Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
+1Fordinjo je napisao/la:Dzeko kada mu se ukaze povjerenje i prilika na pravi nacin uzvraca sa svojim igrama i golovima i to je to jel a dusmana ce biti a i nestati ih jel![]()
![]()
,jedno samo znam Dzeko je nasa Hamajlija nas ponos i jedan od najboljih sinova koja ova napacena zemlja ima i zato i kad lose i kad dobro odigra uvijek mi je dobar .....
Fordinjo je napisao/la:Dzeko kada mu se ukaze povjerenje i prilika na pravi nacin uzvraca sa svojim igrama i golovima i to je to jel a dusmana ce biti a i nestati ih jel![]()
![]()
,jedno samo znam Dzeko je nasa Hamajlija nas ponos i jedan od najboljih sinova koja ova napacena zemlja ima i zato i kad lose i kad dobro odigra uvijek mi je dobar .....
Svađu ćete nastaviti u Tuzlanskom kantonu, tačnije u Banovićima. Imate sedam dana da sredite račune...Romanista10 je napisao/la:NE seri kretenu. Koji dio ti nije jasan. Ko jos igra 2 utakmice sedmicno non stop. Niko !!bagrcavi je napisao/la:ma ti si lud
Igraju 2,3 sedmice ponekad zaredom. Koji igrac igra 6,7 sedmica zaredom po dvije utakmice sedmicno.
Inace Dzeko je vec 3 tekme zaredom bolji igrac od Negreda. Samo me zanima gdje su sada ona 3,4 koji su govorili da je Negredo za klasu bolji igrac od Dzeke i da Negredo jednostavno "grize" na terenu. A sada sute ko picke, i hvale Dzeku. Karakterno nema sta.
gost je napisao/la:Zapravo nisi.Ti nisi pljuvač, nego si po tekstovima koje ovdje pišeš dobar momak. Samo si iz nekog razloga, predmijevam prevashodno zbog mladosti( a zajedno sa tobom je i drug Zizu) si se odlučio da prikloniš ovoj grupi koja iz raznoraznih razloga i motiva kontinuirano radi na nipodaštavanju svega onoga što se u ovoj zemljiu dobro desi i svakoga onog čiji uspjesi doprinose ugledu ove zemlje.
Bezveze ti izbor. Bogami
Necu se porediti niskim, a i vidim i ti si poceo mjesati jabuke sa kruskama, cim me svrstavas medju ove pljuvace tj. da naginjem prema njima, sto mi je totalno neobjasnjivo, i ne znam na cemu to baziras. U onom ''odabranom'' drustvu sto ga pljuje sigurno nisam, niti koji koristi teske kritike tipa novac, Amra itd. Imam svoj stav, jako cijenim Edina, kao i svakog naseg reprezentativca koji dobrinosi ovim fantasticnim uspjesima.gost je napisao/la: Zapravo nisi.Ti nisi pljuvač, nego si po tekstovima koje ovdje pišeš dobar momak. Samo si iz nekog razloga, predmijevam prevashodno zbog mladosti( a zajedno sa tobom je i drug Zizu) si se odlučio da prikloniš ovoj grupi koja iz raznoraznih razloga i motiva kontinuirano radi na nipodaštavanju svega onoga što se u ovoj zemljiu dobro desi i svakoga onog čiji uspjesi doprinose ugledu ove zemlje.
Bezveze ti izbor. Bogami
Isto kao i mene. Momci su se malo pogubili, sad bi oni da dokažu kako su bili u pravu, ali ne znaju kako. Kao što kaže Saurman, samo se vrte matrice pljuvač, hejter, i sl. Mi smo im tu interesantni jer ne svršavamo (javno) na Edina kao i oni, pa to valjda automatski znači da ga volimo manje u odnosu na njih? Ko će ga znati.zizu1991 je napisao/la:Nego, zanima me jedna stvar, a to je, na koji način radim ja, evo, neću da druge uplićem, to boldano gore ?
Ajde, živo me zanima
Jesti siguran da si dobro pročitao što sam napisao ? Nisam te svrstao ni u kakve pljuvače (a ni druga po klupskoj opredleljenosti Zizua)...štaviše, ali postovi koje mi ovdje pišemo te definiraju......ako ti u svojim postovima daješ podršku ovima za koje eto i ti znaš da postoje.....onda nemoj da ti bude krivo na mene...Goalgetter je napisao/la:
Necu se porediti niskim, a i vidim i ti si poceo mjesati jabuke sa kruskama, cim me svrstavas medju ove pljuvace, .
Goalgetter je napisao/la: Necu se porediti niskim, a i vidim i ti si poceo mjesati jabuke sa kruskama, cim me svrstavas medju ove pljuvace tj. da naginjem prema njima, sto mi je totalno neobjasnjivo, i ne znam na cemu to baziras. U onom ''odabranom'' drustvu sto ga pljuje sigurno nisam, niti koji koristi teske kritike tipa novac, Amra itd. Imam svoj stav, jako cijenim Edina, kao i svakog naseg reprezentativca koji dobrinosi ovim fantasticnim uspjesima.
Isto tako, i realan sam kod nekih stvari, ne zelim stvari gledati samo ''patriotski'' kad je Edin u pitanju, i traziti stalno opravdanje u nekom drugom za njegove lose utakmice. Losa forma, nezalaganje, i dosta toga, svega je bilo kod Edina, ali niko sretniji nije od mene kad pruza onakve partije kao danas, i kao u zadnjim utakmicama, a pogotovo jos onakve dok je bio u Wolfsburgu.
Sad sto ima grupica koja jedva ceka Dzekine lose partije da dodju dodavati so na ranu, to je vec odavno prezvakana prica, i pojedinci ce se prepoznati u tome, a sto se tice mene, kritikovacu ga i dalje kad to zasluzi, hvaliti ga kad god to zasluzuje.
