Po cemu je farsa Gredic rekao da smo duzni 3 miliona ali fino zapakovao !lafomamone je napisao/la:Zato sto logika kaze da ne moze biti istina. Pa jel ti vjerujes vise ocima svojim ili Gredicu? Kazem ponovo, to je obicna farsa za navijace nista drugopile87 je napisao/la:Ovi su mi najdrazi ne zna ni citati a pitao bi nestolafomamone je napisao/la:Zar nije u zeljinom interesu da istina izadje na vidjelood kud tebi da nije istina sto je receno na osnovu pitarske mahale jel ? Normalan covjek kad razluci izmedju oficijelnih podataka i mahalastine s ulice sta mislis sta uzme u razmatranje ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pile nisam nirekao da su sve pare od Adilovića došle drugo to što je došlo odma je puklo,treče raspitaj se za ove knjige nemam ja ništa sa tim to vaši govore nije ubleha naša-moja,četvrto zalibo me za vama rekao sam živite u ubjeđenju da ste u plusu. Živio ti meni.Da i da ti kažem ako znaš gdje strojorad tu sam se rodio stari imao kuću i kafanu a branio je za Sarajevo a i od ove mi familije ne navijaju svi za želju osim ovih što su tu i rade.pile87 je napisao/la:**** te pa ti si izrod svi ti navijaju za Zelju a ti tako. Ne znam kako vam se da vise lagati i izmisljati recimo evo ovo za Adilovica uplacena samo prva rata do sada i ostale jos dvije a po tebi vec razgrabljeno. I onda dodjete svi ovdje i satro se ibretite jos sto nam pisu na temi kme kme a ovdje izmisljate i pricate gluposti.Najnovija je nedo Bog da nam neko zaviri u knjige a prije 20 dana revizorska kuca bila u klubu. UBLEHA PITARSKA kao i uvijek ono sto ne mozete na terenu moze Gebels ovako samo tako i znate.sekac je napisao/la:Baja izvini što upadam ali čitaš li ti sport ili i on nije relevanatan, ili novine neke gdje se Amar prepucava sa Gredićem op-a baš u vezi Džekine love. Vidi jarane pitaš li se zašto vam djeca idu(Gojak jedan od največih talenata vaših naravno).Zašto se ne uplačuje staž i socijalno igračima (Sprečo,Bukal,Hadžiabdić ne mogu u penziju).Je li tuga da iz tako pozitivnog rada rođak mi na tuđu zdravstvenu ide na preglede a sata staža nema,šta če sutra kad mu zatreba za penziju?Za tvoj info pare od Adilovića su već razgrabljene a vidi ja koliko znam i prije Tana imali ste veči dug od Sarajeva .Ne znam ali mislim da je ovo jedna ogromna laž, zašto nisu izašli sa papirima javno. Evo jedan komentar vaših trenera i igrača "ne d'o Bog da neko zaviri u knjige" vaše naravno.Mislim da vas lažu a vi vjerujte i dalje da je tako ja znam puno o vama jer mi pola familije radi u Želji što igraći ,što treneri i neču više da komentarišem a i ovo sam napisao jer pun mi je ovih nebuloza i gluposti i živite i dalje u ubjeđenju da poslujete u plusu a ja mislim da i Sarajevo (i sa Tanom)još uvijek nije sve izmirilo i da treba još duga da se vrati a vi ni od kuda sve vratili ,ne znam kako, mora da je čarobni štapić upitanju.Uglavnom sretno vam bilo i dao Bog da je istina i da nemate ni feninga duga ,vjeruj mi nisam zloban samo sam realan i na zemlji. I ako ništa volio bi zbog ovih svojih što su dole na Grbavici da je sve to istina što se piše ali......Baja_Zvjerka je napisao/la:Fkt mi se ne da raspravljati, to su zvanicne informacije i nema razloga da ne budu tacne, jer se poklapa i sa izvjestajima poreske uprave, licence se r'jesavaju bez ikakvih problema jer ogromnih dugovanja nema, postojeca dugovanja od oko 1,2 miliona KM (UKUPNO) ce biti vracena kad dodje milion od Sehica, od Adilovica, Zukanovica, Cocalica, sto je otprilike tih 1,2 miliona KM... Poreska dugovanja postoje na stranici i zdravo djaci... Ovo nije tema Zelje ali sam morao odgovoriti jer se @koalem u svom postu dotakao Zelje...

