Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jan 2014, 23:54

Bogme Aldrige odlicno igra odbranu, ali klasu kao sto je Dirk je tesko zaustavit.
Centri vec lakse zabijaju ali ovi PF ne bas.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 jan 2014, 23:58

da, centri su uvijek zicer, ali uvijek protiv portlanda.. al može i dirk preko..

igra aldridge odbranu, al ne 100% jer se dosta čuva za napad..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2014, 00:01

Jedino me Marseille - Valencienes 2 može izvaditi iz g0vana u koje sam danas upao :mrgreen:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 jan 2014, 00:02

Curry 23.5 over
Lillard 21.5 over
Martin 17.5 under
Golden State 2
Nowitzki 21.5 over

Nadam se da ce i vcrs proci :-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 19 jan 2014, 00:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedino me Marseille - Valencienes 2 može izvaditi iz g0vana u koje sam danas upao :mrgreen:
Kad igraju znaš li ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2014, 00:05

TimeLine je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedino me Marseille - Valencienes 2 može izvaditi iz g0vana u koje sam danas upao :mrgreen:
Kad igraju znaš li ?
Sutra bi trebali. :roll:

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 19 jan 2014, 00:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Kad igraju znaš li ?
Ne igraju sutra 100 %
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 19 jan 2014, 00:16

TimeLine je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:

Ne igraju sutra 100 %
ako ne igraju castim te drug

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jan 2014, 00:18

Nema Marseillea sutra u ponudi, a ni u ponedjeljak. U utorak igraju protiv Nice u kupu. Druže šta si to ti igrao. :? :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jan 2014, 00:19

AO 7.dan

Ferrer D.-Mayer F. 1 1.20
Berdych T.-Anderson K. 1 1.10
Wawrinka S.-Robredo T. 1 1.45
Li Na-Makarova Ek. 1 1.25
2.39

neću upotrebljavati riječ ziceri jer u ovoj fazi toga više nema, ali ovo su parovi iz te kategorije, mislim da će svi "moji" proći dalje.

Kerber A.-Pennetta F. / Pennetta uzima set 1.65
Kerber A.-Pennetta F. over 20.5 1.75

Flavia igra dobar tenis, Kerber bi trebala dobiti ali ne lagano, očekujem tri seta

Đoković N.-Fognini F. h -9.5 H2 1.60

Novak je sjajan, još nije izgubio set na turniru no talijan bi mogao biti tvrd orah i možda uzme i set iako jako jako teško, no ako je mogao Istomin skupiti 11 gemova može i Fabio 9

Berdych T.-Anderson Kev. 3-0 1.70

imam osjećaj da će čeh "počistit" Andersona i mislim da južnoafrikanac neće do seta

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 19 jan 2014, 00:22

alan_kardec je napisao/la:Nema Marseillea sutra u ponudi, a ni u ponedjeljak. U utorak igraju protiv Nice u kupu. Druže šta si to ti igrao. :? :lol: :lol:
ma na 2 tiketa mi ostao samo marseille a posto bi teren sutra sigurno bio katastrofa bolje je i 200KM nego cekati njih po nevremenu za 350KM, odmah mi padne na pamet galata-juve

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 19 jan 2014, 00:27

apocalyps je napisao/la:
Robin je napisao/la:
Na Li - Makarova - 1.25
Šta da vam kažem, Na Li definitivno jača teniserka što se tiče tvrde podloge, Makarova nekonstantna. Međusobni omjer 8-0 za Li. Lagana pobjeda se očekuje!
Sve je dobro do ovog "lagana pobjeda se ocekuje". Ocekujem preko gemove i dosta patnje.Al svakako 1.Sretno.
Iskreno ja sam na drugi listic dodao cim sam objavio ovaj post. Al eto nešto me vukla nestabilnost Makarove tu, ona ako zaveze dvije-tri greske brate ona je gotova. :lol:

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 19 jan 2014, 02:21

Dell'Acqua-Bouchard over 17.5 1.80

Ovo je granica koja je pogrešno postavljena u bhplay-u. U svim drugim kladionicama granica je na 20.5 ili 21.5 gemova.Čak i sa tom granicom igrao bih over na ovom meču, jer su obje teniserke pokazale puno u dosadašnjem djelu turnira i očekujem tvrd meč i ne mogu zamisliti da jedna od ovih teniserki ovo uzme toliko lahko da ostane na ukupno 17 gemova, iako je u ženskom tenisu sve moguće. :mrgreen: Tako da po meni je ovo poklon, ne vidim da će jedna od njih uzeti ovo maksimalnim rezultatom 6:2 6:3, uzimajte dok možete. ;)

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 19 jan 2014, 09:01

slika

slika

slika

slika

slika

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 19 jan 2014, 09:54

edo1X2 je napisao/la:img
Ja ne znam što ti postavljaš već odradjene tikete u temu prijedlozi, ili postavi prije utakmice ili nemoj nikako. Jedino ako si ih postavio onda izvini moja greška ali ih nisam vidio nigdje.
FK Sloboda Tuzla

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 19 jan 2014, 09:58

S.Rutenka (-8,5+) OVER @ 1,85

Sta reci a ne ostati u cudu kada igrac kalibra Rutenke promasi 3 penala u jednoj utakmici i to upravo penal koji vodi u OVER iste granice kao i danas i profula ga :/ nakon toga ostaje 15 minuta utakmice i on ne uzima niti jedan sut i ostaje na granici od 8 golova! Mnogi ga danas zbog te utakmice nece igrati ali ja bas hocu jer sam uvjeren da ce danas uzeti mnogo vise suteva nego protiv Crne gore i da ce sa lakocom preci ovu granicu. Mozda ce neki reci i da je izvanredni Szmal na golu Poljaka i da je i to razlog zbog kojeg ga ne bih trebao igrati ali bas to mu treba biti motiv vise da se sa njim takmici i da ga na kraju pobjedi, a znajuci da Szmal nije dobar golman u branjenju sedmeraca siguran sam da Rutenka danas nece imati 3 promasaja sa linije za 7 metara i da ce iskoristiti sve sanse u duelu sa Szmalom. Po meni jako isplativ par jer je sada Bjelorusima jos vise biti ili ne biti i ko ce povuci ako nece sjajni Rutenka! Sretno! :mrgreen:

