FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 20:45

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2014, 20:50

Idealan scenario. Uz klupu Travancic, Osmanagic, Radovac, Vusljanin, Kalasi ?, Bisanovic, Dupovac, Handzic.

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 18 jan 2014, 20:51

Ovaj Baric isti Jarni :P AHAHAH... da li ga je zbog toga dove ? :P

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 18 jan 2014, 20:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Idealan scenario. Uz klupu Travancic, Osmanagic, Radovac, Vusljanin, Kalasi ?, Bisanovic, Dupovac, Handzic.

slika

Drug mislim da ti Amer nece na klupu, isto tako po ovome vidis da nam fali "pravi" zadnji vezni, plus spic, jer je meni Velikonjaa skroz suhveli...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 18 jan 2014, 20:54

ovo je vjerovatno vranjes, samo mi nije jasno sto ce nam toliki defanzivci

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 18 jan 2014, 20:57

invincible1921 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Kako smo odigrali pasa reci mi statistiku zadnje dvije sezone nase i vase da vidimo to ko li nam je vise od 2 gola dao? I ti to nazivas kantom za nabijanje?? Da mozda nije nedostatak srece u pitanju?pa zeta nam iz 2 suta dade dva gola a o albancima da ne pricam onda valjda si gledao utakmicu a vi po 4 5 redovno primate u prvim predkolima bez obzira na protivnika...zivio i popusti ovu temu hljeba ti.
brate ispali ste od dva seoska kluba kuksia i zete mislim da je to najveca sramota i da ce tako biti dugi niz godina.Cak je po meni veca sramota i od onog ispadanja zrinskog od dudelanza.Mi primamo golove ,al ih primamo od viktorie koja eo prezimila u evropi,a cak smo se i nosili sa njima s obzirom na razliku u kvaliteti od maribora koji je isto tako prezimio.Haj da vidim daj mi nadji kad je zeljo ispo od slabijeg protivnika ??
Haj malo na Golubarnik i vidi jel vam otisao Kerla i hocete li poceti sezonu bez stopera...

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 18 jan 2014, 20:59

Elegant je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:hahahaha terabajt uozbilji se ti poredis nas u evropi sa vama i slicnim vama nidze veze ti logika jARane ja ne znam ko je kanta za nabijanje 4 5 komada u prosjeku primate svake sezone u eu takmicenju prema tome :lol: :lol: smijsan si pasa moj
Nas nabijaju šampioni država timovi koji su sila za nasu ligu u totalu, a vas brukaju mjesna zajednica Golubovici i selo Kukes.

Dobro vam je gore napisala dizete ambicije kao Real i Barca, a od 2007. najavljujte neki bum, nema vam ravnih godinma u svim segmentima a kada ne bude kako ste ocekivali kriv je neko drugi. Dino vam je šampion u dizanju euforije, ako ne uspijete sa Tanovim parama dobro se zapitaj te gdje je problem. Da li u dusmanima, sudijama ili vama samim.
haj ba Litex (najveca sramota BH fudbala - sedmica) razligu...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 21:01

Sta se drogirate? Todorovic out, Tadejevic in. Kraj price.
4.10.2009.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 18 jan 2014, 21:04

mujo205 je napisao/la:ovo je vjerovatno vranjes, samo mi nije jasno sto ce nam toliki defanzivci
Ogi ili Stevo, pitanje je sad? licno bi volio Ogija sa ugovorom 1.5 god minimalno. Stevo je bolje fizicki spreman i imali bi trenutno vise koristi, ali dosao je Puric i mislim da smo odustali od njega.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2014, 21:06

harisfcb je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Idealan scenario. Uz klupu Travancic, Osmanagic, Radovac, Vusljanin, Kalasi ?, Bisanovic, Dupovac, Handzic.

slika

Drug mislim da ti Amer nece na klupu, isto tako po ovome vidis da nam fali "pravi" zadnji vezni, plus spic, jer je meni Velikonjaa skroz suhveli...
Ne znam vidjet cemo.