Murga je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Necu se porediti niskim, a i vidim i ti si poceo mjesati jabuke sa kruskama, cim me svrstavas medju ove pljuvace tj. da naginjem prema njima, sto mi je totalno neobjasnjivo, i ne znam na cemu to baziras. U onom ''odabranom'' drustvu sto ga pljuje sigurno nisam, niti koji koristi teske kritike tipa novac, Amra itd. Imam svoj stav, jako cijenim Edina, kao i svakog naseg reprezentativca koji dobrinosi ovim fantasticnim uspjesima.
Isto tako, i realan sam kod nekih stvari, ne zelim stvari gledati samo ''patriotski'' kad je Edin u pitanju, i traziti stalno opravdanje u nekom drugom za njegove lose utakmice. Losa forma, nezalaganje, i dosta toga, svega je bilo kod Edina, ali niko sretniji nije od mene kad pruza onakve partije kao danas, i kao u zadnjim utakmicama, a pogotovo jos onakve dok je bio u Wolfsburgu.
Sad sto ima grupica koja jedva ceka Dzekine lose partije da dodju dodavati so na ranu, to je vec odavno prezvakana prica, i pojedinci ce se prepoznati u tome, a sto se tice mene, kritikovacu ga i dalje kad to zasluzi, hvaliti ga kad god to zasluzuje.
Ovo je mozda samo moje misljenje, ali meni se cini da neki ljudi citaju postove selektivno i iz cijeloga teksta, izvuku recimo ovo sto je podvuceno, a receno je nesto sasvim drugo.
"Edin i njegove lose utakmice. Losa forma, nezalaganje kao danas, i kao u zadnjim utakmicama i kritikovacu ga i dalje, to zasluzuje".
Govorio sam i prije i opet cu reci, kritika je OK, ali vrijedjanje nije. Ovde se moze na prste izbrojati ko stvarno vrijedja Edina i druge, i te treba banovati. Po toj logici koju koristite ovde i Ivica Osim pljuje igrace kad kaze da nisu igrali dobro. Tesko vama kada se zaposlite pa vam sef kaze da nesto niste dobro uradili ili da to moze i bolje.
Zar vi stvarno mislite ako nisam bio zadovoljan Dzekinom igrom ili zalaganjem, a znam da moze bolje, i kazem to, pa onda iduca utakmica Dzeko igra kao lav, da to meni nije drago? On igra za nasu drzavu, ne moze nekome biti draze od nas kad rasturaju nasi kad igraju.
Smijesno kako vidite stvari i svaku normalnu kritiku klasificirate kao uvredu, a ironija u svemu tome je da bas vi koji nedate na Edina, u smislu rijeci vrijedjate druge reprezentativce i Susica.....
Toliko o duplim standardima.
od čega ga brane? brane ga od kritika, čak i kada ga ne ide? treba ga podržati, sasvim jasno, međutim ukoliko je problem nešto što on sam može popraviti(kao što je problem bila njegova trka na terenu, to se popravilo), zašto ga slijepo hvaliti, još gore zašto ga opravdavati na osnovu stare slave? međutim ovdje se odmah ljudi grupišu ili na "pljuvače" ili one "antipljuvače", pa ili ga moraš "mrziti" ili obožavati.gost je napisao/la:Kako je život čudan, oni koji su uvijek bili dosljedni u odbrani Edina, i onda kada ga nije išlo i sada kada ga ide, na ovom forumu su uvijek u krivu.
pa kako bih ti rekao, brane ga od harange koja se ovdje vodila (nažalost, što sam par puta i napisao dijelom orkestrirane i od strane ovoga portala) u kojoj se nisu birala sredstva da se ponizi, uvrijedi Džeko kao čovjek i fudbaler sa jedne strane, i takođe da se dokaže da iz ove zemlje ne mogu doći uspješni i kvalitetni ljudi iliti da nam se kaže "nije žvaka za seljaka".viKK je napisao/la: od čega ga brane? brane ga od kritika, čak i kada ga ne ide? treba ga podržati, sasvim jasno, međutim ukoliko je problem nešto što on sam može popraviti(kao što je problem bila njegova trka na terenu, to se popravilo), .
Ovo za portal je u najmanju ruku smiješno. Edina su vrijeđali i ponižavali oni koji su se i registrovali sa tom namjerom i njihov boravak na forumu je bio kratkog vijeka. Njih je bilo veoma malo, znamo odakle dolaze, a upravo vi ste im dali krila citirajući njihove postove i dali ste im na značaju. Da ste ih ignorisali i pustili moderatore da rade svoj posao ova tema bi bila mnogo ugodnija. Upravo takvi kao ti, osobe koje ne vide pored očiju, ste i proizveli lošu atmosferu na ovoj temi, takmičenjem ko je veći patriota, kačenjem zastava i uvlačenjem u priču forumaša koji su željeli normalno diskutovati o Edinovoj igri i predstaviti je onakovom kakva je bila u tom trenutku.gost je napisao/la:pa kako bih ti rekao, brane ga od harange koja se ovdje vodila (nažalost, što sam par puta i napisao dijelom orkestrirane i od strane ovoga portala) u kojoj se nisu birala sredstva da se ponizi, uvrijedi Džeko kao čovjek i fudbaler sa jedne strane, i takođe da se dokaže da iz ove zemlje ne mogu doći uspješni i kvalitetni ljudi iliti da nam se kaže "nije žvaka za seljaka".
Trenutno korisnika/ca: antibot, CAGarfia, Google Adsense [Bot], JackW, Lekqqq1921, NebeskaSila96 i 39 gostiju.