Kakav Jahic i legenda. On jeste dobar igrac, ali frajer mi je strasno mrzak. Ne zna ni koliko godina nas klub ima.old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ako nije neki gigant, onda ce morati kroz projekte, ali opet ako nema veza samo se vrtimo u krug. Mozemo mi kenjati ovdje do zore, ali nama treba svjez kapital i to se odavno vec zna.bistrikboy je napisao/la:to nije zadatak direktora da on LICNO unese novac vec da to uradi kroz projekte...DzoleZeljo je napisao/la:Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...
Inace rasprava vam je bas glupa!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
cuj jeli stranacko orjentisan
pa jel tebi jasno da nema napredka ako nisi u stranci, da ne mozes dobiti posao ako nisi u stranci
nazalost to je danasnja realnost
sta mislis otkud tan kod pitica dosao jer ga je neki poznanik doveo ahahahaha jest al bakir
e tako ti je i za ostale...
pa jel tebi jasno da nema napredka ako nisi u stranci, da ne mozes dobiti posao ako nisi u stranci
sta mislis otkud tan kod pitica dosao jer ga je neki poznanik doveo ahahahaha jest al bakir

-
- Kontakt:
Ne kaki zivota tijest al bakir
barselonafan, ako si došao napisati da li neko kaki ili ne, nisi trebao dolaziti onda.lafomamone je napisao/la:Ne kaki zivota tijest al bakir
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da ti nesto ja kazem iskreno. Tako kao ti misli vise od 60% ljudi u ovoj drzavi i ZATO I JESMO U KURCU. Te stranke vas drze i koriske kako oni zele, i ono najgore jos su ti u glavu ubacili da bez stranke nista ne mozes.jug-onostalgicar je napisao/la:cuj jeli stranacko orjentisan
Ti jos uvijek vjeruj da je tako, slobodno, ali ja necu, posebno JER ZNAM DA MOZE i MORA. DOk se mi ne oslobodimo takvih, NAMA bolje nikada nece biti...
Drug da te upitam ovo: ako ti volis medicinu i volis pomoci ljudima jel smatras da si zasluzio poziciju doktora?InatSilanBosanski je napisao/la:Bitno je da Zeljo bude na prvom mjestu kod novog direktora.Ako ima ljubav onda ce se naravno truditi da sto bolje odradi pos'o.
Ja bi najsretniji bio da dodje neko ko je gladan uspjeha i da zna radit svoj posao pa makar na Kosevu visio svaku njihovu tekmu. On/a nek dodje i odradi svoj posao profesionalno i nek klub ima koristi od toga a sta ce i kako ce provoditi svoje privatno vrijeme i gdje ce trosit svoj kes me apsolutno ne interesuje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
svaka tebi cast ako si posao nasao bez stranke il neke veze u k.rcu smo jer je situacija takva eh sad mozes se prilagoditi ili opirati...DzoleZeljo je napisao/la:Da ti nesto ja kazem iskreno. Tako kao ti misli vise od 60% ljudi u ovoj drzavi i ZATO I JESMO U KURCU. Te stranke vas drze i koriske kako oni zele, i ono najgore jos su ti u glavu ubacili da bez stranke nista ne mozes.jug-onostalgicar je napisao/la:cuj jeli stranacko orjentisan
Ti jos uvijek vjeruj da je tako, slobodno, ali ja necu, posebno JER ZNAM DA MOZE i MORA. DOk se mi ne oslobodimo takvih, NAMA bolje nikada nece biti...
a za ovog barcelonfana - svaku srecu u nastavku za tvoj klub da otplatite sve dugove itd itd al ovako je kako ti kazem ti sad vjeruj il ne to je do tebe
-
- Kontakt:
Nisam nikakav barcelonafan, nemam pojma o cemu pricas uopste, i sad da te ubjedjujem ne pada mi na pamet.
Drugo, ne postoji osoba lovator u ovoj drzavi da nije stranacki orjentisan, niti je ikada postojala. Naravno mislim na ljude koji ovdje posluju, a ne vani. A to za Bakira, ako mu je uspjelo da dovede milijardera u nas fudbal ne da mu je sva cast, nego zasluzuje da vlada 1000 godina, nobela za ekonomiju i jos svasta nesto...Bakir je onda izuzetno sposoban covjek
Drugo, ne postoji osoba lovator u ovoj drzavi da nije stranacki orjentisan, niti je ikada postojala. Naravno mislim na ljude koji ovdje posluju, a ne vani. A to za Bakira, ako mu je uspjelo da dovede milijardera u nas fudbal ne da mu je sva cast, nego zasluzuje da vlada 1000 godina, nobela za ekonomiju i jos svasta nesto...Bakir je onda izuzetno sposoban covjek
Jel istina ovo 'old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
Željeznicar za život cijeli !
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Jeli ga neko kontaktirao iz našeg kluba? Jeste al' u qrcu.. A i pitanje je koliko bi Sanel mogao doprinijeti.. Pitarima bi bio veliko pojačanje jer oni nemaju ni po' igrača u vezi a nama bi možda predstavljao smetnju jer u vezi imamo more solidnih igrača (Zola, Svraka, Jamak, Tomić, Sadikovic, Hasanovic) koji imaju veću perspektivu i od kojih klub može imati više koristi..old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
BUDI ŽELJO !!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.
slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.

Ja te volim, volim Željo..
Zaboravio si kapitena Mirsu..jedan je Beslija Mirsadold school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
+ 1slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Sve to stoji ali igramo na dva fronta ako mislimo uzeti jedan od ova dva trofeja mora se pojacati ekipa ovako moli boga da se jos neko nepovrijedidino lj je napisao/la:+ 1slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a i drugi igraju na dva fronta... nismo jedini od timova na vrhu koji moraju i kup igrati...blu je napisao/la:Sve to stoji ali igramo na dva fronta ako mislimo uzeti jedan od ova dva trofeja mora se pojacati ekipa ovako moli boga da se jos neko nepovrijedidino lj je napisao/la:+ 1slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.

pogledaj, nama se vracaju zolotic, colic i kvesic +antolovic, znaci imamo 4 pojacanja a nismo ni feninfa potrosili ove zime da ih dovedemo... drugi se pojacavaju jer misle da kratkorocno igraci mogu donijeti trofej... a zapamti... i olimpic i sarajevo ce se na kraju sezone "raspasti"... kao i svake godine...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Ako je ova ekipa mogla onakav pritisak izdrzati nakon pada onda moze bit i sampionska.Najpametnija opcija jeste da se ovako nastavi sa ugovorima vise od jedne sezone.
Do kad ce Hodzic biti u Liverpulu na pripremama, kad se prikljucuje nasim pripremama ?