Ma znat ce se to prije. Ugovor ce u sljedece 3 sedmice biti 100% potpisan, i taj ugovor ce trajati od maja. Po FIFInom pravilniku, svaka reprezentacija mora priloziti dresove krajem januara, i ukoliko dres ne odgovara normama FIFE, poslace ga nazad, i dobices 14 dana da ga popravis.Elegant je napisao/la:Pred samo prvenstvo kad istice ugovor sa Legeom, a onda da li ce se produzit ili ce biti nova marka.Kaunas je napisao/la:kad će se znati koje dresove će naši nositi u Brazilu?
Tad cemo to znati.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
koje su te Fifine normale?Goalgetter je napisao/la:Ma znat ce se to prije. Ugovor ce u sljedece 3 sedmice biti 100% potpisan, i taj ugovor ce trajati od maja. Po FIFInom pravilniku, svaka reprezentacija mora priloziti dresove krajem januara, i ukoliko dres ne odgovara normama FIFE, poslace ga nazad, i dobices 14 dana da ga popravis.Elegant je napisao/la:Pred samo prvenstvo kad istice ugovor sa Legeom, a onda da li ce se produzit ili ce biti nova marka.Kaunas je napisao/la:kad će se znati koje dresove će naši nositi u Brazilu?
Tad cemo to znati.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam upoznat sa njima, ali imas sigurno norme koje trebaju biti ispunjene tipa, koliki grb smije biti, velicina Logo-a, natpisi, simboli na dresu, boje, i stosta toga.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjecam se da je jedna africka reprezentacija, cini mi se Obala slonovace(?), za SP u Njemackoj prijavila dresove bez rukava ali im Fifa nije dozvolila.Goalgetter je napisao/la:Nisam upoznat sa njima, ali imas sigurno norme koje trebaju biti ispunjene tipa, koliki grb smije biti, velicina Logo-a, natpisi, simboli na dresu, boje, i stosta toga.
Evo govori se da je novo pravilo da sorc mora biti iste boje kao majica, sto je po meni dosta glupo. Na primjer njemacki dres je klasicni, bijela majica i crni sorc a sada ce biti skroz bijeli. Glupost.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kamerun.
Glupo pravilo. Šta će Argentinski šorc biti plavo-bijeli
Ne vjerujem da to može proći.
Glupo pravilo. Šta će Argentinski šorc biti plavo-bijeli

Susjedi bi dominiraliDukeOfWellington je napisao/la:Glupo pravilo. Šta će Argentinski šorc biti plavo-bijeliNe vjerujem da to može proći.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
StolnjaciVirtu4l je napisao/la:Susjedi bi dominiraliDukeOfWellington je napisao/la:Glupo pravilo. Šta će Argentinski šorc biti plavo-bijeliNe vjerujem da to može proći.

Ne znam tacno kakvo je to novo pravilo ali se definitivno nesto promjenilo, ne bi Spanija i Njemacka odjednom odbacili svoje tradicionalne sorceve tek tako. Vidili ste na primjer spanske dresove za SP, i gornji i donji dio je crveni iako su tradicionalno imali tamno plave sorceve. A evo i novog njemackog, uvijek su im sorcevi bili crni a sada su bijeli.

Evo sad gledam i vidim da nova argentinska oprema za SP ima bijele sorceve, znaci moguce je da je Fifa zabranila da donji dio odudara od gornjeg. Ako je gornji dio svjetle boje i sorc mora biti svjetle boje?
Jos malo neces moci birat boju nego ces izvlaciti iz kuglice pa sta te zapane 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bas me zanim od koga nasi imaju ponude Nike, Adidas, Puma, ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Platini bi i to namjestio.Otelo je napisao/la:Jos malo neces moci birat boju nego ces izvlaciti iz kuglice pa sta te zapane
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja iskreno ne znam koji klinac prave ovako velike modele igracima. Recimo, ovaj model Ozilu izgleda kao suknja. Ja sam vise za neke body dresove, nego za ove suknje. E jbg, sada je to sve do ukusa. Nekome se ovo svida vise, nekome body.calcio je napisao/la:StolnjaciVirtu4l je napisao/la:Susjedi bi dominiraliDukeOfWellington je napisao/la:Glupo pravilo. Šta će Argentinski šorc biti plavo-bijeliNe vjerujem da to može proći.
![]()
Ne znam tacno kakvo je to novo pravilo ali se definitivno nesto promjenilo, ne bi Spanija i Njemacka odjednom odbacili svoje tradicionalne sorceve tek tako. Vidili ste na primjer spanske dresove za SP, i gornji i donji dio je crveni iako su tradicionalno imali tamno plave sorceve. A evo i novog njemackog, uvijek su im sorcevi bili crni a sada su bijeli.
Evo sad gledam i vidim da nova argentinska oprema za SP ima bijele sorceve, znaci moguce je da je Fifa zabranila da donji dio odudara od gornjeg. Ako je gornji dio svjetle boje i sorc mora biti svjetle boje?
@DzoleZeljo i meni takvi dresovi izgledaju kao kosarkaski. Bolji su ovi prije sto su bili kao na ovoj slici ispod..

ruski dresovi za SP su odlični

a Kamerunski su

a Kamerunski su

15.10.2013.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ako prodjemo grupu, ocekujmo pohod nasih navijaca na plazu, nesto slicno ovako.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Koja tema je najpogodnija za diskusiju o Zmajevima koji neće u zeničko Gnijezdo?
NAPRIJED NARODE!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4&start=60Zeman je napisao/la:Koja tema je najpogodnija za diskusiju o Zmajevima koji neće u zeničko Gnijezdo?
- brzitesanj
- Kontakt:
Šta mislite, kada će se na tržištu pojaviti sličice sa igračima za SP? Želio bi da nakon dugo vremena počnem skupljati sličice, jer ćemo u albumu biti i MI. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Imas temu za to ---> http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=89&t=7994" onclick="window.open(this.href);return false;brzitesanj je napisao/la:Šta mislite, kada će se na tržištu pojaviti sličice sa igračima za SP? Želio bi da nakon dugo vremena počnem skupljati sličice, jer ćemo u albumu biti i MI.
- brzitesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, realniTakticar i 29 gostiju.