parla talijanski bolje nego nas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato što je Bošnjak.Edviin je napisao/la:Zasto mu neda da igra organizatora na sredinisoccerfan je napisao/la:ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
Danas u prvih 11 Pjana
Ultra THC je napisao/la:Zato što je Bošnjak.Edviin je napisao/la:Zasto mu neda da igra organizatora na sredinisoccerfan je napisao/la:ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
Danas u prvih 11 Pjana
Kakav sam virtuoz na terenu. Pravi umjetnik...Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
Romi jedino fali rasni strijelac. Steta da su prodali Osvalda. Kakav god bio, trebao bi im sada ko hljeb.Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
+1 totalno nelogican potez otarasili se lika kao da je neko smece a meni je bio bas dobar prosle sezoneRomanista10 je napisao/la:Romi jedino fali rasni strijelac. Steta da su prodali Osvalda. Kakav god bio, trebao bi im sada ko hljeb.Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
Osvaldo je jako dobar igrac. Jesi li vidio kakvu golcinu je nedavno zabio Manchester Cityu.grgr je napisao/la:+1 totalno nelogican potez otarasili se lika kao da je neko smece a meni je bio bas dobar prosle sezoneRomanista10 je napisao/la:Romi jedino fali rasni strijelac. Steta da su prodali Osvalda. Kakav god bio, trebao bi im sada ko hljeb.Goalgetter je napisao/la:Nabijem ove igrace iz Rome. Da su iskoristili makar pola ovih asistencija sto im je Pjanke servirao, imao bi dosad minimalno 10 asistencija.
Sto prije u Englesku i to United gdje bi bio prva postava u nedostatku kreativaca. I nek ga malo nabiju misicima bice bolji sto puta.MuhamedTM je napisao/la:Pjanic je igracina ,mislim da mora promijeniti sredinu. Roma je ok tim ali on zasluzuje bolje od Rome .
Jos nesto puno se ljuti ,za svaku sitnicu odma mase rukma. To mu samo steti koncentraciji.
Mog'o bi Dzeki biti cimer ako predje u Unitedrobijas_Ri je napisao/la:Sto prije u Englesku i to United gdje bi bio prva postava u nedostatku kreativaca. I nek ga malo nabiju misicima bice bolji sto puta.MuhamedTM je napisao/la:Pjanic je igracina ,mislim da mora promijeniti sredinu. Roma je ok tim ali on zasluzuje bolje od Rome .
Jos nesto puno se ljuti ,za svaku sitnicu odma mase rukma. To mu samo steti koncentraciji.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Google Adsense [Bot], imekorisnicko, zastitaIdentiteta i 27 gostiju.