BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mirza dobio 1.set 6:1 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
6-1 prvi set. Mali problemi na kraju seta ali za sad pokazuje koje gazda 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sad idu standardni problemi o kojima sam pisao na prethodnim stranicama 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirza vraca break 2-3 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Samo neka servira kako treba, nadam se da će ovo riješiti u dva seta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čovjek baš ima prevrtljivu igru, ali se nadam da će protivnik uzeti još samo jedan (ili nijedan) game.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ma otresce ga Mirza go slinu 

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od 0-3 do 4-3 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Klasični pad koncentracije kao i uvijek. Kad ne uđe prvi servis, nema plan b, žuri, srlja i pokušava brzo da riješi poen. Protivnik ne mora ništa da uradi. Ovaj problem ga je mnogo puta koštao. Kada otkloni tu blokadu, život će mu biti mnogo ljepši.BaDa12 je napisao/la:Čovjek baš ima prevrtljivu igru, ali se nadam da će protivnik uzeti još samo jedan (ili nijedan) game.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda 6-1/6-3
Pad koncentracije, opuštanje. Previše rano je skontao da je pobjedio,to se ne smije dešavat. Maksimalno do kraja treba igrat.
Pad koncentracije, opuštanje. Previše rano je skontao da je pobjedio,to se ne smije dešavat. Maksimalno do kraja treba igrat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Cestitke Mirza, jos jedna pobjeda i eto ga u glavnom zrijebu.
Raduje procenat realizacije prvog servisa, to je ono što se traži na ovakvoj podlozi. Sreća pa nijemac nije iskoristio onaj pad početkom drugog seta.
Sad vjerovatno slijedi stari znanac, Ante Pavić. Posljednji put su igrali 2010. godine na futuresu u Hrvatskoj gdje je Mirza veoma tijesno slavio 2-1 u setovima. Pavić kao i Mirza, voli brže podloge, ali Mirza je bolji igrač i sigurno je favorit.
Sad vjerovatno slijedi stari znanac, Ante Pavić. Posljednji put su igrali 2010. godine na futuresu u Hrvatskoj gdje je Mirza veoma tijesno slavio 2-1 u setovima. Pavić kao i Mirza, voli brže podloge, ali Mirza je bolji igrač i sigurno je favorit.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar Mirza, neka prođe i tog Pavića, i valjda dobije nešto love, a valjda i bodova već u 1. kolu. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza bi prolaskom bi dobio 5 bodova. http://www.heilbronn-open.de/turnier/pr ... unkte.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir za 100 pozicija ima bolji rejting od Mirze (Damir 144 - Mirza 244) i 190 bodova više od Mirze (378-188)
Damir za 100 pozicija ima bolji rejting od Mirze (Damir 144 - Mirza 244) i 190 bodova više od Mirze (378-188)

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bitno je da imamo igrače i za brze i spore podloge. Od Damira se možemo nadati uspjesima na slow/medium HC-u i šljaci, a Mirza može nešto pokušati na travi i eventualno fast HC-u (pretežno dvorani).
nema bodova od prvog kolaChapman je napisao/la:Dobar Mirza, neka prođe i tog Pavića, i valjda dobije nešto love, a valjda i bodova već u 1. kolu.

i jel ko oktrio neki stream nesto za ovaj turnir ? hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Moze li mi neko objasniti zasto Mirza,nije igrao za DC BiH? I da li ce igrati sad protiv Grcke?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nesuglasice sa bivšim selektorom Daverom Vranićem. Sad se nadamo da će igrati, vidjećemo.esprit24 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Mirza,nije igrao za DC BiH? I da li ce igrati sad protiv Grcke?
Inače:
https://en.wikipedia.org/wiki/ATP_Ranki ... present.29

- legenda reala
- Kontakt:
Valjda će ovaj Damirov uspjeh i na njega uticati, imao je onu pobjedu protiv Janowicza, zaradio je pare, ali to nije iskoristio na najbolji mogući način, nadam se da će Damir bolje iskoristiti ovaj svoj rezultat sa AO i novac koji je zaradio, Mirzi očigledno tenis nije na prvom mjestu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Posto vidim da se dosta razumijes u tenis,zanima me koliko je novca potrebno da se angazuje iole ozbiljan trener uz kojeg bi teniser mogao nadograditi svoju igru,i kolko je realno da Mirza ili Damir angazuju nekog od stranih treneraDukeOfWellington je napisao/la:Nesuglasice sa bivšim selektorom Daverom Vranićem. Sad se nadamo da će igrati, vidjećemo.esprit24 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Mirza,nije igrao za DC BiH? I da li ce igrati sad protiv Grcke?
Inače:
https://en.wikipedia.org/wiki/ATP_Ranki ... present.29
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.