FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:28

koalem je napisao/la:
rammstein je napisao/la:baja zvjerka jes to stvarno povjerovao onom izvjestaju :o
pa druze i moj gazda, prije 10.ak godina kad sam honorarno radio ukaficu je prikazivao PDV kontroli zaradu od 45 KM dnevno a uzimao 1300 KM :D
ili, ukucaj Blekicev izvjestaj o "poslovanju u plusu" :D
Hoces dalje?
Onaj izvjestaj je krajnje smijesan
Ja neću to da komentarišem. Doći će i oni i reći 'Izvještaj Sarajeva nije tačan. Tan nije potpisao.' Ne ulazim u to.
Već sam par puta rekao, halalio bi još jednu godinu bez titule, ako ćemo na nekom strateškom planu biti ispred svih. To je ono što na duže staze utiče na sve ostalo.
Jeste tacan jer je satajevo u javnom listu izdalo saopstenje svim potrazivacima da se jave do određenog datuma i traze svoj novac
kada je prosao taj datum, svi koji su se javili su predali zahtejeve, advokati su uzeli slucajeve i nekoliko ih je odbaceno, dok su ostali stavljeni na listu DUGOVANJA
Kada je Tan dosao u klub, trazio je da reviiziju urade njegovi ljudi a da sve podatke koje budu trazili dobiju... kada je svaka MARKA dosla na sunce, Tan je dao dozvolu i rok do kada se dio duga mora rjesiti...
Tako da je dug nas od oko 6 000 000 sasvim tacan
Medjutim, klub u cijoj racunici 800 000 KM visi u zraku tj ne zna se sta je ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:33

Ne sekiram se ja za dug, kad je Kardifu otplatio oko 90 milionceka i nama ce 6 :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:33

-Obaveze prema Poreznoj upravi su 1.100.000 KM
-i 1.200.000 KM kamate
- Postoje još obaveze prema radnicima od nekih 200.000
-trenerima i igračima, uključujući i premije za ranije godine (2011, 2012…) od nekih 200.000
Ukupno dolazimo do cifre ukupnog duga od 3,5 miliona KM,

1 100 000 +
1 200 000 +
200 000 +
200 000
=2 700 000

a dug je 3 500 000 mil
e sad gdj je razlika? jel jednog ekonomistu stid izaci i reci OTPRILIKE, OKO, NEGDJE OKO IZMADJU?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:36

Trud je uzaludan, u osnovnu ponovo i nauci da citas a nakon toga i samostalno zakljucujes... :oops:

Covjek je tu rekao 2 najvece stavke, postoje dugovanja EPBiH, Voda, Security, pojedinacne tuzbe, ali sta ima nabrajati kad to svi znaju, samo vi lafo nekakve gluposti pronalazite koje bi i dijete iz 2. Osnovne skontalo kada bi to fkt bilo istina, ovako se samo ofirate i ispadate jadni nesto dokazujuci da je slagao, pa nije covjek vesla sis'o Bgte...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Trud je uzaludan, u osnovnu ponovo i nauci da citas a nakon toga i samostalno zakljucujes... :oops:

Covjek je tu rekao 2 najvece stavke, postoje dugovanja EPBiH, Voda, Security, pojedinacne tuzbe, ali sta ima nabrajati kad to svi znaju, samo vi lafo nekakve gluposti pronalazite koje bi i dijete iz 2. Osnovne skontalo kada bi to fkt bilo istina, ovako se samo ofirate i ispadate jadni nesto dokazujuci da je slagao, pa nije covjek vesla sis'o Bgte...
- Obaveze prema Poreznoj upravi su 1.100.000 KM po osnovu glavnice i 1.200.000 KM za kamate. Trenutno se radi na tome da se klubovima oproste kamate, a da se glavnica plaća u ratama kroz petnaest godina, pa da se tako vrati dug. Nadamo se da će taj prijedlog izmjene propisa proći. Evo, mogu se i pohvaliti da je taj prijedlog i iniciran u našem Izvršnom odboru, kao i da je jedan član našeg Predsjedništva na sebe preuzeo obavezu da tu inicijativu predloži i u Parlamentu FBiH pa ćemo vidjeti da li će biti sluha za to.

- Prema tome, imamo tu obavezu od 2.300.000 KM. Postoje još obaveze prema radnicima od nekih 200.000 KM, zatim prema trenerima i igračima, uključujući i premije za ranije godine (2011, 2012…) od nekih 200.000 KM. Ukupno dolazimo do cifre ukupnog duga od 3,5 miliona KM, ali je od toga 2,3 miliona za poreze za koje se nadamo da ćemo ih riješiti na navedeni način. Dodat ću, a to je vrlo važno, da imamo i potraživanja od 1.200.000 KM. To su slučajevi Šehić, Adilović, Cocalić i Hajradinović.

evo ti mi nadji ovih 800 000 kad ja ne znam citati

EEE TU SMO...
potrazivanja na sve strane, dugova na sve strane al tu stane sve u 800 000 jel de
odakle ste vi vratili onu cifru koju on kaze dugovanja kad vam skaljica izbacuju iz stana i covjeku i sad dugujete plate a vlasniku kiriju
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 19 jan 2014, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:39

Danas nasi idu u Citluk.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:41

Sarajlijc@ je napisao/la:Danas nasi idu u Citluk.
jesul svim igracima nasim placene kirije? :D nemoj da se vrate a koferi pred vratima :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:43

