Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bodi123 » 18 jan 2014, 22:05

Kerber - Pennetta(20,5) VIŠE 1,80 (WWin)

Dvije teniserke koje su slicnog stila igre, vole duze razmjene poena.
Veliki je ulog a to je 1/4 finale AO, te stoga ocekujem jednu opreznu igru bez srljanja sa obje strane.
Takodjer u njihovim igrama ima i dosta oscilacija, i zato ocekujem sigurna 3 seta veceras, po jedan svakoj i onda okrsaj u trecem za 1/4.

Bouchard - Dellacqua(20,5) VIŠE 1,80 (WWin)

Bouchard je mlada kanadska teniserka koja zivi svoje najbolje dane tenisa.
U usponu je a tek ima 21 godinu i od nje se ocekuje velika karijera.
Sa druge strane takodje jos jedna mlada nada ovaj puta domaća, Australska teniserka Kayse Dellacqua koja igra najbolji tenis karijere upravo na ovom turniru.Do sada su obje nanizale 3 pobjede bez izgubljenog seta, Australka je zabiljezila 3 pobjeda protiv veoma solidnih igracica, Zheng, Vere Zvonareve koja se tek vratila i Flipkens, jako neugodne Belgijanke.
Veceras ocekujem takodje 3 seta vrlo lahko, obje igraju fantasticno, te s toga nema razloga da ne uzmu barem po 1 set obje.

D.Ferrer - F.Mayer(38,5) VIŠE 1,85 (WWin)

David Ferrer je igrac koji ne voli AO i nikada nije pravio pretjerano dobre rezultate kao sto to zna uraditi na RG i USO.Njemac Florian Mayer igra dobar, skoro odlican tenis na pocetku sezone, vrlo je neugodan, dosta miksuje igru, te Ferreru moze nanjeti dosta problema veceras, mozda cak je ovo i iznenadjenje veceri.
Ocekujem da se ova granica vrlo lahko prebaci, sto podrazumijeva da budu bar 4 seta i ovo ce lahko proci, ukoliko naravno ne budu kratki setovi po 6-1, 6-2 sto je tesko za ocekivati.

Eto tenisa za veceras, nadam se da ce neko ispratiti, a ujutro cemo zajedno pisati dojmove. :lol:

SRETNO!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 18 jan 2014, 22:10

vjesnicar je napisao/la:20:30 Lindberg (-4,5+) UNDER @ 1,8 Wwin
Veceras se u okviru grupe 1 sastaju proslogodisnji finalisti Svjetskog prvenstva, ekipe Danske i Spanije. Vjerovatno je vecini poznato da su Spanci tada posramili Dance sa 35-19! Danas Danci kao domacini Evropskog prvenstva imaju sansu da im se revansiraju jer ce imati veliku podrsku kako publike tako i sudaca jer je poznato da su na ovakvim takmicenjima domacini uvijek pogurani od strane arbitraze. Mozda ce nekome ovaj tip biti cudan ali ja ga igram iz prostog razloga sto se u ekipu Danske vraca "deda" Eggert koji ce 100% izvoditi sedmerce i nece fuliti 100% jer je to igrac koji ima 5% promasenih sedmeraca u citavoj karijeri! Tome dodajmo da ce se igrati jako cvrste obrane i da Spanci jako dobro brane igru krila te da ce Lindberg imati jako malo prostora da zabije a bez sedmeraca jako tesko da ce dati 5 i vise golova. Po meni zicer dana! Sretno! :mrgreen:
FT: 2 gola :mrgreen: :mrgreen:

westbroo
Kontakt:

Post Postao/la westbroo » 18 jan 2014, 22:27

westbroo je napisao/la:RMD-Betis - Betis ne da gol (2,05)
* u zadnjih 5 utakmica između ova dva kluba Betis je u svakoj dao gol,ne zaboravimo da je betis katastrofa od ekipe ove godine, a real u zadnjim utakmicama ne briljira nesto posebno (pobjeđuju al igra im je nula cista), tako da mislim da prvenstveno nece biti mnogo golova a s tim i da Betis ne daje gol

