Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2014, 00:07

Mislim da nije htio to reći Arturo, htio je reći "Non molliamo un caso", u smislu: "Ne prepuštamo ništa slučaju", ali mu se zapetljao jezik. :mrgreen:

Nedvojbeno je bilo generacija koje su imale više zvijezda, jačih individualaca, zlatnih lopti, svjetskih šampiona, ali ovo što sada radimo je nešto izuzetno, sigurno jedan od najjačih Juventusa u historiji, bez obzira na nesretnu evropsku priču, priče o jakosti lige, ova generacija je ljepša i igra najbolji fudbal od kada pratim ovaj klub, a pratim ga koliko neki imaju godina ovdje. 8-)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 19 jan 2014, 00:27

Puno petljavine nazad, loših reakcija kad su gužve, ali bez obzira ovaj Juventus može uvijek zabiti gol više. Nekako sam siguran i poprilično opušten gledajući ove tekme jer kad se uzbiljimo na terenu zabijamo bez problema. I protiv Cagliarija i večeras.

Vidalov intervju poslije tekme, spada u kategoriju legendarnih. :lol:

Na ljeto treba rješiti Cuadrada i mislim da se na tome već sad radi. Zamisli kad Llora ili Tevez zadrže loptu pa je proslijede desno, a tamo neko ko ustvari zna i kome ne smiješ ostavljati onoliko prostora. Svaka čast Lichtu ali večeras je za razliku od prošle tekme bio očajan.

Jbt ako Vučko ode ja bih vratio Gabbijadinija.

VCD
Kontakt:

Post Postao/la VCD » 19 jan 2014, 00:52

WWDWWWWLWWWWWWWWWWWW :oops:

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2014, 01:02

Auguri Principino, ko bi rekao da ima 28 godina, vrijeme leti.
:mrgreen:
slika

Arturo odigrao 24 meca + 2 ulaska s klupe u svim takmicenjima, zabio 15 golova. :O

#MaxOUT

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 19 jan 2014, 11:59

Nakon sjajnog prvog poluvremena u kome je takodjer bilo par gresaka odigrali smo jako lose drugo poluvrijeme.

Da nije bilo Buffona vjerovatno bi rezultat bio drugaciji. Odbrana je ispadala strasno :roll: Nevjerovatno kako smo bili losi u prekidima.

Vise sam volio pobjedu od 1-0 nego sto smo primili dva gola i uz to dobili dva razlike. Volim cvrstinu u odbrani i volim kada su nasi protivnici nemocni. Sinoc to nije bio slucaj.
Conte on the performance of Marchisio:" Finally I can be quieter when I decide to not deploy Pirlo" [JTV]
Apsolutno. Dobitak je na toj poziciji. I bas mi je drago zbog slavljenika kome zelim jos bolju formu i sve najbolje.

Raspizdio me Claudio samo onim pasom kada je dodao direkt njihovom igracu u noge i kada su oni povukli kontru 3 na 3. Sreca Giorgio je to zaustavio.
JTV:Do you want to takes the time out?
Conte:"Yes, One after 25 min of the first half and the other after 25 min of the second half (smiles)
56. minut utakmice i razmisljam upravo kako bi bilo dobro da Conte moze pozvati time out :roll: bas smo se gubili u drugom poluvremenu.
There is an official offer for Gabbiadini, Galatasaray asked Gabbiadini to Juve (in co-ownership with Sampdoria), Mihajlovic rejected [GdS]
Manolo je sinoc bio fantastican. Borio se strasno. Namucio je nasu odbranu. Giorgio je ispadao strasno. A da ne pricam o udarcima lijevom nogom. Molio sam da ga Miha izvadi iz igre. Napredovao je strasno i mislim da ce samo biti jos bolji.
Juventus follows another young Dutchman from Ajax, Kishna [Winger / His agent is Mino Raiola] (via GdS)
o ovim mladima igracima nemam vise komentar...bacanje vise para...kada se ima prilika da se da njima sansa daje se nekim Padoinima, Mottama,...Zao mi je zbog toga sto se nema vise povjerenja u mlade igrace...
Tomorrow Lucci (Vucinis's agent) will fly to London to understand Arsenal's intentions. Juve asks 12 million for Vucinic [via GdS]
Kada sam vidio da ga Conte nije ubacio u igru kontao sam da je odlazak jako blizu. 12 mil je lijepa cifra i nadam se da ce otici po toj cijeni. Samo da se onda te pare ne potrose na neke polovnjake. Popizidio bih posteno...
In recent days, Bologna and Juventus have spoken about Sorensen and Sorensen could be a part of Diamanti's deal.
Juventus also can enter Giovinco in the deal for Diamanti, but if Vucinic leaves in January, it's difficult to leave for Giovinco
But Juventus seriously want Diamanti and would be to find another player or put more money for sign the player
kada sam spomenuo polovnjake evo jednog... :oops: pa majku mu je.bem :roll:

ne mogu da vjerujem da se cak i razmislja vise o njemu... :roll:
As reported by Gazzetta, after scoring the fourth goal by Pogba against Sampdoria, Juventus fans were chanting:""Do not sell Pogba""
Nek se cuje i glas navijaca...
Arsene Wenger:"We are looking at potential possibilities for us to get someone in, but we are not especially in for Vucinic." [Daily Mail]
Ne seri vec vadi funte...15 mil funti i vas je :P
There is a problem in the deal with Genoa for Marco Motta, the deal has postponed to resolve some bureaucratic problems [via GdS]
ovaj ko krpo :roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jan 2014, 12:08

Diamanti nije polovnjak, vec vrlo dobar igrac, virtuoz i pravi borac, u svakom slucaju je bolji od nasih backup igraca, pogotovo kad se uzme u obzir Vuciniceva nezainteresovanost.

