FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrinaJedina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrinaJedina » 19 jan 2014, 02:59

mikimaus je napisao/la:Adnan Zahirovic kazu :)
Ko kaže? Manite se mahalske priče "rekla-kazala" molim vas..

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 19 jan 2014, 04:02

od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
"JOŠ OD 1926"

pitar13
Kontakt:

Post Postao/la pitar13 » 19 jan 2014, 08:42

Jel krenuo onaj Slovenac, očekuje se u ova 2 , 3 dana!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 08:52

veteran 1987 je napisao/la:od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
jedan, al vrijedan :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jan 2014, 10:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Fkt mi se ne da raspravljati, to su zvanicne informacije i nema razloga da ne budu tacne, jer se poklapa i sa izvjestajima poreske uprave, licence se r'jesavaju bez ikakvih problema jer ogromnih dugovanja nema, postojeca dugovanja od oko 1,2 miliona KM (UKUPNO) ce biti vracena kad dodje milion od Sehica, od Adilovica, Zukanovica, Cocalica, sto je otprilike tih 1,2 miliona KM... Poreska dugovanja postoje na stranici i zdravo djaci... Ovo nije tema Zelje ali sam morao odgovoriti jer se @koalem u svom postu dotakao Zelje...
Baja izvini što upadam ali čitaš li ti sport ili i on nije relevanatan, ili novine neke gdje se Amar prepucava sa Gredićem op-a baš u vezi Džekine love. Vidi jarane pitaš li se zašto vam djeca idu(Gojak jedan od največih talenata vaših naravno).Zašto se ne uplačuje staž i socijalno igračima (Sprečo,Bukal,Hadžiabdić ne mogu u penziju).Je li tuga da iz tako pozitivnog rada rođak mi na tuđu zdravstvenu ide na preglede a sata staža nema,šta če sutra kad mu zatreba za penziju?Za tvoj info pare od Adilovića su već razgrabljene a vidi ja koliko znam i prije Tana imali ste veči dug od Sarajeva .Ne znam ali mislim da je ovo jedna ogromna laž, zašto nisu izašli sa papirima javno. Evo jedan komentar vaših trenera i igrača "ne d'o Bog da neko zaviri u knjige" vaše naravno.Mislim da vas lažu a vi vjerujte i dalje da je tako ja znam puno o vama jer mi pola familije radi u Želji što igraći ,što treneri i neču više da komentarišem a i ovo sam napisao jer pun mi je ovih nebuloza i gluposti i živite i dalje u ubjeđenju da poslujete u plusu a ja mislim da i Sarajevo (i sa Tanom)još uvijek nije sve izmirilo i da treba još duga da se vrati a vi ni od kuda sve vratili ,ne znam kako, mora da je čarobni štapić u pitanju.U glavnom sretno vam bilo i dao Bog da je istina i da nemate ni feninga duga ,vjeruj mi nisam zloban samo sam realan i na zemlji. I ako ništa volio bi zbog ovih svojih što su dole na Grbavici da je sve to istina što se piše ali......
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2014, 10:15

sekac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Fkt mi se ne da raspravljati, to su zvanicne informacije i nema razloga da ne budu tacne, jer se poklapa i sa izvjestajima poreske uprave, licence se r'jesavaju bez ikakvih problema jer ogromnih dugovanja nema, postojeca dugovanja od oko 1,2 miliona KM (UKUPNO) ce biti vracena kad dodje milion od Sehica, od Adilovica, Zukanovica, Cocalica, sto je otprilike tih 1,2 miliona KM... Poreska dugovanja postoje na stranici i zdravo djaci... Ovo nije tema Zelje ali sam morao odgovoriti jer se @koalem u svom postu dotakao Zelje...
Baja izvini što upadam ali čitaš li ti sport ili i on nije relevanatan, ili novine neke gdje se Amar prepucava sa Gredićem op-a baš u vezi Džekine love. Vidi jarane pitaš li se zašto vam djeca idu(Gojak jedan od največih talenata vaših naravno).Zašto se ne uplačuje staž i socijalno igračima (Sprečo,Bukal,Hadžiabdić ne mogu u penziju).Je li tuga da iz tako pozitivnog rada rođak mi na tuđu zdravstvenu ide na preglede a sata staža nema,šta če sutra kad mu zatreba za penziju?Za tvoj info pare od Adilovića su već razgrabljene a vidi ja koliko znam i prije Tana imali ste veči dug od Sarajeva .Ne znam ali mislim da je ovo jedna ogromna laž, zašto nisu izašli sa papirima javno. Evo jedan komentar vaših trenera i igrača "ne d'o Bog da neko zaviri u knjige" vaše naravno.Mislim da vas lažu a vi vjerujte i dalje da je tako ja znam puno o vama jer mi pola familije radi u Želji što igraći ,što treneri i neču više da komentarišem a i ovo sam napisao jer pun mi je ovih nebuloza i gluposti i živite i dalje u ubjeđenju da poslujete u plusu a ja mislim da i Sarajevo (i sa Tanom)još uvijek nije sve izmirilo i da treba još duga da se vrati a vi ni od kuda sve vratili ,ne znam kako, mora da je čarobni štapić upitanju.Uglavnom sretno vam bilo i dao Bog da je istina i da nemate ni feninga duga ,vjeruj mi nisam zloban samo sam realan i na zemlji. I ako ništa volio bi zbog ovih svojih što su dole na Grbavici da je sve to istina što se piše ali......
**** te pa ti si izrod svi ti navijaju za Zelju a ti tako. Ne znam kako vam se da vise lagati i izmisljati recimo evo ovo za Adilovica uplacena samo prva rata do sada i ostale jos dvije a po tebi vec razgrabljeno. I onda dodjete svi ovdje i satro se ibretite jos sto nam pisu na temi kme kme a ovdje izmisljate i pricate gluposti.Najnovija je nedo Bog da nam neko zaviri u knjige a prije 20 dana revizorska kuca bila u klubu. UBLEHA PITARSKA kao i uvijek ono sto ne mozete na terenu moze Gebels ovako samo tako i znate.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 jan 2014, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 10:16

