Šteta drug, onaj hajvan na golu Danske sve živo branio!bodi123 je napisao/la:Tomas 4 gola, jao boze imal te![]()
![]()
![]()
![]()
Za j 1 gol 130 km ode u 3 pm materine

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Šteta drug, onaj hajvan na golu Danske sve živo branio!bodi123 je napisao/la:Tomas 4 gola, jao boze imal te![]()
![]()
![]()
![]()
Za j 1 gol 130 km ode u 3 pm materine
i ja ih čekamEmirSioux89 je napisao/la:I ja ih cekam, nadam se da hoce.Celtic je napisao/la:Hoce li nam Sporting dobiti ?
Bar da uguraju nekako jedan gol.
Titova-Juga je napisao/la:Nadam se druze. Ma ove Nizoemce je najsigurnije igrat over golova, al ne dade mi djavo mira pa dodam 1vzgmiky je napisao/la:ne može roda izdržat a da ne primi trećega e sad je pitanje mogu li i oni dati 3 a nadam se da neTitova-Juga je napisao/la:Ajde Herenven Tita vam
Titova-Juga je napisao/la:Nadam se druze. Ma ove Nizoemce je najsigurnije igrat over golova, al ne dade mi djavo mira pa dodam 1vzgmiky je napisao/la:ne može roda izdržat a da ne primi trećega e sad je pitanje mogu li i oni dati 3 a nadam se da neTitova-Juga je napisao/la:Ajde Herenven Tita vam
imam osjećaj da će ga Fedex dobiti ko plitak potok...zgmiky je napisao/la:kakav meč u ponedjeljak Tsonga-Fedex
Luzerizgmiky je napisao/la:
šteta stari
Ne pratim tenis, ali odigrajte neku kontru, da pokrijete ulog makar...ili da se dobije nešto ako se padne. Uvijek to igram kad mi jedan ostane.alan_kardec je napisao/la:...
ma mene zvao maloprije da pita šta će, ja mu reko da prekine oba tiketa, jer mi onaj robredo nit smrdi nit miriše.sombrero je napisao/la:Ne pratim tenis, ali odigrajte neku kontru, da pokrijete ulog makar...ili da se dobije nešto ako se padne. Uvijek to igram kad mi jedan ostane.alan_kardec je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.