PS Zaboravih u rezerve dodati Culova i Tadejevica. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2014, 21:22

hilmo je napisao/la:ali ja bih Todorovića na klupu, a lijevu stranu popunjavati sa Marijom i Bojanom, a na zadnjem veznom ima nekoliko kombinacija. ;)
tako je majstore, kad vidim ove formacije gdje se gura todorovic u prvoj postavi, mrak mi na oci. Mario na beku, probati s Bojanom na lijevom veznom. Ima tu jos kombinacija, moze tu igrati Stojcev, moze Travancic (ljevak je, ali igra desno zbog suta). A jos nije zavrseno s pojacanjima. Svakako nam treba 1 napadac.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2014, 21:24

Ako je istina sto se prica za Grahovca, onda je sredina Stojcev - Grahovac fantasticna :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 21:29

Nemojte ljudi prizivati ova imena,sad ce nam doći kone i lekciju nam držati. :lol:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 18 jan 2014, 21:42

Dugo im je trebalo zaista, forumi su i otac i majka novinarstva u nasoj zemlji :?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 21:45

lafomamone je napisao/la:
http://****/fudbal/fk-sarajevo-sprema-veliko-transfer-iznenadenje/
Dugo im je trebalo zaista, forumi su i otac i majka novinarstva u nasoj zemlji :?
Ko je ovo objavio? Popravi link
4.10.2009.

High

Post Postao/la High » 18 jan 2014, 21:46

Agilna uprava Fudbalskog kluba Sarajevo ubrzano radi na dovođenju pojačanja za nastavak sezone.

Dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana na kormilo tima sa Koševa, otvorile su se mnoge mogućnosti bordo sastavu.

Kako se, nezavnično, navodi, u narednoj sedmici očekuje se da na Koševu stigne jedan od reprezentativaca Bosne i Hercegovine, ali se njegovo ime još uvijek čuva u strogoj tajnosti.

Dugo su se vodili pregovori da Miroslav Stevanović dođe na Koševo na pozajmnicu, ali se ovaj fudbaler Seville ipak odlučio na ostanak u Elcheu.

Moguće je da Uprava tima sa Koševa planira iznenađenje u liku Ognjena Vranješa, koji je slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Alanijom.

Vranješ je bio nadomak prelaska u Crvenu zvezdu, ali je taj transfer propao, pa nije isključeno da ovog Banjalučanina narednu polusezonu gledamo u bordo dresu.

Da li je riječ o Vranješu, ili je došlo do naglog preokreta u slučaju Stevanović, ili je možda riječ o nekom trećem, trebali bismo saznati uskoro.
To je taj članak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 21:47

lafomamone je napisao/la:
http://****/fudbal/fk-sarajevo-sprema-veliko-transfer-iznenadenje/

Bas super. :mrgreen: Do jucer sto rece Kusturica za kifle nismo imali ,sad o nama pise cijela bivsa Juga. :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jan 2014, 21:48

al najjace je sto cijela BIH prica o nama, nisu svjesni ljudi koliko nam je jak marketing, nekad nasom zaslugom, nekad njihovom (novinarskom)
Mada je nase novinarstvo stvarno ... zalosno, cisto prepisivanje sa foruma

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 21:51

High je napisao/la:
Agilna uprava Fudbalskog kluba Sarajevo ubrzano radi na dovođenju pojačanja za nastavak sezone.

Dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana na kormilo tima sa Koševa, otvorile su se mnoge mogućnosti bordo sastavu.

Kako se, nezavnično, navodi, u narednoj sedmici očekuje se da na Koševu stigne jedan od reprezentativaca Bosne i Hercegovine, ali se njegovo ime još uvijek čuva u strogoj tajnosti.

Dugo su se vodili pregovori da Miroslav Stevanović dođe na Koševo na pozajmnicu, ali se ovaj fudbaler Seville ipak odlučio na ostanak u Elcheu.

Moguće je da Uprava tima sa Koševa planira iznenađenje u liku Ognjena Vranješa, koji je slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Alanijom.

Vranješ je bio nadomak prelaska u Crvenu zvezdu, ali je taj transfer propao, pa nije isključeno da ovog Banjalučanina narednu polusezonu gledamo u bordo dresu.

Da li je riječ o Vranješu, ili je došlo do naglog preokreta u slučaju Stevanović, ili je možda riječ o nekom trećem, trebali bismo saznati uskoro.
To je taj članak.

Ništa dok ne objavi neki portal sa većim kredibilitetom. Ovim malim ne vjerujem ništa. Što se mene tiče, kao da nisu ništa napisali.
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2014, 21:59

Dobri stari Torla...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/torlak-s ... ulu/122594" onclick="window.open(this.href);return false; :) :) :) :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, broj6, Pitar6785 i 144 gosta.