FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drop
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drop » 21 jan 2010, 01:07

ovi pacenici još uvijek kukaju ko kakve tetkice o tom polufinalu protiv Čelzija :lol: :lol:
Što je najsmiješnije javljaju se navijaci Arsenala i Reala,koji zajedno sa njima kukaju evo vec godina dana bez prestanka :lol: :lol: ...šta ti je Barca...najgore je da te mrze a da ti se dive....za sve ostalo je crna EUEFA i prokleti Platini i onaj celo sudija :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jan 2010, 01:09

@ Trasimaco

vec sam ti rekao,i da ja Mancho dobio,ne bi bilo nezasluzeno,ali u tom trenutku smo mi bili bolji i nadmocniji.

---

A ne treba se raspravljat sa ovim sto dolaze provocirat,jednostavno - ljubomora.Umjesto da cestitaju na svemu sto je Barca osvojila,oni nadju neke razloge sto nije trebala osvojit i tako...
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 21 jan 2010, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jan 2010, 01:10

felipe-s je napisao/la:Wolverine.. Rijkard je sa 90 posto tih igraca takodjer bio prvak evrope i spanije...
da, ali sta je radio sa njima u toj famoznoj 2007/08 sezoni. brukao je boje barcelone. osvojio je 4 titule u 5 godina. mogao je da je znao iskoristiti potencijal te ekipe i do 10 titula. guardiola to zna, i koristi na najbolji moguci nacin.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:11

drop je napisao/la:ovi pacenici još uvijek kukaju ko kakve tetkice o tom polufinalu protiv Čelzija :lol: :lol:
Što je najsmiješnije javljaju se navijaci Arsenala i Reala,koji zajedno sa njima kukaju evo vec godina dana bez prestanka :lol: :lol: ...šta ti je Barca...najgore je da te mrze a da ti se dive....za sve ostalo je crna EUEFA i prokleti Platini i onaj celo sudija :lol: :lol:
Ko ba kuka, radi čega ?! Zbog čega ?! Pa ako imalo znaš logički razmišljat valjda je meni draže da Chelsea ispadne... a ne da prođe... Svejedno mi je ko je prošao tu, iskreno, samo mi je drago da je Barca osvojila pored Man Utd-a
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 21 jan 2010, 01:11

Wolverine je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:Wolverine.. Rijkard je sa 90 posto tih igraca takodjer bio prvak evrope i spanije...
da, ali sta je radio sa njima u toj famoznoj 2007/08 sezoni. brukao je boje barcelone. osvojio je 4 titule u 5 godina. mogao je da je znao iskoristiti potencijal te ekipe i do 10 titula. guardiola to zna, i koristi na najbolji moguci nacin.
Ma dajj... Guardiola je dobio sazrjelog i vec oformljenog messija kao i iniestu... To je jedina razlika... Naglasavam dobio a ne napravio

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jan 2010, 01:14

GunnerS je napisao/la:
drop je napisao/la:ovi pacenici još uvijek kukaju ko kakve tetkice o tom polufinalu protiv Čelzija :lol: :lol:
Ko ba kuka, radi čega ?! Zbog čega ?! Pa ako imalo znaš logički razmišljat valjda je meni draže da Chelsea ispadne... a ne da prođe... Svejedno mi je ko je prošao tu, iskreno, samo mi je drago da je Barca osvojila pored Man Utd-a
Pa vidiš li da se o tom polufinalu piše vec godinu dana bez prestanka?? i ko se sve javlja?' ciji navijaci??
Ne mislim licno na teme,vec sagledaj malo ko se sve javlja...razumijem navijace Čelzija,oni traže izgovor za ispadanje i to je OK...ali pogledaj ko se sve javlja...navijaci Arsenala-eto ovaj Ljubav...što se on javlja i kuka vec godina dana ponavlja istu pricu ko papagaj?? što se to njega ko navijaca Arsenala toliko tice i što to toliko uzima ka srcu? neki borac za pravdu i poštenje?? Helsinški komitet za ljudska prava?' Srđan Dizdarević licno??
Ne kontam.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 jan 2010, 01:16

