FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 19 jan 2014, 02:43

Stvarno su pojedini komentari ovdje neozbiljni. Ovaj konkurs je sigurno korak ka profesionalizaciji kluba i kao takvog ga i treba gledati. Prvi put nakon dugo vremena ce se znati konkretne obaveze i odgovornosti direktora kluba i to je jako dobra stvar. Slozicemo se svi da je za neke stvari ipak potrebno znanje,tj. skola.
Ako se uspije naci kvalitetan covjek onda ga i treba platiti po zasluzi. Daj boze samo da opravda ocekivanja. U suprotnom ga razrijesis duznosti i to je to.
O dosadasnjem direktoru su ispisani eseji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

keMuj
Kontakt:

Post Postao/la keMuj » 19 jan 2014, 02:51

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
Samo ljubav prema tebi nemam škole ničega.. 1921

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jan 2014, 02:52

Prethodnih mjeseci raja molila Boga da na mjesto direktora dodje neko novo ime i to bas putem konkursa. Dodje taj dan, raspise se konkurs i opet ne valja. Nije se rodio ko je narodu ugodio. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2014, 04:03

Interesantno..
http://www.e-novine.com/index.php?news=97126" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

markan79

Post Postao/la markan79 » 19 jan 2014, 11:15

kakav ba konkurs...to je paravan samo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 11:20

Pretpostavljam paravan da se rastale?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jan 2014, 11:35

Kakve su ovo budalestine vezano za raspisivanje konkursa. Pustite ljude da rade svoj posao.Manite se seljacke filozofije da se svi u sve petljaju i razumiju. Neki se prema klubu ponasaju ko da je u pitanju FK Saobracajac a ne FK Zeljeznicar,kao da smo u nekoj **** borbi za opstanak,zeljni titula i trofeja.Ohladite malo i ponasajte se ko pravi navijaci,ko navijaci najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jan 2014, 11:57

Cuj izbor direktora bez konkursa ? Pa jeste li vi normalni ? :roll:
Željeznicar za život cijeli !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 19 jan 2014, 12:25

Jaoo stručnjaka...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 12:29

Dovedite vi nekoga ko je sposoban da vam pare namakne, hebo ti ove sa diplomama i fensi izgledom...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 jan 2014, 12:40

jedan momak sa orga se prijavio, za nadat se da ce ga primit ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 jan 2014, 12:56

Bitno je da Zeljo bude na prvom mjestu kod novog direktora.Ako ima ljubav onda ce se naravno truditi da sto bolje odradi pos'o.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2014, 12:57

Ako Bog da nekada u buducnosti, ovo je za nas realno ali i mjera !
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 19 jan 2014, 13:59

Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:11

TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.

Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 jan 2014, 14:14

kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2014, 14:14

TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Mi smo navikli da nam u drzavi na celnim mjestima sjede ne obrazovani levati, zato nam i jeste ovakva situacija.

Itekao nam treba covjek koji zna svoj posao da radi, znaci obrazovan, a ako je sposoban omugucit ce kontakte, veze, sponzore i sve sto mu je u opisu posla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jan 2014, 14:16

DzoleZeljo je napisao/la:
Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.

Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...
to nije zadatak direktora da on LICNO unese novac vec da to uradi kroz projekte...

Inace rasprava vam je bas glupa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jan 2014, 14:19

ljudi tipa sirbegovica trebaju biti u upravnom odboru a ne na ovoj funkciji

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:23

old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
Svakog placenika i izdajnika Zelje treba dobro izvizdati kada dodu opet na Grbavicu opet.

I bravo sto kazes za Bekrica. Ja se apsolutno slazem sa tobom. Momak je imao cast i kada mu nije islo, kada se zavadio sa Amarom, ali nikada nije Zelji okrenuo leda..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.