Juve-Sam - oba ne daju gol (1,65)
* mislim da ce ovo JUve rutinski rijesiti i da nece dozvoliti protivniku mnogo sansi za postizanje gola

AZ-NAC Breda - oba daju gol (1,65)
*Holanđani su to kod njih uvijek ima golova, a ovaj par mi je danas za to najizglediji. AZ ovdje dobiva , ali mislim da je i NAC sposobna da postigne gol

Sretno, nadam se da ce proci barem dva od tri ;)
Slabo 1/3, samo Betis prosao.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jan 2014, 22:30

westbroo je napisao/la:Slabo 1/3, samo Betis prosao.
Vikend :mrgreen: ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jan 2014, 22:32

dr.van nostrand je napisao/la:
westbroo je napisao/la:Slabo 1/3, samo Betis prosao.
Vikend :mrgreen: ;)
sjajan dan danas od tenisa pa sve do talijana ispoštovaše juve i sampa i lijepe pare donijeli na 4+ 1.pol i 6+ utakmica na liveu, obično mi subota katastrofa a nedjelja bude bolja pa neka i sutra bude tako :D

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 jan 2014, 22:54

eh ljudi sta mislite probat ovo vcrs na neki srednji ulog:
charlot-miami 2
ferrer-mayer 1
berdich-anderson 1
na li-makarova 1
s.williams-ivanovic 1
erran/vinci-adam/rogo 1

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2014, 22:58

šta mislite vrijedi li čekati ferrera protiv mayera odnosno wawrinku protiv robreda?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jan 2014, 23:00

slika

Znaci jedini visoki ofanzivac kod Pelicansa ostaje Davis.
Ionako forsira mnogo, sutira najvise u ekipi, odlicno igra, a veceras protiv Warriorsa koji primaju dosta, i protiv D.Lee koji igra dosta slabo odbranu.
Davis tesko da ne ubaci svojih standardnih 22-23 poena.
Negdje je 21,5, negdje i 20,5, over po svemu dolazi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jan 2014, 23:03

juve zeznu veceras, primise ne jedan vec dva, oborise me majka mu stara..

ajd valjda na drugom espanyol ne izgubi od celte pa da se makar malo popravim :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jan 2014, 23:05

alan_kardec je napisao/la:šta mislite vrijedi li čekati ferrera protiv mayera odnosno wawrinku protiv robreda?
iako je Mayer u dobroj formi realno nije naletio na nekog tko će ga stisnuti, youzhny i janowicz su van forme, mučili su se sa samim sobom pa tako nisu imali nikakve šanse ali david ferrer je veliki fighter i mislim da će dobiti, osobno imam ga na teniskom listiću i ne bih branio ako nije veća lova u pitanju, a što se Stana tiče, Robredo je maratonac ali i Stan je izvrsno fizički pripremljen i mislim da će švicarac dobiti jer je tvrd orah i za puno veće "igrače", respect za Tommyja ali Stan po meni ide dalje e sad samo moje mišljenje

sad sam vidio za kolegu sa dobitcima 560 i 130 a gle neka udari kontru za ovih 130 nek stavi na Tommyja iako bih ja čekao rasplet prvog seta kojeg će vjerujem Stan dobiti, kvota na španjolca će porasti pa neka udari onda kontra, ne znam ja bih tako napravio

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 18 jan 2014, 23:09

Eh ljudi moji došlo je i ono večer kada AO postaje teži. Nema više autsajdera, tu su ostali oni ozbiljni teniseri.
S obzirom da se ni u jedan sport ne razumijem bolje nego u tenis, tokom grand slamova inače dajem prijedloge koji nose solidne pare. Od početka AO sam u jako lijepom profitu, gdje idem tehnikom, npr. od 20 maraka stavim deset kao duplanje/triplanje zavisi od parova koji su te noći, a ostalih 10 podijelim na 3 dijela - najčešće 5, 3 i 2 KM i ciljam na overe undere i ostalo...