GunnerS je napisao/la:Svejedno mi je ko je prošao tu, iskreno, samo mi je drago da je Barca osvojila pored Man Utd-a
A vidite, kako je slucaj u Spaniji s Barcelonom, takav je slucaj u Engleskoj s Unitedom. :lol: Jednostavno trn u oku. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:17

Pa ako imalo znaš ovaj forum znaš koje je @ljubav, provokator i na svakoj temi se javlja i provocira... Zato nemoj stavljat navijači nego navijač... Iskreno, rekao sam ti, boli me briga a i logički draže mi je što je Chelsea ispao i što ste pobjedili debile u finalu...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jan 2010, 01:18

drop je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Pa vidiš li da se o tom polufinalu piše vec godinu dana bez prestanka?? i ko se sve javlja?' ciji navijaci??
Ne mislim licno na teme,vec sagledaj malo ko se sve javlja...razumijem navijace Čelzija,oni traže izgovor za ispadanje i to je OK...ali pogledaj ko se sve javlja...navijaci Arsenala-eto ovaj Ljubav...što se on javlja i kuka vec godina dana ponavlja istu pricu ko papagaj?? što se to njega ko navijaca Arsenala toliko tice i što to toliko uzima ka srcu? neki borac za pravdu i poštenje?? Helsinški komitet za ljudska prava?' Srđan Dizdarević licno??
Ne kontam.
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 21 jan 2010, 01:19

Sajoni je napisao/la:
fabio je napisao/la:pa naravno da je tad bila steta... :mrgreen: falilo je 10tak igraca u timu stoga 6 iz prve postave :lol: :lol: i jos Cannavaro je posle bio 7 naravno da je steta :lol: :lol: skontao je covijek ne kao svi navijaci BARCE koji jedva cekaju REALOVE povrede da bi odmakli kao prosle godine :!:
Volim kad je real u najačem sastavu kao sad na posljednjem el clasicu kad smo vas pobijedili! :D Želim da nikad real nema povrijeđenog igrača,a da ih mi uzmamo ono kulturno! :mrgreen: Amin jaRabbi :!:
ija kad je Barca...samo kukavice to zele..jer se boje onda za svoj klub

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 21 jan 2010, 01:19

Guardiola je najgori trener,a Barcini igrači su najgori igrači!!!Al neka nama i Guardiole i tih igrača!Za Barcu se ne navija,Barca se voli. ;) Ja ni jednoj ovoj statistici ne vjerujem po kojoj je Guardiola najbolji trener,po 5-6 Barcinih igrača u najboljoj ekipi...,al vjerujem svojim očima što vidim!Neko je već lijepo spomenuo jedan stih od Bijelog dugmeta iz pjesme Šta bi dao da si na mom mjestu...da te mrze a da ti se dive...Šta bi dao??? ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jan 2010, 01:19

iniesta je vec bio igracina kad je guardiola dosao, ni trena slabiji nego sad sto jest. i messi isto, kad je guardiola dosao on je bio drugi igrac svijeta. puyol je bio mnogo bolji kad je bio kod rijkaarda, marquez, henry isto. imao je cak i ronaldinja u punom naponu, te je sa njim samo tri titule uspio osvojit.

@drop, nemoj da te ljubav cudi. on ce braniti sve sto je englesko. vjerovatno misli da englesko go*no mirise, za razliku od obicnog.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 21 jan 2010, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 21 jan 2010, 01:22

Wolverine je napisao/la:iniesta je vec bio igracina kad je guardiola dosao, ni trena slabiji nego sad sto jest. i messi isto, kad je guardiola dosao on je bio drugi igrac svijeta. puyol je bio mnogo bolji kad je bio kod rijkaarda, marquez, henry isto. imao je cak i ronaldinja u punom naponu, te je sa njim samo tri titule uspio osvojit.

