FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stvarno su pojedini komentari ovdje neozbiljni. Ovaj konkurs je sigurno korak ka profesionalizaciji kluba i kao takvog ga i treba gledati. Prvi put nakon dugo vremena ce se znati konkretne obaveze i odgovornosti direktora kluba i to je jako dobra stvar. Slozicemo se svi da je za neke stvari ipak potrebno znanje,tj. skola.
Ako se uspije naci kvalitetan covjek onda ga i treba platiti po zasluzi. Daj boze samo da opravda ocekivanja. U suprotnom ga razrijesis duznosti i to je to.
O dosadasnjem direktoru su ispisani eseji.
Ako se uspije naci kvalitetan covjek onda ga i treba platiti po zasluzi. Daj boze samo da opravda ocekivanja. U suprotnom ga razrijesis duznosti i to je to.
O dosadasnjem direktoru su ispisani eseji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Samo ljubav prema tebi nemam škole ničega.. 1921
Prethodnih mjeseci raja molila Boga da na mjesto direktora dodje neko novo ime i to bas putem konkursa. Dodje taj dan, raspise se konkurs i opet ne valja. Nije se rodio ko je narodu ugodio. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Interesantno..
http://www.e-novine.com/index.php?news=97126" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.e-novine.com/index.php?news=97126" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
kakav ba konkurs...to je paravan samo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pretpostavljam paravan da se rastale?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kakve su ovo budalestine vezano za raspisivanje konkursa. Pustite ljude da rade svoj posao.Manite se seljacke filozofije da se svi u sve petljaju i razumiju. Neki se prema klubu ponasaju ko da je u pitanju FK Saobracajac a ne FK Zeljeznicar,kao da smo u nekoj **** borbi za opstanak,zeljni titula i trofeja.Ohladite malo i ponasajte se ko pravi navijaci,ko navijaci najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH.
Cuj izbor direktora bez konkursa ? Pa jeste li vi normalni ? 

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Jaoo stručnjaka...
-
- Kontakt:
Dovedite vi nekoga ko je sposoban da vam pare namakne, hebo ti ove sa diplomama i fensi izgledom...
-
- Kontakt:
jedan momak sa orga se prijavio, za nadat se da ce ga primit 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Bitno je da Zeljo bude na prvom mjestu kod novog direktora.Ako ima ljubav onda ce se naravno truditi da sto bolje odradi pos'o.
Ako Bog da nekada u buducnosti, ovo je za nas realno ali i mjera !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...
-
- Kontakt:
kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mi smo navikli da nam u drzavi na celnim mjestima sjede ne obrazovani levati, zato nam i jeste ovakva situacija.TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Itekao nam treba covjek koji zna svoj posao da radi, znaci obrazovan, a ako je sposoban omugucit ce kontakte, veze, sponzore i sve sto mu je u opisu posla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
to nije zadatak direktora da on LICNO unese novac vec da to uradi kroz projekte...DzoleZeljo je napisao/la:Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...
Inace rasprava vam je bas glupa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ljudi tipa sirbegovica trebaju biti u upravnom odboru a ne na ovoj funkciji
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svakog placenika i izdajnika Zelje treba dobro izvizdati kada dodu opet na Grbavicu opet.old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
I bravo sto kazes za Bekrica. Ja se apsolutno slazem sa tobom. Momak je imao cast i kada mu nije islo, kada se zavadio sa Amarom, ali nikada nije Zelji okrenuo leda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.