemu se više priča.)

Uglavnom, jučer dobra igra, nadam se da će forma potrajati.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jan 2014, 15:00

BaDa12 je napisao/la:
viKK je napisao/la:
E, ovo je žalosno. Mnogi pribjegavaju baš ovom rješenju. Na temama gdje su se ranije mogle pročitati i voditi sasvim ugodne rasprave, mnogi dobri forumaši odavno ne ulaze, jer znaju na šta će naići.
Pa, ja kad vidim na listi tema ko je postao zadnji post, često tu temu ne otvaram, dok god me nešto ne natjera, ili zaboravim na ove što masiraju mozak svojim dokazima.
yebiga, nema smisla da se tamo nešto piše kad uvijek jedno te isti uništavaju temu svojim upadima i trollanjem(neki). a da ih stavim na ignore listu, pa onda ne bih ni skontao o čemu se priča, jer ne bih vidio pola postova u temi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2014, 15:05

pa Dzeko u januaru i Dzeko u oktobru, novembru i cini mi se dobar dio decembra uopce nije isti igrac..ovo je masina kakvu znamo, ono je krampa teska koju bi i ja da sam trener Sitija na tribine otjerao a ne na klupu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 19 jan 2014, 15:07

Postoji dobar broj forumasa koji se raduju kad Dzeko igra slabo i kad je na klupi,jedva to cekaju i uglavnom su samo tada na njegovoj temi.Ja to ne mogu razumijeti nikako ali tako stvari stoje.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2014, 15:13

Dzeko se trzno i to je urodilo plodom,igra u odlicnoj formi mada on moze jos puno bolje..Zavrsnice su mu prije bile strasne...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 19 jan 2014, 15:54

Virtu4l je napisao/la:
Ovo za portal je u najmanju ruku smiješno. Edina su vrijeđali i ponižavali oni koji su se i registrovali sa tom namjerom i njihov boravak na forumu je bio kratkog vijeka. Njih je bilo veoma malo, znamo odakle dolaze, a upravo vi ste im dali krila citirajući njihove postove i dali ste im na značaju. Da ste ih ignorisali i pustili moderatore da rade svoj posao ova tema bi bila mnogo ugodnija.

Sad je malo jasnije ko i šta orkestrira ;)
Hajde :mrgreen: to ti mene ubjeđuješ ili sebe......šta kažeš, moderatori radili svoj posao :mrgreen: vjerovatno i jesu, u skladu sa instrukcijama koje su dobivali....

ma rekoh, najbitnije je da Džekson daje golove

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 19 jan 2014, 16:10

drummer je napisao/la:Postoji dobar broj forumasa koji se raduju kad Dzeko igra slabo i kad je na klupi,jedva to cekaju i uglavnom su samo tada na njegovoj temi.Ja to ne mogu razumijeti nikako ali tako stvari stoje.
Upravu si brate.To su komsije sa --- SPAM --- I domaci izdajnici koji nemogu smislit da je nesto Bosansko dobro. Vole susjednu zemlju vise od one u kojoj su rodjeni!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jan 2014, 16:21

prvi put da bi volio da ne odigra neku utakmicu,to je ova nevazna protiv west hama

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 20 jan 2014, 00:07

ušao u formu Dž€KO..
al sve nekako osjećam da može bolje!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 20 jan 2014, 01:02

A ja bas nesto volim uci na ovu temi i vidjeti sta se sve kod nas smatra "kritikom" :D

Od vrijedjanja tipa "kloc i nevjernik", mijesanja u privatni zivot i spominjanja Amre, konstatacija da mu je karijera propala jer mu je novac udario u glavu, do spominjanja nekih nizerazrednih klubova kao mjesta gdje bi Dzeko (pardon "Krampa") trebao igrati.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jan 2014, 02:28

suhakrpa je napisao/la:A ja bas nesto volim uci na ovu temi i vidjeti sta se sve kod nas smatra "kritikom" :D

Od vrijedjanja tipa "kloc i nevjernik", mijesanja u privatni zivot i spominjanja Amre, konstatacija da mu je karijera propala jer mu je novac udario u glavu, do spominjanja nekih nizerazrednih klubova kao mjesta gdje bi Dzeko (pardon "Krampa") trebao igrati.
Hehe da to su bas visoko razvijeni komplek...ehh kritika. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jan 2014, 06:34

Dzeko je ko dobra sapunica nemozes ga prestat gledat.Ovi pljuvaci su vecinom pitari a ima ih i malo iz Zenicko Tuzlanskog kantona.Dzeko je vec zapisan u knjigu naj od najboljeg sto je BiH dala a tesko da ce ko u skoroj buducnosti ovako nesto uspjet ko on.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 jan 2014, 08:38

Dzekson, kada vise nikada ne bi dao nijedan gol niti za klub, niti za reprezentaciju treba da bude zlatnim slovima upisan u istoriju bosanskoherecegovackog nogometa. Mogu ja njemu opsovati zbog nekog promasaja, ovoga ili onoga, ali ga pljuvati zbog toga - NIKADA.
Volim te Bosno!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jan 2014, 13:37

Hoćemo li dozvolit da Aguero ili Negredo ili neko drugi pobjedi a ne naš Džeko? Glasaj te :D

https://www.facebook.com/mcfcofficial?v ... 126&rest=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 20 jan 2014, 16:53

Cudno je kako sudbina uvijek preokrene da je dzeko cityu potreban oko transfer roka. Prije sam mislio da dzeko jednostavno nije dovoljno dobar da bi uspio pored aguera negreda ballotelija itd. Ali sad mislim da je to jednostavno stvar neke reputacije, iako dzeko igra odlicno bit ce treca opcija na duge staze, zato mu je bolje da ide(cak i sada) ali manchester cuty mu to nece nikada dozvoliti jer znaju o kakvom se napadacu radi

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 jan 2014, 21:33

slika
Semper Fidelis

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 jan 2014, 22:13

fixator je napisao/la:slika
Negredo i Aguero ispred :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 21 jan 2014, 15:07

Hoće li početi večeras...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.