Zivjelo!Sarajlijc@ je napisao/la:Zivjelo BH novinarstvo!

Evo insajderska za sve portale, Nikola Mikelini pred potpisom!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zivjelo!Sarajlijc@ je napisao/la:Zivjelo BH novinarstvo!
Kokuzi nikome nisu interesantnisvejedno je napisao/la:Pitari kako ne kontate da vam se preko nekih listova napumpava cijena.
Prije izbora Jarnija pominjao se Koler,nesto tako,kao zanima se Olimpic za njega a sada se kao mi zanimamo za Jahica a mi opet pojma nemamo.
Tu sam brate, neka imena su u opticajuhilmo je napisao/la:Gdje li nam je @sabinho da nam on koju novinarsku priču baci...![]()
![]()
![]()
Nego kako se vama sviđaju nove LK na službenoj, samo se nadam da će se uredno ažurirati.
Vi ste giganti svako vam je pljen!Sarajlijc@ je napisao/la:"Pisaj po radnickim klubovima" Vincent Tan.
Ako ćemo realno? Željo osvojio toliko titula, Sarajevo niti jednu od 2007. i opet smo u boljoj finansijskoj situaciji od vas. A finansije (bez dugova prema igračima, bez dugova prema uposlenicima, računi odblokirani, bolji uslovi na pripremama, akademija, finansijska stabilnost ukratko) su ono što će u budućnosti uveliko uticati na rezultate. Dok je Željo osvajao titule u ispodprosječnoj ligi, Sarajevo je išlo nekim drugim putem. Putem da prvo obezbjedi sve ostalo, pa tek onda da napadne ono što nam je najdraže (Ovo važi naravno od kad su novi ljudi u klubu). Iskreno se nadam da će Željo, kao i svi bh. klubovi ostvariti ovo što smo mi. Vidim vas kao šampione još ovu godinu, a onda nakon toga, ko zna kad.. Bez ikakvog provociranja.Elegant je napisao/la:Vi ste giganti svako vam je pljen!Sarajlijc@ je napisao/la:"Pisaj po radnickim klubovima" Vincent Tan.
Posjetiš linkove kao što su: http://www.cardiffcityforum.co.uk/viewt ... 2&t=133187" onclick="window.open(this.href);return false; ili http://www1.skysports.com/football/news/11095/9119202/" onclick="window.open(this.href);return false; i vidiš da se taj Velikonja povezuje sa Sarajevom i da sigurno nije presipanje šupljeg u prazno, možda i ne dođe do posudbe, ali se na tome radi (osim ako ne misliš da SkySports objavljuje ono što se piše na sportsport.ba). I sad ja tebe pitam, ako pišu o tome na forumu Cardiffa, ako o tome pišu na SkySportsu, u našim novinama, zar nije normalno da i mi pišemo o tome, na čiji klub se direktno odnosi sva ta priča? Nije mi jasno čemu se vi smijete i čime se vi hranite? Sarajevo ima kapacitete da jednoj Sevilli pošalje zahtjev za posudbu KOJU TA ISTA SEVILLA PRIHVATI i to je nešto za ismijavanje? A razlozi zbog kojih Stevanović neće da dođe su jasni k'o dan svakome ko imalo poznaje našu ligu, i tu razlozi prvenstveno leže u ligi, a ne u Sarajevu. Ja evo opet kažem, sve ovo što se radi je ublehaški, nećemo dovesti nijednog igrača da valja pet para ni u ovom prelaznom roku ni u bilo kojem idućem, a i da dovedemo oni neće moći opepeliti Željinoj djeci, podmlatku i brkatom stručnjaku.TimeLine je napisao/la:HAHAHAHAHAH, kakva ste vi koma od kluba.ni manje, ni više
(Vranješ, Velikonja, Stevanović)
Pitanje za milijun eura. Koji sljedeći evropski igrač pojačava gigante s Koševa ?