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 19 jan 2014, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ne uvlači me u raspravu moj izvor je na Grbavici i ne vjerujem ja novinama ali ti izgleda vjeruješ jer haman pa Gredić je u novinam izjavio da ste u plusu.U svakom slučaju hvalite se da imate stadion je li tako koliko ljudi održava to pitaš li se, jesu li plačeni za to itd... mi to nemamo jer nemamo stadion ako ništa tu nema duga sa naše strane sad ono famozno za CSR to nam je otpisano treče ja mislim da si u krivu leglo je nešto para za Sesara i Husejinovića koliko znam ali to je minorno ali sad je pala tašna-mašna jbg Vincent Tan. Dobro me je demantovao nema šta blago vama.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve sto si napisao trebao si na Zeljinoj temi postati... Sve to o cemu pricas uklapa se u to da dugovanja postoje i da je vrlo lako moguce da je sve to u 1,2 miliona KM, samo sto je vama tesko povjerovati u sve to, ali Boze moj, to su titule i neki konstantan dotok love od uefe, prodaje igraca, tv prava i sl... Ili mislis da te penzije, zdravstvena, itd. su u multimilionskim cifrana, pa da im je Zeljo duzan 10 miliona... mi smo po dugovanjima poreskoj bili tu negdje, ali vi niste bili dobili ni marke ni od jednog igraca, pojedinacne stavke vasih prihoda su bile manje, imali ste puno vise zaposlenih (ovo kazem jer mi se tako cini, nema Zeljo 1000 zaposlenih pa da su ta dugovanja enormna kao sto ih ti zelis prikazati)...
Ti ako Sportu vjerujes, a toliko puta je napisao sranje od vijesti, onda si dovoljno rekao o svom izvoru informacija, pa sjeti se samo Osim odlazi radi neke pitarke, pa ko je po njima vama sve trebao doci, ma daj ba...
Opet se izvinjavam sto ovdje odgovaram, ne kontam sto ne postate na temi koja je predvidjena za to...
Hvala Piletu na demantu i pravom odgovoru...
Sarajevo ljubavi moja!
Evo samo jedna cinjenica (ČINJENICA)
Klub posluje u plusu a igrači nemaju plate i kirija se ne plaća i zdravstveno se ne placa
E sad,, moze li mi neko strucan objasniti ovaj fenomen?
Dakle ako klub ima VIŠAK sredstava a ne uplaćuje plate igračima i trenerima itd, kako je onda to povezivo sa ljudskim razumom? Ja koliko znam pozitivno se moze poslovati samo i samo u koliko su izmirene sve tekuće obaveze, a u to spadaju plaće radnicima, staž,PO, zdravstveno i ostale UGOVORNE obaveze.
Klub posluje u plusu a igrači nemaju plate i kirija se ne plaća i zdravstveno se ne placa
Dakle ako klub ima VIŠAK sredstava a ne uplaćuje plate igračima i trenerima itd, kako je onda to povezivo sa ljudskim razumom? Ja koliko znam pozitivno se moze poslovati samo i samo u koliko su izmirene sve tekuće obaveze, a u to spadaju plaće radnicima, staž,PO, zdravstveno i ostale UGOVORNE obaveze.
Opet laz igraci su svi isplacenirammstein je napisao/la:Evo samo jedna cinjenica (ČINJENICA)

-
- Kontakt:
Gori si ti pile majke mi, daješ važnost nekim klonovima na temu koja nema veze sa temompile87 je napisao/la:Opet laz igraci su svi isplacenirammstein je napisao/la:Evo samo jedna cinjenica (ČINJENICA)
Dakle ako klub ima VIŠAK sredstava a ne uplaćuje plate igračima i trenerima itd, kako je onda to povezivo sa ljudskim razumom? Ja koliko znam pozitivno se moze poslovati samo i samo u koliko su izmirene sve tekuće obaveze, a u to spadaju plaće radnicima, staž,PO, zdravstveno i ostale UGOVORNE obaveze.kasnilo jeste ali su isplaceni! Ljudi koji rade u klubu istina imaju zaostataka ali to nije nista novo to je tako godinama igraci su prioritet oni donose titule kada radnici u klubu budu imali rezultati ko igraci vjerovatno ce i njima biti plata na vijeme!