Sve sto si napisao trebao si na Zeljinoj temi postati... Sve to o cemu pricas uklapa se u to da dugovanja postoje i da je vrlo lako moguce da je sve to u 1,2 miliona KM, samo sto je vama tesko povjerovati u sve to, ali Boze moj, to su titule i neki konstantan dotok love od uefe, prodaje igraca, tv prava i sl... Ili mislis da te penzije, zdravstvena, itd. su u multimilionskim cifrana, pa da im je Zeljo duzan 10 miliona... mi smo po dugovanjima poreskoj bili tu negdje, ali vi niste bili dobili ni marke ni od jednog igraca, pojedinacne stavke vasih prihoda su bile manje, imali ste puno vise zaposlenih (ovo kazem jer mi se tako cini, nema Zeljo 1000 zaposlenih pa da su ta dugovanja enormna kao sto ih ti zelis prikazati)...
Ti ako Sportu vjerujes, a toliko puta je napisao sranje od vijesti, onda si dovoljno rekao o svom izvoru informacija, pa sjeti se samo Osim odlazi radi neke pitarke, pa ko je po njima vama sve trebao doci, ma daj ba...

Opet se izvinjavam sto ovdje odgovaram, ne kontam sto ne postate na temi koja je predvidjena za to...

Hvala Piletu na demantu i pravom odgovoru... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 10:18

Pa Greda i lupa ove cifre upravo zbog Tana, da raji oci zamaze. Kad si prije cuo nekoga od njih da javno prica o finansijama? Nikad. Ovo ti je ono evo pitari se oparise rade neke super stvari, e hajde da se i mi malo, ko fol, prihvatimo posla, da nas ne prozivaju po ulici. Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu, eto to ti je to. Nikome od njih i nije u interesu da se prikaze stvarno stanje, i ovi nasi bi mutili da cika Tan nije insistirao da se prikaze kako jeste

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2014, 10:20

lafomamone je napisao/la:Pa Greda i lupa ove cifre upravo zbog Tana, da raji oci zamaze. Kad si prije cuo nekoga od njih da javno prica o finansijama? Nikad. Ovo ti je ono evo pitari se oparise rade neke super stvari, e hajde da se i mi malo, ko fol, prihvatimo posla, da nas ne prozivaju po ulici. Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu, eto to ti je to. Nikome od njih i nije u interesu da se prikaze stvarno stanje, i ovi nasi bi mutili da cika Tan nije insistirao da se prikaze kako jeste
Najveci probelm sarajeva je to sto ne prikazuju u Zelji pravo stanje jel to hoces da kazes ?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 jan 2014, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 10:22

FKS uopste nema finansijskih problema, ne znam od kud ti te gluposti

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jan 2014, 10:23

Postali ste isti kao i oni!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2014, 10:24

lafomamone je napisao/la:FKS uopste nema finansijskih problema, ne znam od kud ti te gluposti
Jarane ti ne znas ni citati izvini necemo dalje :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 10:26

Dugo nisam konfuzniji post procitao, drz'te se vi Tana, manite se komentarisanja Zeljinih dugova o kojima pojma nemate, nego iz vas odgovara pitarluk...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 10:31

Zar nije u zeljinom interesu da istina izadje na vidjelo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2014, 10:38

lafomamone je napisao/la:Zar nije u zeljinom interesu da istina izadje na vidjelo
Ovi su mi najdrazi ne zna ni citati a pitao bi nesto :lol: od kud tebi da nije istina sto je receno na osnovu pitarske mahale jel ? Normalan covjek kad razluci izmedju oficijelnih podataka i mahalastine s ulice sta mislis sta uzme u razmatranje ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jan 2014, 10:39

Pile zaboravio si onu pricu da je Osima sipa privodila. :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2014, 10:41

terabajt je napisao/la:Pile zaboravio si onu pricu da je Osima sipa privodila. :lol:
Dva puta najmanje

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 10:44

pile87 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Zar nije u zeljinom interesu da istina izadje na vidjelo
Ovi su mi najdrazi ne zna ni citati a pitao bi nesto :lol: od kud tebi da nije istina sto je receno na osnovu pitarske mahale jel ? Normalan covjek kad razluci izmedju oficijelnih podataka i mahalastine s ulice sta mislis sta uzme u razmatranje ?
Zato sto logika kaze da ne moze biti istina. Pa jel ti vjerujes vise ocima svojim ili Gredicu? Kazem ponovo, to je obicna farsa za navijace nista drugo

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jan 2014, 10:50

Boze dragi koliko se gluposti ispise. Raspravljate o necemu o cemu ama bas nista ne znate,i spremni ste na sve u toj glupoj raspravi.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 19 jan 2014, 10:50

Ovi su mi najdrazi ne zna ni citati a pitao bi nesto :lol: od kud tebi da nije istina sto je receno na osnovu pitarske mahale jel ? Normalan covjek kad razluci izmedju oficijelnih podataka i mahalastine s ulice sta mislis sta uzme u razmatranje ?[/quote]
Zato sto logika kaze da ne moze biti istina. Pa jel ti vjerujes vise ocima svojim ili Gredicu? Kazem ponovo, to je obicna farsa za navijace nista drugo[/quote]

maaa jooj u ovoj drzavi jedine ublehe su DIno i Ibrak kako oni kazu, i Tan koji ne postoji....
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 11 gostiju.