Tooo..... odoh desnicu zagrijati koliko mi je drago i milofanatikos je napisao/la:Custovic dao 2 gola protiv Club Brugge
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ja bih bio najsretniji da se sarajevo takmici u albanskoj ligi pa da nanize par titulasahbaz2509 je napisao/la:cuj felipeafelipe-s je napisao/la:njemacka liga je po kvaliteti najslabija u top 5![]()
![]()
![]()
kladim se da bi bio jako sretan kad bi sarajevo igralo u toj najslabijoj ligi u top 5.

-
- Kontakt:
A ko kaze da bi i tamo nizao.Nije ni Albanija maciji kasaljfelipe-s je napisao/la:Ja bih bio najsretniji da se sarajevo takmici u albanskoj ligi pa da nanize par titulasahbaz2509 je napisao/la:cuj felipeafelipe-s je napisao/la:njemacka liga je po kvaliteti najslabija u top 5![]()
![]()
![]()
kladim se da bi bio jako sretan kad bi sarajevo igralo u toj najslabijoj ligi u top 5.
![]()

A ko kaze da bi i tamo nizao.Nije ni Albanija maciji kasalj
a bogami cini mi se da bi ih i Fljamutari oderao ko beba zvecku.[/quote]
ubili bi ih tamo sve... Kus dalje kad je baka sliskovic bio donedavno tamo trener

ubili bi ih tamo sve... Kus dalje kad je baka sliskovic bio donedavno tamo trener
-
- Kontakt:
ubili bi ih tamo sve... Kus dalje kad je baka sliskovic bio donedavno tamo trener[/quote]felipe-s je napisao/la:A ko kaze da bi i tamo nizao.Nije ni Albanija maciji kasalja bogami cini mi se da bi ih i Fljamutari oderao ko beba zvecku.
A Janjos onaki krezav bi klaun bio u Albaniji

"Novi Džeko" dolazi iz Švedske
I dok se za bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku otima pola Europe, njegov bi nasljednik mogao doći iz Švedske. Ime mu je Emir Kujović i napadač je Halmstadta...
Talijanski portal Calciomercato piše kako su za 21-godišnjeg Kujovića interes pokazali mnogi klubovi, među kojima je i Wolfsburg, njemački prvak u kojem kruh zarađuje "pravi" Džeko.
Kako je sve izvjesnije da će "bosanski dijamant" uskoro napustiti klub, Wolfsburg kao jednu od mogućnosti razmatra i angažman "švedskoga Džeke". No, nije usamljen, na Kujovića su oko bacili i Lazio, kao i neki turski klubovi.
Kujović je odigrao dvije utakmice za švedsku U21 reprezentaciju, ali ima i bosansko-hercegovačko državljanstvo. Nedavno je izrazio želju da zaigra na višoj razini, a Halmstadt za njegove usluge traži milijun eura.
- Moj mi je menadžer rekao da me traži puno inozemnih klubova, što je dobro jer želim igrati u jačoj ligi. Mlad sam i još uvijek učim, ali se i osjećam spremnim - rekao je Kujović za Calciomercato.
- Lazio je velik, fantastičan klub. Volim Seriju A, odgovara mojoj igri iako su u njoj najbolji braniči svijeta - dodao je o ponudi rimskog kluba, osvrnuvši se potom i na usporedbe s Džekom.
- Jesam li ja novi Džeko? Ne znam, radije volim reći da sam novi Emir Kujović. Znam Džeku, ali u Švedskoj me, na primjer, uspoređuju s Elmanderom. Ali ja želim da me svi znaju kao Emira Kujovića.
I dok se za bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku otima pola Europe, njegov bi nasljednik mogao doći iz Švedske. Ime mu je Emir Kujović i napadač je Halmstadta...
Talijanski portal Calciomercato piše kako su za 21-godišnjeg Kujovića interes pokazali mnogi klubovi, među kojima je i Wolfsburg, njemački prvak u kojem kruh zarađuje "pravi" Džeko.
Kako je sve izvjesnije da će "bosanski dijamant" uskoro napustiti klub, Wolfsburg kao jednu od mogućnosti razmatra i angažman "švedskoga Džeke". No, nije usamljen, na Kujovića su oko bacili i Lazio, kao i neki turski klubovi.
Kujović je odigrao dvije utakmice za švedsku U21 reprezentaciju, ali ima i bosansko-hercegovačko državljanstvo. Nedavno je izrazio želju da zaigra na višoj razini, a Halmstadt za njegove usluge traži milijun eura.
- Moj mi je menadžer rekao da me traži puno inozemnih klubova, što je dobro jer želim igrati u jačoj ligi. Mlad sam i još uvijek učim, ali se i osjećam spremnim - rekao je Kujović za Calciomercato.
- Lazio je velik, fantastičan klub. Volim Seriju A, odgovara mojoj igri iako su u njoj najbolji braniči svijeta - dodao je o ponudi rimskog kluba, osvrnuvši se potom i na usporedbe s Džekom.
- Jesam li ja novi Džeko? Ne znam, radije volim reći da sam novi Emir Kujović. Znam Džeku, ali u Švedskoj me, na primjer, uspoređuju s Elmanderom. Ali ja želim da me svi znaju kao Emira Kujovića.
Rotor Volgograd...
Izgleda da cemo i ovog izgubit... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Rotor Volgograd...
koji ce nam klinac veze lik nema vjerujte mi zeko je za njeg ronaldo onaj debeli a o dzeki ne treba trositi rijec
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/real-d ... 71444.aspx
Pogledajte ovog mladog Halilovica iz Dinama
djetetu 14 god.a Real ga vec hoce sebi
Pogledajte ovog mladog Halilovica iz Dinama

