FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 18 jan 2014, 23:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Zivjelo BH novinarstvo! :mrgreen:
Zivjelo! :mrgreen:

Evo insajderska za sve portale, Nikola Mikelini pred potpisom!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2014, 23:08

Mozda se neko sjeca da je jedan nas uvazeni clan spomenuo ovog igraca kao zamjenu za Komazeca, prije nego sto ce ovaj otici. Odnosno da su ga nasi kontaktirali.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/khama ... 35849.html" onclick="window.open(this.href);return false;

;) 8-) 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2014, 23:18

Gdje li nam je @sabinho da nam on koju novinarsku priču baci... :D :D :D

Nego kako se vama sviđaju nove LK na službenoj, samo se nadam da će se uredno ažurirati.
slika

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 18 jan 2014, 23:46

Pitari kako ne kontate da vam se preko nekih listova napumpava cijena.
Prije izbora Jarnija pominjao se Koler,nesto tako,kao zanima se Olimpic za njega a sada se kao mi zanimamo za Jahica a mi opet pojma nemamo. :D

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 18 jan 2014, 23:50

svejedno je napisao/la:Pitari kako ne kontate da vam se preko nekih listova napumpava cijena.
Prije izbora Jarnija pominjao se Koler,nesto tako,kao zanima se Olimpic za njega a sada se kao mi zanimamo za Jahica a mi opet pojma nemamo. :D
Kokuzi nikome nisu interesantni

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jan 2014, 00:34

hilmo je napisao/la:Gdje li nam je @sabinho da nam on koju novinarsku priču baci... :D :D :D

Nego kako se vama sviđaju nove LK na službenoj, samo se nadam da će se uredno ažurirati.
slika
Tu sam brate, neka imena su u opticaju :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 00:59

"Pisaj po radnickim klubovima" Vincent Tan. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2014, 01:03

Sarajlijc@ je napisao/la:"Pisaj po radnickim klubovima" Vincent Tan. :mrgreen:
Vi ste giganti svako vam je pljen! :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 jan 2014, 01:09

Elegant je napisao/la:
Ako ćemo realno? Željo osvojio toliko titula, Sarajevo niti jednu od 2007. i opet smo u boljoj finansijskoj situaciji od vas. A finansije (bez dugova prema igračima, bez dugova prema uposlenicima, računi odblokirani, bolji uslovi na pripremama, akademija, finansijska stabilnost ukratko) su ono što će u budućnosti uveliko uticati na rezultate. Dok je Željo osvajao titule u ispodprosječnoj ligi, Sarajevo je išlo nekim drugim putem. Putem da prvo obezbjedi sve ostalo, pa tek onda da napadne ono što nam je najdraže (Ovo važi naravno od kad su novi ljudi u klubu). Iskreno se nadam da će Željo, kao i svi bh. klubovi ostvariti ovo što smo mi. Vidim vas kao šampione još ovu godinu, a onda nakon toga, ko zna kad.. Bez ikakvog provociranja.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 19 jan 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 19 jan 2014, 01:09

TimeLine je napisao/la:HAHAHAHAHAH, kakva ste vi koma od kluba. :D ni manje, ni više :D (Vranješ, Velikonja, Stevanović) :D

Pitanje za milijun eura. Koji sljedeći evropski igrač pojačava gigante s Koševa ?
Posjetiš linkove kao što su: http://www.cardiffcityforum.co.uk/viewt ... 2&t=133187" onclick="window.open(this.href);return false; ili http://www1.skysports.com/football/news/11095/9119202/" onclick="window.open(this.href);return false; i vidiš da se taj Velikonja povezuje sa Sarajevom i da sigurno nije presipanje šupljeg u prazno, možda i ne dođe do posudbe, ali se na tome radi (osim ako ne misliš da SkySports objavljuje ono što se piše na sportsport.ba). I sad ja tebe pitam, ako pišu o tome na forumu Cardiffa, ako o tome pišu na SkySportsu, u našim novinama, zar nije normalno da i mi pišemo o tome, na čiji klub se direktno odnosi sva ta priča? Nije mi jasno čemu se vi smijete i čime se vi hranite? Sarajevo ima kapacitete da jednoj Sevilli pošalje zahtjev za posudbu KOJU TA ISTA SEVILLA PRIHVATI i to je nešto za ismijavanje? A razlozi zbog kojih Stevanović neće da dođe su jasni k'o dan svakome ko imalo poznaje našu ligu, i tu razlozi prvenstveno leže u ligi, a ne u Sarajevu. Ja evo opet kažem, sve ovo što se radi je ublehaški, nećemo dovesti nijednog igrača da valja pet para ni u ovom prelaznom roku ni u bilo kojem idućem, a i da dovedemo oni neće moći opepeliti Željinoj djeci, podmlatku i brkatom stručnjaku.