@drop, nemoj da te ljubav cudi. on ce braniti sve sto je englesko. vjerovatno misli da englesko **** mirise, za razliku od obicnog.
Da se ne prepiremo vise... Guardiola jeste dobar trener al mu treba jos dosta sezona da bude najbolji... Barca je trenutno najbolja ekipa bez dileme i to mi je najdrazi klub u spaniji otkako sam poceo pratiti fudbal... Meni smeta jedino sto se Guardiolu stavlja najboljim iznad plejade vrhunskih dokazanih trenera...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:25

Iskreno, malo je trenera i na prste jedne ruke se mogu nabrojat koji su u svojoj prvoj godini osvojili što je Guardiola osvojio... Nema veze što je on ima takve igrače kakve ima, treba to sve složit, dat do znanja da je on "šef" itd itd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 21 jan 2010, 01:26

GunnerS je napisao/la:Iskreno, malo je trenera i na prste jedne ruke se mogu nabrojat koji su u svojoj prvoj godini osvojili što je Guardiola osvojio... Nema veze što je on ima takve igrače kakve ima, treba to sve složit, dat do znanja da je on "šef" itd itd...
Niko to ne spori, al da je najbolji na svijetu... haloooo

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:28

Heh, pa, hmm, evo ovako, u 2009 je bio najbolji na svijetu, jesam upravu ?!

Gledaj, koliko je titula osvojio Alex Ferguson, hmm, nekih 15-tak, sve titule ?! A Guardiola za jednu sezonu 6, pa, hmm... Postavlja se pitanje šta će bit za 2-3 sezone, koliko će tada imat osvojenih titula...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jan 2010, 01:29

pep je bez ikakve konkurencije bio najbolji trener u 2009. godini. ne samo zbog titula, vec zbog svog pristupa nogometu.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jan 2010, 01:30

GunnerS je napisao/la:Heh, pa, hmm, evo ovako, u 2009 je bio najbolji na svijetu, jesam upravu ?!

Gledaj, koliko je titula osvojio Alex Ferguson, hmm, nekih 15-tak, sve titule ?! A Guardiola za jednu sezonu 6, pa, hmm... Postavlja se pitanje šta će bit za 2-3 sezone, koliko će tada imat osvojenih titula...

Nadam se jos puno osvojenih titula ako Bog da,samo da nastavi sa ovakvim radom.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jan 2010, 01:30

Wolverine je napisao/la:iniesta je vec bio igracina kad je guardiola dosao, ni trena slabiji nego sad sto jest. i messi isto, kad je guardiola dosao on je bio drugi igrac svijeta. puyol je bio mnogo bolji kad je bio kod rijkaarda, marquez, henry isto. imao je cak i ronaldinja u punom naponu, te je sa njim samo tri titule uspio osvojit.

@drop, nemoj da te ljubav cudi. on ce braniti sve sto je englesko. vjerovatno misli da englesko go*no mirise, za razliku od obicnog.
Ne znam šta ima braniti sve englesko...nek prvo pocne od kluba za kojeg navija (Arsenal) gdje se predstavlja kao strašni fanatik,a nigdje engleza u Arsenalu.
Lako je napisati God save the queen i još boldirati i slicne zajebancije,a znamo svi koliko boli kita za kraljicu jednog Diabyija,Rosickog,Arshavina,Van Persia,Tourea,Bendtnera,Velu,Eduarda,Songa,Sagnu,Vermalena,Ebuea itd itd pa i samog Wengera....zayebancija na kvadrat,na kub sviju mi
Zadnja izmjena: drop, dana/u 21 jan 2010, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 21 jan 2010, 01:32

pa stanite ljudi da prodju te 3,4 sezone pa onda recite Guardiola je najbolji...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.