Ali u svakom slucaju bih ja vise volio Berardija i Gabbiadinija da se vrate sljedece sezone.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 19 jan 2014, 12:19

Ma da smo ga doveli prije godinu ok za zamjene, ali sada je vec kasno. Ima lijepih godina a Bologna ga nece pustiti jeftino. Vec je polako poceo gubiti kompas i nije to onaj igrac od prije godinu dana. Bice i dalje nekih njegovih malih carolija ali to je nedovoljno i ne zelim ga u Juventusu vise.

Bolje da se te pare uloze u nesto mlado a kvalitetno i sa potencijalom da bude jos kvalitetnije(citaj Iturbe i tako ti igraci ;) )

Prodamo pola Sorensena(5 mil) i Vucinica(12 mil) plus pare od De Cegliea i Motte i to je lijepa cifra. Steta skrsiti vise od pola na Diamantija :roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2014, 12:40

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

#MaxOUT

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 19 jan 2014, 14:24

Juventus Stadium , con il match di ieri, raggiunta quota 83 milioni di euro di incassi!
Žemo do stotke do kraja sezone. :D

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 19 jan 2014, 14:25

Nek mi sam neko kaze da je Lulić za Juventusa, kad god ga gledam ko bezglava kokos, tehnika 0. :oops:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 19 jan 2014, 14:44

Drag je meni Lula, ali je činjenica da je Asa na neprirodnoj poziciji bolji od njega.

Jao gledam sad Lazio, kako su loši, a šta tek reći za ovaj Udinese. Mati draga primiše 3 gola sa igračem više. :oops:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2014, 15:01

Dijamanti jok, ima samo sut i nista vise...nama treba jedan brzi igrac gore, a ako to vec mora biti "polovnjak" iz Serije A onda je Cerci puno bolje rjesenje.

Berardi naravno naredne sezone, a pratiti i Gabijadinija..lijevo se spominje i Zilberto iz Udina, meni nije los igrac ono malo sto sam ga gledao, ali jos nedovoljno da ocjenim je li za Juve ili ne..

nema ba odbrana se raspada bez Bonucija dzaba je :P

a sto se tice Markzija, pisao sam ovdje il negdje drugo da treba na registu i prije neg sto ga je Konte stavio tu..ima karakteristike za tu poziciju, a to je jedini nacin da ga se probudi..mada cini se da smo ga prizvali konacno u 2014-oj...2013. je prespavao citavu sad je vec vrijeme , rodjendan je, ulazi se u ozbiljne godine , sad il nikad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 jan 2014, 15:22

macak88 je napisao/la:

Raspizdio me Claudio samo onim pasom kada je dodao direkt njihovom igracu u noge i kada su oni povukli kontru 3 na 3. Sreca Giorgio je to zaustavio.
Tomorrow Lucci (Vucinis's agent) will fly to London to understand Arsenal's intentions. Juve asks 12 million for Vucinic [via GdS]
Zar nije Arturo tu pogriješio? Ako misliš na onu petu.

I ja sam bio ubijeđen da će Vučko otići, ali nešto ne vjerujem. Neće se Conte tako lahko riješiti svog igrača.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 19 jan 2014, 15:52

Najbolji napadač lige bi prešao cifru od 20 golova sa Diamantijem u ekipi. :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jan 2014, 15:53

[youtube][/youtube]

Diamanti ima SAMO šut. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2014, 16:00

ok upravu si, igrac koji je prevalio 30-u i u karijeri jedino vrijedno pomena u vecim tekmama i na vecoj sceni sto je uradio je slobodnjak na CF-u je bas ono sto nam treba da se suprotstavimo Trabzonu, za Galatu i Kopenhagen se jos moramo pojacati..mozda Sau napravi prevagu :D

Dijamanti pojacanje i pozeljan, a Di Marija krampa..o sunce ti je.em haha nije ni cudo sto nam se smiju po drugim temama :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2014, 16:02

"Pojacanja" iz Serie A treba izbjegavati, sve iole mlado i kvalitetno smo vec zapazili.
Osim Quadrada i Iturbea nema igraca koji nam je potreban iz ove lige.

#MaxOUT

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 19 jan 2014, 16:06

Bio bi Di Marija pojačanje i to kakvo, ali Real je pustio Higuina i Oezila previše lahko, sumnjam da će i njega.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 jan 2014, 17:14

L'Avvocato je napisao/la:
macak88 je napisao/la:

Zar nije Arturo tu pogriješio? Ako misliš na onu petu.

I ja sam bio ubijeđen da će Vučko otići, ali nešto ne vjerujem. Neće se Conte tako lahko riješiti svog igrača.
pred kraj tekme je poslao loptu sa nasih 20-ak metara, ali drito u noge nekoga iz Dorije.. mene je vise zabrinulo to sto nije ni potrcao kasnije za tim igracem, vec je malo glumio Pirla u smislu "rijesit ce to nasa odbrana" :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 jan 2014, 17:38

JUVENTUS 55
Milano United 54 (utakmica manje)

Sta reci,koju poruku poslati :D ;) 8-) valjda izdrzimo do kraja... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.