Večeras sam izdvojio slijedeće:
Paes/Stepanek - Bhambri/Venus | 1.20

Ovo su mi najdraži dubl igrači, znam bukvalno kompletan stil igre. Bhambri i Venus nisu nešto posebno. Vidi se da Paes i Stepanek idu pravac na pobjedu ovdje, Stepanek je odustao od singla što govori da se sa svojim partnerom fokusira na titulu u dublovima. Čist kec po meni!

Na Li - Makarova - 1.25
Šta da vam kažem, Na Li definitivno jača teniserka što se tiče tvrde podloge, Makarova nekonstantna. Međusobni omjer 8-0 za Li. Lagana pobjeda se očekuje!

Hradecka/Krajicek - Peer/Espinosa - 1.45
Ovdje ciljam na jednu od jako dobrih teniserki što se dublova tiče, a to je čehinja Hradecka. Također postoji činjenica da nakon što je prestala igrati dubl sa Hlavackovom, relativno slično igra i sa Krajicek. Očekujem žestoku igru sa Hradeckinim prepoznatljivim zakucavanjima na mreži. Treba napomenuti i to da je ona jedna od, ako ne i najbolja teniserka na mreži što se dublova tiče!

Pored ovog duplanja gore iskombinujte slijedeće na listićima od 5-3-2 KM:
Wawrinka - Robredo OVER 39.5 - 1.85
Kerber - Penneta OVER 21.5 - 1.85 / TAČAN REZULTAT: 2:1 - 3.30
Berdych - Anderson PRVI SET OVER 9.5 1.85
Carreno/Garcia - Bolt/Whittington - 1.65 1.85
Peya/Soares - Llodra/Mahut - 1.65 -- 1.85

Sretno braćo, pratite pod svaku cijenu ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2014, 23:16

zgmiky je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:šta mislite vrijedi li čekati ferrera protiv mayera odnosno wawrinku protiv robreda?
iako je Mayer u dobroj formi realno nije naletio na nekog tko će ga stisnuti, youzhny i janowicz su van forme, mučili su se sa samim sobom pa tako nisu imali nikakve šanse ali david ferrer je veliki fighter i mislim da će dobiti, osobno imam ga na teniskom listiću i ne bih branio ako nije veća lova u pitanju, a što se Stana tiče, Robredo je maratonac ali i Stan je izvrsno fizički pripremljen i mislim da će švicarac dobiti jer je tvrd orah i za puno veće "igrače", respect za Tommyja ali Stan po meni ide dalje e sad samo moje mišljenje

sad sam vidio za kolegu sa dobitcima 560 i 130 a gle neka udari kontru za ovih 130 nek stavi na Tommyja iako bih ja čekao rasplet prvog seta kojeg će vjerujem Stan dobiti, kvota na španjolca će porasti pa neka udari onda kontra, ne znam ja bih tako napravio

sad ga ja zvao, reče mi da je na ovom od 560 tražio isplatu, a na ovom manjem će ostaviti i navijati za wavrinku.

hvala. :)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2014, 23:18

alan_kardec je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:

sad ga ja zvao, reče mi da je na ovom od 560 tražio isplatu, a na ovom manjem će ostaviti i navijati za wavrinku.

hvala. :)

isplata je uvjek manja od osiguranja ;) ne znam sto narod uzima isplatu i poklanja po 50 km. :roll:

axwl
Kontakt:

Post Postao/la axwl » 18 jan 2014, 23:21

Robin je napisao/la:Eh ljudi moji došlo je i ono večer kada AO postaje teži. Nema više autsajdera, tu su ostali oni ozbiljni teniseri.
S obzirom da se ni u jedan sport ne razumijem bolje nego u tenis, tokom grand slamova inače dajem prijedloge koji nose solidne pare. Od početka AO sam u jako lijepom profitu, gdje idem tehnikom, npr. od 20 maraka stavim deset kao duplanje/triplanje zavisi od parova koji su te noći, a ostalih 10 podijelim na 3 dijela - najčešće 5, 3 i 2 KM i ciljam na overe undere i ostalo...