K.Lijewski (-3,5+) OVER @ 1.75

Poljaci su se polako probudili. Nakon katastrofalno loseg procenta suta protiv Srbije a sve zahvaljujuci sjajnom Stanicu(17 odbrana) Poljaci su pruzili odlicnu partiju protiv Francuza i vise nesretno ispustili bod(ove) ali dali znak "zivota" i to su dokazali u utakmici protiv Rusije u kojoj su napravili veliki preokret nakon gubitka prvog poluvremena od 10-14 i na kraju slavili za prolazak u drugi krug. Poljaci imaju jednu veoma dobru i kompaktnu reprezentaciju koja ima crne rupe u igri ali ako do nje danas ne dodje Bjelorusima se ne pise dobro jer su tu sve sjajni igraci koji igraju u najjacim ligama Evrope. Ja bih od njih izdvojio Krzysztofa Lijewskog, igraca Lowena koji igra na poziciji desnog beka i ima zaista razoran udarac. Na ovom prvenstvu igra u prosjeku 50 minuta i uzima 8 suteva po mecu. Dakle nama je potrebno da ima procenat od 50% i prosli smo :) Poznavajuci golmane i blok Bjelorusije ovo za njega nece biti prepreka i jako sam uvjeren da ce ih prepucati sa minimalno 4 gola! Sretno! :mrgreen:

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 19 jan 2014, 10:14

covjek kad je peh,peh je :D miami x,serrena 1 me obaraju,al haj,novi dan nova nafaka xD :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 jan 2014, 10:20

jasko_juve je napisao/la:Sinoc mi Wade uze 120 KM.. a igrao ga samo jer mu je rodjendan bio :)
Za veceras :

Grfiin ( 23,5 ) manje
Igraju protiv Indiane i valja mu se pod kosem borit s Westom i Hibbertom, a dosad mu to nije bas polazilo za rukom. Sinoc je dao 32, al je igrao protiv Bargnanija i Knicksa.
Young ( 18,5 ) manje
Chicago je jednostavno veoma dobra odbrambena ekipa i misljenja sam da se Young nece naigrat veceras. Nece to bit utakmica s puno poena.
Washington-Detroit 1
Pobijedili su domacini neki dan Miami a Detroit sinoc izgubio od veoma lose ekipe Utah, tako da ocekujem da Wall i Beal veceras rijese pitanje pobjednika.
George ( 22,5 ) vise
Nema C.Paula tako da ga nema ko cuvat veceras. Ne ocekujem blowout tako da bi se mogao veceras doticni raspucat. U solidnoj je formi.

Sretno
steta
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 19 jan 2014, 10:22

Vjerujem da Poljaci danas dobijaju Bjeloruse bez ikakvih problema, kvalitetnija momcad, dok bjelorusi imaju samo Rutenku ali i jako losu i sporu odbranu!

Poljska-Bjelorusija 1 (mozda i cak sa hendikepom -2.5)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 19 jan 2014, 10:35

bodi123 je napisao/la:Kerber - Pennetta(20,5) VIŠE 1,80 (WWin)

Dvije teniserke koje su slicnog stila igre, vole duze razmjene poena.
Veliki je ulog a to je 1/4 finale AO, te stoga ocekujem jednu opreznu igru bez srljanja sa obje strane.
Takodjer u njihovim igrama ima i dosta oscilacija, i zato ocekujem sigurna 3 seta veceras, po jedan svakoj i onda okrsaj u trecem za 1/4.

Bouchard - Dellacqua(20,5) VIŠE 1,80 (WWin)

Bouchard je mlada kanadska teniserka koja zivi svoje najbolje dane tenisa.
U usponu je a tek ima 21 godinu i od nje se ocekuje velika karijera.
Sa druge strane takodje jos jedna mlada nada ovaj puta domaća, Australska teniserka Kayse Dellacqua koja igra najbolji tenis karijere upravo na ovom turniru.Do sada su obje nanizale 3 pobjede bez izgubljenog seta, Australka je zabiljezila 3 pobjeda protiv veoma solidnih igracica, Zheng, Vere Zvonareve koja se tek vratila i Flipkens, jako neugodne Belgijanke.
Veceras ocekujem takodje 3 seta vrlo lahko, obje igraju fantasticno, te s toga nema razloga da ne uzmu barem po 1 set obje.

D.Ferrer - F.Mayer(38,5) VIŠE 1,85 (WWin)

David Ferrer je igrac koji ne voli AO i nikada nije pravio pretjerano dobre rezultate kao sto to zna uraditi na RG i USO.Njemac Florian Mayer igra dobar, skoro odlican tenis na pocetku sezone, vrlo je neugodan, dosta miksuje igru, te Ferreru moze nanjeti dosta problema veceras, mozda cak je ovo i iznenadjenje veceri.
Ocekujem da se ova granica vrlo lahko prebaci, sto podrazumijeva da budu bar 4 seta i ovo ce lahko proci, ukoliko naravno ne budu kratki setovi po 6-1, 6-2 sto je tesko za ocekivati.

Eto tenisa za veceras, nadam se da ce neko ispratiti, a ujutro cemo zajedno pisati dojmove. :lol:

SRETNO!

Nadam se da je neko ispratio :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.