Koji lik u pm. Boli tebe briga, ti si 1000-i klon, pa mozes pisati kako ti se pise, a ja ne zelim dobiti ban... Ko je sposoban da skonta, skonto je, ko nije, djaba mu objasnjavati... U pravu si, sva dugovanja stanu u tih 800.000, odn. UKUPNO 1,2 ili 1,3 miliona... To je to, uzivaj...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:44

rammstein je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Danas nasi idu u Citluk.
jesul svim igracima nasim placene kirije? :D nemoj da se vrate a koferi pred vratima :mrgreen:
Nece valjda, cuo sam da Ogiju i Tadejevicu fali po 20 km za kiriju, ali eto sredit ce se nekako valjda :mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji lik u pm. Boli tebe briga, ti si 1000-i klon, pa mozes pisati kako ti se pise, a ja ne zelim dobiti ban... Ko je sposoban da skonta, skonto je, ko nije, djaba mu objasnjavati... U pravu si, sva dugovanja stanu u tih 800.000, odn. UKUPNO 1,2 ili 1,3 miliona... To je to, uzivaj...
znaci dodjes na temu, zajases, ja ti dam u ciframa sve sto pise i ti mene nazivas klonom :)
lijepo
pametnije vam je da se bavite situacijom u klubu nego nama, vidim da si stigao napisati i to da imate na kraju 1.2 mil duga, u pravu si, tako je, u stvari nemate nista duga, radite u plusu, sto igraci nemaju plata to je visa sila neka, stanka, drzava ... ko zna
a pogledaj samo kako nabraja Cocalica za koga ste dobili lovu, adilovica za kojeg necete dobiti lovu jer je transfer bio koliki i vas dug prema njemu, pitaj njegovog starog i od olimpica ste dobili prvu ratu ima jos 50 000 :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:54

Nije te niko nista bio pitao, upleo si se nepozvan, odgovorio sam koalemu koji je komentarisao Zelju... A klon si, banovan, pa opet neki dan registrovan... ;)

Opet procitaj oba dijela intervjua sa Gredicem i sve ce ti se reci ko nam koliko dodje, od cega imamo prihode, itd. Kad procitas, javi se na temi Zelje pa da popricamo, ovdje nema smisla da smaramo ljude a tema je o Sarajevu... Hvala...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije te niko nista bio pitao, upleo si se nepozvan, odgovorio sam koalemu koji je komentarisao Zelju... A klon si, banovan, pa opet neki dan registrovan... ;)

Opet procitaj oba dijela intervjua sa Gredicem i sve ce ti se reci ko nam koliko dodje, od cega imamo prihode, itd. Kad procitas, javi se na temi Zelje pa da popricamo, ovdje nema smisla da smaramo ljude a tema je o Sarajevu... Hvala...
nikakav ja klon nisam, a registrovao sam se prvi put nakon 2011. godine tj poslije zavrsetka prve godine faksa :)
razlog je jer sad imam vise slobodnog vremena nego prije
intervju procitan i sa tacke gledista ekonomiste, ima rupa vise nego sto mislis... eto.. toliko...pravo stanje moze dati samo samostalna revizorska kuca, tj nacin na koji je to sarajevo uradilo

ne zelim pisati po vasoj temi, ne citam je , niste mi ni malo interesantni

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 19 jan 2014, 01:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije te niko nista bio pitao, upleo si se nepozvan, odgovorio sam koalemu koji je komentarisao Zelju... A klon si, banovan, pa opet neki dan registrovan... ;)

Pereš.Ne interesuje nas tvoj klub, postoji tema o tvom klubu pa tamo vodi te svoje analize i te tacne statisticke podatke.Upadas s nekom papanskom pricom fol spustas nekome, mislis da nekog dotices, nahranis svoj ego ljubomorni i napaceni i fol na kraju ti neces da te banuju.I jos jednom peres nas o nebitnim klubovima stvarima osobama.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 02:00

Nismo ti interesantni a sve o Zelji znas i pises na temi Sarajeva o njemu, a ne zanima te... :lol:
Sa aspekta ekonomiste mi objasni sve na Zeljinoj temi, jer nece biti offtopic... Gdje su te rupe, slobodno pisi, ali argumentovano, nemoj lupati kao do sada...

@janini, ko si sad ti?

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 19 jan 2014, 02:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nismo ti interesantni a sve o Zelji znas i pises na temi Sarajeva o njemu, a ne zanima te... :lol:
Sa aspekta ekonomiste mi objasni sve na Zeljinoj temi, jer nece biti offtopic... Gdje su te rupe, slobodno pisi, ali argumentovano, nemoj lupati kao do sada...

@janini, ko si sad ti?
To je najmanje bitno, bitno je ovo gore sto sam ti naveo.Pereš da skratim pises na ovoj temi o nebitnim i glupim stvarima.Jesi nahranio dusu napacenu?Ajd sad setaj mozes leci miran.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jan 2014, 02:02

kada su se vech sjatili svi skretnichari ovog svijeta na nashu temu,postavio bih im pitanjce

shta se desilo sa 2,300 000 km kojih ste planirali za 2013 god?????????plan vam je bio 4.600 000 realizacije,nije loshe,fino ste zaradili 2013,preko 2 cigle,e sada nam recite shta ste uradili sa tolikom zaradom??????

VVVBK

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 02:03

Postavi pitanje na odgovarajucoj temi, ja vise ne odgovaram ovdje, necu da perem ljude, ima tema za to... Janini ce se naljutiti... :lol:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jan 2014, 02:06

nechu zaspati cijelu noch ako ne odgovorish,vjeruj mi

VVVBK

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 19 jan 2014, 02:19

Hoćete li se smiriti ili namjeravate nastaviti pisati bespotrebne stvaru?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 19 jan 2014, 02:36

Adnan Zahirovic kazu :)
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, JavierBosnia, Lecler, skoJaa i 95 gostiju.