Večeras sam izdvojio slijedeće:
Paes/Stepanek - Bhambri/Venus | 1.20

Ovo su mi najdraži dubl igrači, znam bukvalno kompletan stil igre. Bhambri i Venus nisu nešto posebno. Vidi se da Paes i Stepanek idu pravac na pobjedu ovdje, Stepanek je odustao od singla što govori da se sa svojim partnerom fokusira na titulu u dublovima. Čist kec po meni!

Na Li - Makarova - 1.25
Šta da vam kažem, Na Li definitivno jača teniserka što se tiče tvrde podloge, Makarova nekonstantna. Međusobni omjer 8-0 za Li. Lagana pobjeda se očekuje!

Hradecka/Krajicek - Peer/Espinosa - 1.45
Ovdje ciljam na jednu od jako dobrih teniserki što se dublova tiče, a to je čehinja Hradecka. Također postoji činjenica da nakon što je prestala igrati dubl sa Hlavackovom, relativno slično igra i sa Krajicek. Očekujem žestoku igru sa Hradeckinim prepoznatljivim zakucavanjima na mreži. Treba napomenuti i to da je ona jedna od, ako ne i najbolja teniserka na mreži što se dublova tiče!

Pored ovog duplanja gore iskombinujte slijedeće na listićima od 5-3-2 KM:
Wawrinka - Robredo OVER 39.5 - 1.85
Kerber - Penneta OVER 21.5 - 1.85 / TAČAN REZULTAT: 2:1 - 3.30
Berdych - Anderson PRVI SET OVER 9.5 1.85
Carreno/Garcia - Bolt/Whittington - 1.65 1.85
Peya/Soares - Llodra/Mahut - 1.65 -- 1.85

Sretno braćo, pratite pod svaku cijenu ;)
Brate sve ispraceno, sretno nam bilo! :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jan 2014, 23:23

Indiana-LA Clippers 1 1,25

Pacersi ne gube lahko kuci, igraju odlicno odbranu, ne primaju mnogo poena.
Clippersi ipak oslabljeni, neuvjerljivi na gostovanjima.
Sinoc su slavili u NY-u, dok su Pacersi odmarali.
Kakva god da bude, ipak na kraju pobjeda domacih.

Chicago-Philadelphia under 201,5 1,54

Bullsi igraju u dosta gustom ritmu.
6 ut. u 8 dana, ionako su ofanzivno slabi a protivnik im je jedan od najlosijih ekipa.
Sixersi su najopasniji u brzom tempu i igri ali u tom segmentu se Bullsi vrhunski znaju defanzivno postaviti i igrati odbranu.
Sixersi su i medju najlosijim defanzivnim ekipama, ali Bullsi ne bi trebali forsirati jako veceras, trebaju sacuvati svjezinu i zdravlje (igraju prakticki sa 8 igraca), tako da im je potrebna pobjeda do koje bi trebali doci dobrom igrom u odbrani.
Under.

01.03.13, Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 93 : 82
02.12.12, Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 93 : 88
18.03.12, Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 89 : 80
29.03.11, Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 85 : 97
22.12.10, Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 121 : 76