Niste u boljoj, mi duzni 2,3 miliona sa kamatama i potrazivanja pokrivaju dugovanja, a vi 6 miliona, a potrazivanja nema... Vidis da smo u boljoj situaciji zbog titula... Odnedavno ste se stavili na raspolaganje, pa nemate dugova, a Zeljo ima 1,1 milion KM sa otpisom kamata, na 15 godina i eto, isto kao i vi, samo se nismo stavili na raspolaganje...koalem je napisao/la:Ako ćemo realno? Željo osvojio toliko titula, Sarajevo niti jednu od 2007. i opet smo u boljoj finansijskoj situaciji od vas. A finansije (bez dugova prema igračima, bez dugova prema uposlenicima, računi odblokirani, bolji uslovi na pripremama, akademija, finansijska stabilnost ukratko) su ono što će u budućnosti uveliko uticati na rezultate. Dok je Željo osvajao titule u ispodprosječnoj ligi, Sarajevo je išlo nekim drugim putem. Putem da prvo obezbjedi sve ostalo, pa tek onda da napadne ono što nam je najdraže (Ovo važi naravno od kad su novi ljudi u klubu). Iskreno se nadam da će Željo, kao i svi bh. klubovi ostvariti ovo što smo mi. Vidim vas kao šampione još ovu godinu, a onda nakon toga, ko zna kad.. Bez ikakvog provociranja.Elegant je napisao/la:Vi ste giganti svako vam je pljen!Sarajlijc@ je napisao/la:"Pisaj po radnickim klubovima" Vincent Tan.
Baja_Zvjerka je napisao/la:koalem je napisao/la:
Ako ćemo realno? Željo osvojio toliko titula, Sarajevo niti jednu od 2007. i opet smo u boljoj finansijskoj situaciji od vas. A finansije (bez dugova prema igračima, bez dugova prema uposlenicima, računi odblokirani, bolji uslovi na pripremama, akademija, finansijska stabilnost ukratko) su ono što će u budućnosti uveliko uticati na rezultate. Dok je Željo osvajao titule u ispodprosječnoj ligi, Sarajevo je išlo nekim drugim putem. Putem da prvo obezbjedi sve ostalo, pa tek onda da napadne ono što nam je najdraže (Ovo važi naravno od kad su novi ljudi u klubu). Iskreno se nadam da će Željo, kao i svi bh. klubovi ostvariti ovo što smo mi. Vidim vas kao šampione još ovu godinu, a onda nakon toga, ko zna kad.. Bez ikakvog provociranja.
Niste u boljoj, mi duzni 2,3 miliona sa kamatama i potrazivanja pokrivaju dugovanja, a vi 6 miliona, a potrazivanja nema... Vidis da smo u boljoj situaciji zbog titula... Odnedavno ste se stavili na raspolaganje, pa nemate dugova, a Zeljo ima 1,1 milion KM sa otpisom kamata, na 15 godina i eto, isto kao i vi, samo se nismo stavili na raspolaganje...Jos ce vam trebati 3,4,5,6,7 godina da proizvedete igrace u akademiji i Tanu poklonite profit...
tako je, možda nekad neko počne ulagati i u vaš klubSarajlijc@ je napisao/la:Ja se ne obazirem na ove padobrance, a ne vidim razloga zasto bi i vi trebali. Uzivajmo u ovim radosnim danima braco.
Nije dovoljno da Gredic opali par supljaka pa da to bude relevantno. Postoje revizorske kuce koje odredjuje sta jeste a sta nije, i to vise njih treba da se sloze, ako ces vec raditi kako trebaNiste u boljoj, mi duzni 2,3 miliona sa kamatama i potrazivanja pokrivaju dugovanja, a vi 6 miliona, a potrazivanja nema... Vidis da smo u boljoj situaciji zbog titula... Odnedavno ste se stavili na raspolaganje, pa nemate dugova, a Zeljo ima 1,1 milion KM sa otpisom kamata, na 15 godina i eto, isto kao i vi, samo se nismo stavili na raspolaganje...Jos ce vam trebati 3,4,5,6,7 godina da proizvedete igrace u akademiji i Tanu poklonite profit...
Ja neću to da komentarišem. Doći će i oni i reći 'Izvještaj Sarajeva nije tačan. Tan nije potpisao.' Ne ulazim u to.rammstein je napisao/la:baja zvjerka jes to stvarno povjerovao onom izvjestaju![]()
pa druze i moj gazda, prije 10.ak godina kad sam honorarno radio ukaficu je prikazivao PDV kontroli zaradu od 45 KM dnevno a uzimao 1300 KM![]()
ili, ukucaj Blekicev izvjestaj o "poslovanju u plusu"![]()
Hoces dalje?
Onaj izvjestaj je krajnje smijesan