P.S. Pisali bi mi i o taktikama, sastavima da nam ne uzurpirate temu svaki dan sa bar deset provokativnih postova na koje se mora odgovoriti jednostavno.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:15

Ja se ne obazirem na ove padobrance, a ne vidim razloga zasto bi i vi trebali. Uzivajmo u ovim radosnim danima braco.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:16

koalem je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ako ćemo realno? Željo osvojio toliko titula, Sarajevo niti jednu od 2007. i opet smo u boljoj finansijskoj situaciji od vas. A finansije (bez dugova prema igračima, bez dugova prema uposlenicima, računi odblokirani, bolji uslovi na pripremama, akademija, finansijska stabilnost ukratko) su ono što će u budućnosti uveliko uticati na rezultate. Dok je Željo osvajao titule u ispodprosječnoj ligi, Sarajevo je išlo nekim drugim putem. Putem da prvo obezbjedi sve ostalo, pa tek onda da napadne ono što nam je najdraže (Ovo važi naravno od kad su novi ljudi u klubu). Iskreno se nadam da će Željo, kao i svi bh. klubovi ostvariti ovo što smo mi. Vidim vas kao šampione još ovu godinu, a onda nakon toga, ko zna kad.. Bez ikakvog provociranja.
Niste u boljoj, mi duzni 2,3 miliona sa kamatama i potrazivanja pokrivaju dugovanja, a vi 6 miliona, a potrazivanja nema... Vidis da smo u boljoj situaciji zbog titula... Odnedavno ste se stavili na raspolaganje, pa nemate dugova, a Zeljo ima 1,1 milion KM sa otpisom kamata, na 15 godina i eto, isto kao i vi, samo se nismo stavili na raspolaganje... ;) Jos ce vam trebati 3,4,5,6,7 godina da proizvedete igrace u akademiji i Tanu poklonite profit...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 jan 2014, 01:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:
koalem je napisao/la:

Niste u boljoj, mi duzni 2,3 miliona sa kamatama i potrazivanja pokrivaju dugovanja, a vi 6 miliona, a potrazivanja nema... Vidis da smo u boljoj situaciji zbog titula... Odnedavno ste se stavili na raspolaganje, pa nemate dugova, a Zeljo ima 1,1 milion KM sa otpisom kamata, na 15 godina i eto, isto kao i vi, samo se nismo stavili na raspolaganje... ;) Jos ce vam trebati 3,4,5,6,7 godina da proizvedete igrace u akademiji i Tanu poklonite profit...

Poštujem mišljenje. Poz.
4.10.2009.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jan 2014, 01:19

baja zvjerka jes to stvarno povjerovao onom izvjestaju :o
pa druze i moj gazda, prije 10.ak godina kad sam honorarno radio ukaficu je prikazivao PDV kontroli zaradu od 45 KM dnevno a uzimao 1300 KM :D
ili, ukucaj Blekicev izvjestaj o "poslovanju u plusu" :D
Hoces dalje?
Onaj izvjestaj je krajnje smijesan

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 01:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja se ne obazirem na ove padobrance, a ne vidim razloga zasto bi i vi trebali. Uzivajmo u ovim radosnim danima braco.
tako je, možda nekad neko počne ulagati i u vaš klub :D :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 19 jan 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:21

Ovako je i nas Blekonja levatio satro u plusu poslovali :lol: :lol: :lol:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 01:23

Nije dovoljno da Gredic opali par supljaka pa da to bude relevantno. Postoje revizorske kuce koje odredjuje sta jeste a sta nije, i to vise njih treba da se sloze, ako ces vec raditi kako treba

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 jan 2014, 01:23

rammstein je napisao/la:baja zvjerka jes to stvarno povjerovao onom izvjestaju :o
pa druze i moj gazda, prije 10.ak godina kad sam honorarno radio ukaficu je prikazivao PDV kontroli zaradu od 45 KM dnevno a uzimao 1300 KM :D
ili, ukucaj Blekicev izvjestaj o "poslovanju u plusu" :D
Hoces dalje?
Onaj izvjestaj je krajnje smijesan
Ja neću to da komentarišem. Doći će i oni i reći 'Izvještaj Sarajeva nije tačan. Tan nije potpisao.' Ne ulazim u to.
Već sam par puta rekao, halalio bi još jednu godinu bez titule, ako ćemo na nekom strateškom planu biti ispred svih. To je ono što na duže staze utiče na sve ostalo.
4.10.2009.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jan 2014, 01:26

Fkt mi se ne da raspravljati, to su zvanicne informacije i nema razloga da ne budu tacne, jer se poklapa i sa izvjestajima poreske uprave, licence se r'jesavaju bez ikakvih problema jer ogromnih dugovanja nema, postojeca dugovanja od oko 1,2 miliona KM (UKUPNO) ce biti vracena kad dodje milion od Sehica, od Adilovica, Zukanovica, Cocalica, sto je otprilike tih 1,2 miliona KM... Poreska dugovanja postoje na stranici i zdravo djaci... Ovo nije tema Zelje ali sam morao odgovoriti jer se @koalem u svom postu dotakao Zelje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2014, 01:27

Haj dobro nek si nam rekao. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, broj6, ebi46, Hajdeee, hibrid, James1987, riki46 i 47 gostiju.