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tax je napisao/la:koji ce nam klinac veze lik nema vjerujte mi zeko je za njeg ronaldo onaj debeli a o dzeki ne treba trositi rijec
kako znaš da veze nema....jesil ga to gledao kako igra pa znaš....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
da gledo sam ga kad sam bio kod dajdze u svedskoj i lik se gubi ko abdestMirza_Hordas je napisao/la:tax je napisao/la:koji ce nam klinac veze lik nema vjerujte mi zeko je za njeg ronaldo onaj debeli a o dzeki ne treba trositi rijec
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lik ne zna igrati a traži ga wolfsburg, lazio....itdtax je napisao/la:da gledo sam ga kad sam bio kod dajdze u svedskoj i lik se gubi ko abdestMirza_Hordas je napisao/la:tax je napisao/la:koji ce nam klinac veze lik nema vjerujte mi zeko je za njeg ronaldo onaj debeli a o dzeki ne treba trositi rijec

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- rob do bagro
- Kontakt:
Crnogorac je, rodjen u Bijelom Polju,a ima bosansko drzavljanstvo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kujović je odigrao dvije utakmice za švedsku U-21 reprezentaciju, ali ima i bh. državljanstvo.kralj_je_mrtav je napisao/la:Otkud ti za nase drzavljanstvo, ja sam surfao i nigdje ne spominje se da je nas covjek, imas kakav link ili si samo vidio iz tekstarob do bagro je napisao/la:Crnogorac je, rodjen u Bijelom Polju,a ima bosansko drzavljanstvo.
To je tekst sa portala sax.com,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma bas me briga drug, nemora igrat za nas.Svaki put novi nasljednik Dzeke, talenat,igracina, ma daj.Sad bi mi svakog trebali zvati cim se cuje rijec talenat, glupost ziva.Ima i boljih od njega.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Evo ti sa transfermarkta gdje stoji da ima Svedsko i Bosansko drzavljanstvo pa pogledaj,tu mu je i statistika http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.htmlkralj_je_mrtav je napisao/la:Otkud ti za nase drzavljanstvo, ja sam surfao i nigdje ne spominje se da je nas covjek, imas kakav link ili si samo vidio iz tekstarob do bagro je napisao/la:Crnogorac je, rodjen u Bijelom Polju,a ima bosansko drzavljanstvo.
- bosanac723
- Kontakt:
Ljudi ovo je bruka i sramota, mi smo bas proklet narod. Samo da vam je nekog ponizavat i govorit kako nevalja. Kakav god on bio on je nas. Iskreno ima neki sto su bas katastrofa, al' vi blatite po momku koji ipak nesta vrijedi, i sto vjerujem za par godina moze biti fantastican igrac. Isto je bilo sa Dzekom, "on je kloc" "on je kanta, od njega nema nista, nek ide ovce cuvat" a na sad covjek hara evropom. Nema vec negativaca od nas, ovo je bas sramno sta sam sve procitao na ovom forumu vezano za Emira. Isto je bilo sa Ibrahimovicem...."ma imamo mi boljih od njega, koji ce nam qurac on..."

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Realnost je obratna od toga. Pojedini ovdje i inace, dizu nase "talente" previse. Pa mi smo imali stotine novih Ibrahimovica po vama, Tahirovic, Kucukovic, Jakupovic itd. To sve neki ogromni talenti, i na kraju klocevi. Isto sad, progovoris protiv Ibisevica, odma ga pljujes i dodje ovaj tvoj govor koji je ponovljen jedno 100 puta od 100 ljudi. Uvjek pljujemo svoje bla bla bla, gluposti. Jedno je kritika, a drugo je pljuvanje. Sad mi trebamo dizat nekog igraca iz velikog Halmstada? Kako da ne. Neka se pokaze, pa onda neka dobije pohvale. A svedska liga je katastrofa inace.bosanac723 je napisao/la:Ljudi ovo je bruka i sramota, mi smo bas proklet narod. Samo da vam je nekog ponizavat i govorit kako nevalja. Kakav god on bio on je nas. Iskreno ima neki sto su bas katastrofa, al' vi blatite po momku koji ipak nesta vrijedi, i sto vjerujem za par godina moze biti fantastican igrac. Isto je bilo sa Dzekom, "on je kloc" "on je kanta, od njega nema nista, nek ide ovce cuvat" a na sad covjek hara evropom. Nema vec negativaca od nas, ovo je bas sramno sta sam sve procitao na ovom forumu vezano za Emira. Isto je bilo sa Ibrahimovicem...."ma imamo mi boljih od njega, koji ce nam qurac on..."![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
izvini a pogledaj komsije koga sve dizu u nebesa....neki jesu igraci A NEKI SU PRESMJESNI....ali oni tom pricom prodaju osrednjeg igraca za 7-10 miliona a mi nemzemo igraca pribliznih pa cak i boljih kvaliteta da prodamo ni za milion.....e tu je problem sto mi svoje pljujemo,kazes igra za halmstad.....pa sad ces reci da je taj klub losiji puno od nap sibenika??'' ako momka trazi lacio,wolsburg,onda nesto vrijedi...samo da nebude sad ona standardna...nevalja.....uh valja....jbg igra za svedsku.. 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
momak vec sada ima 22 godine, i po meni nije ni blizu za A-Repke.. Da je takav profil kako novine pisu, on bi vec sada igrao 3 sezonu u ligi petice...
BLUE NATION.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.