Pa dosta je ba vise lazi, dokle vise.Ne kakim po Tanu ni po bilo cemu sto je neko nekim trudom napravio ali brate kad je laz u pitanju ne mogu da mirno gledam.Rade Paprica 9 je napisao/la: Gori si ti pile majke mi, daješ važnost nekim klonovima na temu koja nema veze sa temom
http://www1.skysports.com/football/news/11095/9119202/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mouse je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news/11095/9119202/
Sarajevo's director of sport, Abdullah Ibrakovic, told Dnenvi Avaz: "Cardiff's manager Ole Gunnar Solskjaer gave the green light for a loan, just like the player's agent.
"Now the ball is on the striker's side. If he does come, he will be a great replacement for our best striker Nikola Komazec who just left us."

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ima li neko da zna tacnu situaciju oko Travancica, jer mnogi su nas uvjeravali da nas napusta na kraju sezone i da moramo platiti Celiku a koliko vidim on je nas igrac i ode sa ekipom na pripreme ... meni je jako drago sto je ostao jer smatram da je odlican igrac i da nam moze valjati. Svaka cast upravi na odlicno obavljenom poslu.
@Baja_Zvjerka
Sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme ? Nekad si bio normalan forumas a danas si na nivou Aldina- Done. Ohladi malo covjece prekucao si ovu temu u zadnje vrijeme. Znam da ti tesko pada sto svi mediji pisu o nama pa evo i Englezi ali to nije razlog da trolas temu i da se ti nekome ismijavas, pametnije ti je skupi sta para i odnosi igracima NK Zeljeznicara da ne sugaju okolo kako nemaju plate.
@Baja_Zvjerka
Sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme ? Nekad si bio normalan forumas a danas si na nivou Aldina- Done. Ohladi malo covjece prekucao si ovu temu u zadnje vrijeme. Znam da ti tesko pada sto svi mediji pisu o nama pa evo i Englezi ali to nije razlog da trolas temu i da se ti nekome ismijavas, pametnije ti je skupi sta para i odnosi igracima NK Zeljeznicara da ne sugaju okolo kako nemaju plate.
Baric i Purić potpisali na 2,5 godine
Travancic produzio ugovor na 2 godine
Nije konama lahko,zato i vise na temi al nekako su simpatico 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
Kako ce im biti lako, zivot od danas do sutra je zahebana stvar
Fino to je vec napredakaS_Roma je napisao/la:Baric i Purić potpisali na 2,5 godine

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
veteran 1987 je napisao/la:od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
"JOŠ OD 1926"
veteran 1987 je napisao/la:veteran 1987 je napisao/la:od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
onoliko koliko je VT predlozio jedan lik je u UO...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ovo je tema fks, i usput, mislite stvarno da Gredic smije javno lagati o dugovanju porezskoj i ostalim.. stigao bi demant u roku od 5 minuta.
travancic je bio 6mjeseci na posudbi i potpisao ugovor na 1,5 TAD.. a sad su ugovor prepravili na 2 godine.
travancic je bio 6mjeseci na posudbi i potpisao ugovor na 1,5 TAD.. a sad su ugovor prepravili na 2 godine.
Hajmo raja imena ko je reprezentetivac koji je najavljen na TV-1,a da bi mogao doci u Sarajevo.Na jednoj f.b. stranici procitah da je to Sanel Jahic.Inace jako puno imaju tacnih i provjereni informacija,znaju dosat stvari da napisu i na kraju budu tacne.
Zna li neko nesto vise.
Zna li neko nesto vise.

-
- Kontakt:
Uvijek ste imali 'lude' golmaneHead je napisao/la:
Otisli za Citluk,al pazi Deje sa tablom FKS.Kako je on lud lik![]()
![]()
![]()
![]()