Dallas-Portland Dallas +5 1,50

Mavericksi jednostavno znaju kako igrati sa Portlandom.
Ove sezone, ranijih sezona i uopceno imaju impresivan skor protiv Trailblazersa.
U zadnjih 10 ut. Mavsi imaju 8 pobjeda, jedan domaci poraz i to nakon produzetaka, kos razlike.
U Texasu jednostavno Mavsi vec decenijama ne gube vise od 4 poena protiv Portlanda.
Imaju samo 4 poraza u Dallasu u zadnjih 10 god, i svi su oni bili 2-4 razlike.
Mavsi ipak imaju bolju klupu, vecu sirinu koja moze drzati ako nista prikljucak dok se glavni dvojac odmara, to Portland nema.
I u ovakvom ludom ritmu i teskim protivnicima tesko je nizati pobjede.
Moguce da i veceras naprave Trailblazersi iznenadjenje, ako se to moze vise i tako zvati, ali da lagano nadigraju iskusne Mavse s kojima tradicionalno imaju problema, tesko.
Prednost dajem domacima u vidu poena.

od igraca, definitivno
Davis + 21,5
Wall+ 19,5 kad se Burke sinoc naigr`o pored Jenningsa, ne vidim naci nda to ne ucini ni Wall kuci.

manje sigurni zbog BO najprije
Pekovic

LBJ se zali na neku povredu, ali i under ut. je izvjestan, pa stoga mozda ubaci opet 25 ili 26 poena

George ce sutirat mnogo, znaci samo ako sut bude na nivou ode on preko.

Aldridge
kao Davis, nema zamjene, igra mnogo, suta mnogo...igra u svom rodnom gradu.
Ko ne bi ubacivao po 25 poena kad te nema ko zamijeniti u timuslika
Ubacivao Dallasu prosle sezone u gostima 27 i 29p.
silver & black

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 jan 2014, 23:26

Dok čekamo NBA :mrgreen: ja sam odigrao jedan fudbalski čisto na prethodne međusobne susrete gdje je bilo golova, da se eto nešto isprati. ;)

Mogi Mirim - Comercial pm3
Club America - Leon pm3
Veracruz - Guadalajara pm3

Koeficijent: 11,31 (Premier)

Sretno nam bilo. :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 jan 2014, 23:36

Veceras all in na:

Wasinghton
Wall over
Hibbert over

5.48
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jan 2014, 23:37

23:55 Gordon,Eric over 17,5 DA @ 1.85
čovjek konacno uzima suteva koliko i zasluzuje

23:59 Fognini - Djokovic -7.5 2 @ 1.55
svaki put kad je Novak igro sa Fonjinijem pokrio je hendikep:
41/2013 ATP Shanghai (CHN) Hard Novak Djokovic Fabio Fognini 6-3 6-3
16/2013 ATP Monte-Carlo (MON) Clay Novak Djokovic Fabio Fognini 6-2 6-1
10/2013 ATP Indian Wells (USA) Hard Novak Djokovic Fabio Fognini 6-0 5-7 6-2
31/2012 ATP London (GBR) Grass Novak Djokovic Fabio Fognini 6-7(7) 6-2 6-2
18/2010 ATP Belgrade (SRB) Clay Novak Djokovic Fabio Fognini 6-4 6-4
41/2009 ATP Shanghai (CHN) Hard Novak Djokovic Fabio Fognini 6-3 6-1
19/2006 ATP Rome (ITA) Clay Fabio Fognini Novak Djokovic 7-6(4) 1-6 6-3

i jedan da ispoštujem Anu jer mi je donijela dobre pare neki dan
23:55 -7,5/S.Williams-Ivanović A. 2 @ 1.60
sretno
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 18 jan 2014, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 18 jan 2014, 23:41

Robin je napisao/la:
Na Li - Makarova - 1.25
Sve je dobro do ovog "lagana pobjeda se ocekuje".Ocekujem preko gemove i dosta patnje.Al svakako 1.Sretno.
BHF Bosanska Krajina!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 jan 2014, 23:46

ako ko bude igro da razmisli o Nowitzki 21.5 preko (1.85)
igraju protiv portlanda protiv kojeg se visoki igrači redovno nazabijaju, a dirk u zadnje vrijeme igra odlično..
već su jednom igrali ove sezone i dirk je zabio 30
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.